Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musze Wam sie przyznac... ze bardzo tesknilem za ciocia Liliana! Wszystko spadlo na moja glowe, musialem pilnowac calego towarzycha, a latwo nie bylo, wierzcie mi! Gdy jest Liliana, to wszystko jest kolorowe i poukladane, a ja znowu moge byc psem, ktory cieszy sie z zycia :

Posted (edited)

I nadszedł ten moment Gacuś ma nowe zdjęcia do ogłoszeń

W Gacusiu można się zakochać na zabój :)
To fantastyczny piesek, ok. 2,5 roku, który sprawi właściwej osobie mnóstwo radości... Gacek zostanie wyadoptowany tylko w ręce prawdziwych Zwierzolubów, którzy otrzymają wszechstronną pomoc behawioralną ze strony Przystani u Liliany już na zawsze:)
Gacek dogaduje się świetnie z kotami i większością psów, choć z dominującymi może być problem.
Nie polecam psa do domu z dziećmi, z powodu problemów wprzeszłości. Może mieszkać w bloku, choć oczywiście optymalnym wyjściem jest domek z ogródkiem. Gacek nie potrzebuje bardzo dużo ruchu, musi jednak być regularnie , kilka razy dziennie wyprowadzany .Nie niszczy niczego w domu i zachowuje czystość.
Jest zdrowy, wykastrowany, kompleksowo zaszczepiony i odrobaczony,waży 9,5 kg.
Właściwa osoba będzie musiała przejść szczegółową wizytę przedadopcyjną, i podpisać umowę próbną na okres dwóch tygodni, po których, gdy wszystko będzie wporzadku, zostanie podpisana ostateczna umowa adopcyjna. Ze wzgledu na dobro psa - adopcja jest mozliwa jedynie w promieniu 100 km. od Gdańska.
Dokładne informacje pod numerem: 505 222 816

Edited by naszkaarek
Posted

tam piszą , że tekst ogłoszenia tylko do dzisiaj i zrobią je po otrzymaniu wpłaty , to nie wiem czy zdążę .
próbowałam dać ogłoszenie na psy w potrzebie , ale chyba plakacik mi nie wszedł.
jakbyś mogła mi pomóc w tym ogłaszaniu go to bym była bardzo wdzięczna , zupełnie nie mam pojęcia jak to się robi