Isadora7 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 [quote name='naszkaarek']czy ktoś tu bywa Ja............... Quote
naszkaarek Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 nie mam możliwośći wjścia na 1 lub 3 post , ale od Liliany mam informacje o takich wpływach bezposrednio do hoteliku wklejam Gacus zostal przywieziony na Przystan 4 czerwca 2012r. przez meza Pani Agaty, u ktorej Gacek byl na DT Pani Agata przekazala mi pieniadze uzbierane na Gacusia przez Zwierzolubów:) Byla to kwota 400zl. 4-6-2012 Przychód: Pieniadze Gacka + 400,00 4-6-2012 Rozchod Za hotel od 4-6 do 3-7-2012r. - 300,00 5-6-2012 Przychód Wpłata od Krystyny Chylińskiej + 350,00 7-6-2012 Przychód Wpłata od Ewy Osterlin + 50,00 ------------------------------------ stan na dzień 7-6-2012r. dostępne: +500,00 Prosze zdecydowac, czy pieniadze wplacone przez Krystyne maja zostac przeznaczone na wizyte u weterynarza w piatek, 8-6-2012r., czy maja byc zabezpieczeniem za hotel na przyszly miesiac, a faktura za uslugi wet. zostanie zaplacone przez Marzenę Rosińską - prawną opiekunkę Gacka bezposrednio na konto dr Zadury? Quote
naszkaarek Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 pani Agato , jezeli będzie miała pani dostęp do internetu proszę o pzesłanie e-mailem priv danych do umowy przekazania Gacusia ja napiszę taką umowę i przeslę pani do podpisu. rozmawiałam z LILIANĄ w ksiązeczce zdrowia nie było kartki z danymi właściciela Quote
toyota Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Prośba do moda została dzisiaj wysłana. Kartka z danymi właściciela, czyli "dowód identyfikacji i rejestracji zwierzęcia" powinna być zatem u Agaty. Jeśli jej nie ma, to nic nie szkodzi. To nie jest do niczego potrzebne. Nr czipa jest wklejony do książeczki zdrowia Gacka na pierwszej stronie. Quote
taks Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 toyota napisał(a): Jeśli jej nie ma, to nic nie szkodzi. To nie jest do niczego potrzebne. Nr czipa jest wklejony do książeczki zdrowia Gacka na pierwszej stronie. Czyli w umowie przekazania psa którą naszkaarek podjęła się przygotować i podesłac do podpisu Agacie (aby sprawa praw własności do psa mogła byc juz wreszcie ostatecznie formalnie uregulowana) ma umiescić nr czipa zamiast danych personalnych Agaty? Nie bardzo rozumiem . Jest jakis problem z przekazaniem na pw potrzebnych do spisania umowy danych? Quote
toyota Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 taks napisał(a):Czyli w umowie przekazania psa którą naszkaarek podjęła się przygotować i podesłac do podpisu Agacie (aby sprawa praw własności do psa mogła byc juz wreszcie ostatecznie formalnie uregulowana) ma umiescić nr czipa zamiast danych personalnych Agaty? Nie bardzo rozumiem . Jest jakis problem z przekazaniem na pw potrzebnych do spisania umowy danych? To ja nie rozumiem, przecież Agata zna swoje dane osobowe ? Ja już wykasowałam wiadomość od niej z jej danymi ze skrzynki. Quote
naszkaarek Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 nie mam danych pani Agaty nr czipa da mi Liliana co do zapytania Liliany o rozliczenie pieniedzy , które sa u niej zadecydowałam , że pozostaną jako rezerwa na opłaty hotelikowe za przzyszły miesiąc a wterynarza zapłacę ja bezpośrednio po otrzymaniu faktury Gacuś jest szczęśliwy u Liliany i to jest najważniejsze Quote
naszkaarek Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 agata zna swoje dane tylko nie mam znią kontaktu , ma się pojawić jutro na dogo i dlatego tak napisałam Quote
taks Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 toyota napisał(a):To ja nie rozumiem, przecież Agata zna swoje dane osobowe ? Ja już wykasowałam wiadomość od niej z jej danymi ze skrzynki. to ,że Ty nie masz już tych danych rozumiem - zdziwiłam się tylko Twoim wpisem że "to nie jest do niczego potrzebne" bo chyba jest potrzebne - chocby podane telefonicznie ( sms-em?)jak nie ma netu;) Po prostu nie rozumiem czemu to się tak ślimaczy skoro wydaje sie dość proste i mogłoby juz byc dawno załatwione. No ale tak juz mam- lubię prosto ,jasno i konkretnie:oops: Quote
Maupa4 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='naszkaarek']nie mam możliwośći wjścia na 1 lub 3 post , [quote name='toyota']Prośba do moda została dzisiaj wysłana. Pierwszy i trzeci post "przepisane" na naszkaarek. Quote
naszkaarek Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 witajcie Gacuś o 19:30 pojechał do weterynarza na kompleksowe badanie a jeżeli się uda to też na kastracje , faktura za weta będzie wystawina na mnie nie wiem na jaką kwotę trzymajcie kciuki Quote
taks Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 poproszę więc na pw namiary do zrobienia przelewu dla Gacusia i oczywista trzymam kciuki z całych sił Quote
Nadziejka Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 odwiedzam Gacunia sercem i witam ciocie naszkarek:multi::thumbs::thumbs::thumbs:trzymamy mocniutenko za Gacuniowe zdrowko! Quote
naszkaarek Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Gacuś po zabiegu , wybudzony bez jajeczek wraca do hoteliku koszt sterylki i badań 170,00 jutro dostanę fakturę wszystkie ranki pięknie się goją Gacuś jest zdrowy jutro pewnie będą zdjęcia Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 widac na zdjęciu że maluch obolały mam net tylko od rodzinki mój komputer jest cały czas w naprawie zaraz wyślę swoje dane do naszkaarek mam numer czipa który też wyślę zaraz poczytam co u chłopaka słychac Quote
Isadora7 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 [video=youtube;Qt879F_gcQE]http://www.youtube.com/watch?v=Qt879F_gcQE[/video] Quote
naszkaarek Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 jak to dobrze ,że trafił do tego miejsca i pobiera nauki od tak wspaniałej osoby i wszyscy pomogliśmy mu w odpowiednim czasie Quote
naszkaarek Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 cichutko tu u Gacusia ja wiem jest bezpieczny , ale ta cisza wkleje nowe wiści z hoteliku Gacuś zachowuje sie po kastracji tak... jak by jej nie bylo:) Wieksze pół dnia spedzilismy na spacerach, nad stawem i pobieraniu nauk:) Byly bardzo fajne chwile, takie, jak na tym filmie:) byly rowniez gorsze:( Gacek zaatakowal znowu Winone i Tymka:( Czeka nas jeszcze duzo pracy... http://m.ak.fbcdn.net/a1.sphotos.ak/hphotos-ak-snc6/c67.0.403.403/p403x403/246574_369949636391774_1682766849_n.jpg Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Gacuś czuje się bezpieczny i szczęśliwy trzymam kciuki i za Gacka i za panią Lilianę aby oduczyła go brzydkich zachowań był bazarek dla Gacka uzbierało się troszkę pieniędzy jak już rozliczę to prześlę na konto małego widzę że mało tu osób a Gackowi nadal pomoc potrzebna:-( Quote
Nadziejka Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 :iloveyou::thumbs::thumbs::thumbs:zagladam i sciskam kciuki za Gacuniatko Quote
Recommended Posts