Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie mam możliwośći wjścia na 1 lub 3 post , ale od Liliany mam informacje o takich wpływach bezposrednio do hoteliku
wklejam
Gacus zostal przywieziony na Przystan 4 czerwca 2012r. przez meza Pani Agaty, u ktorej Gacek byl na DT Pani Agata przekazala mi pieniadze uzbierane na Gacusia przez Zwierzolubów:) Byla to kwota 400zl.

4-6-2012 Przychód: Pieniadze Gacka + 400,00

4-6-2012 Rozchod Za hotel od 4-6 do 3-7-2012r. - 300,00

5-6-2012 Przychód Wpłata od Krystyny Chylińskiej + 350,00

7-6-2012 Przychód Wpłata od Ewy Osterlin + 50,00

------------------------------------

stan na dzień 7-6-2012r. dostępne: +500,00

Prosze zdecydowac, czy pieniadze wplacone przez Krystyne maja zostac przeznaczone na wizyte u weterynarza w piatek, 8-6-2012r., czy maja byc zabezpieczeniem za hotel na przyszly miesiac, a faktura za uslugi wet. zostanie zaplacone przez Marzenę Rosińską - prawną opiekunkę Gacka bezposrednio na konto dr Zadury?

Posted

pani Agato , jezeli będzie miała pani dostęp do internetu proszę o pzesłanie e-mailem priv danych do umowy przekazania Gacusia
ja napiszę taką umowę i przeslę pani do podpisu.
rozmawiałam z LILIANĄ w ksiązeczce zdrowia nie było kartki z danymi właściciela

Posted

Prośba do moda została dzisiaj wysłana.

Kartka z danymi właściciela, czyli "dowód identyfikacji i rejestracji zwierzęcia" powinna być zatem u Agaty. Jeśli jej nie ma, to nic nie szkodzi. To nie jest do niczego potrzebne. Nr czipa jest wklejony do książeczki zdrowia Gacka na pierwszej stronie.

Posted

toyota napisał(a):
Jeśli jej nie ma, to nic nie szkodzi. To nie jest do niczego potrzebne. Nr czipa jest wklejony do książeczki zdrowia Gacka na pierwszej stronie.

Czyli w umowie przekazania psa którą naszkaarek podjęła się przygotować i podesłac do podpisu Agacie (aby sprawa praw własności do psa mogła byc juz wreszcie ostatecznie formalnie uregulowana) ma umiescić nr czipa zamiast danych personalnych Agaty?
Nie bardzo rozumiem . Jest jakis problem z przekazaniem na pw potrzebnych do spisania umowy danych?

Posted

taks napisał(a):
Czyli w umowie przekazania psa którą naszkaarek podjęła się przygotować i podesłac do podpisu Agacie (aby sprawa praw własności do psa mogła byc juz wreszcie ostatecznie formalnie uregulowana) ma umiescić nr czipa zamiast danych personalnych Agaty?
Nie bardzo rozumiem . Jest jakis problem z przekazaniem na pw potrzebnych do spisania umowy danych?

To ja nie rozumiem, przecież Agata zna swoje dane osobowe ? Ja już wykasowałam wiadomość od niej z jej danymi ze skrzynki.

Posted

nie mam danych pani Agaty nr czipa da mi Liliana
co do zapytania Liliany o rozliczenie pieniedzy , które sa u niej
zadecydowałam , że pozostaną jako rezerwa na opłaty hotelikowe za przzyszły miesiąc
a wterynarza zapłacę ja bezpośrednio po otrzymaniu faktury
Gacuś jest szczęśliwy u Liliany i to jest najważniejsze

Posted

toyota napisał(a):
To ja nie rozumiem, przecież Agata zna swoje dane osobowe ? Ja już wykasowałam wiadomość od niej z jej danymi ze skrzynki.

to ,że Ty nie masz już tych danych rozumiem - zdziwiłam się tylko Twoim wpisem że "to nie jest do niczego potrzebne"
bo chyba jest potrzebne - chocby podane telefonicznie ( sms-em?)jak nie ma netu;)
Po prostu nie rozumiem czemu to się tak ślimaczy skoro wydaje sie dość proste i mogłoby juz byc dawno załatwione. No ale tak juz mam- lubię prosto ,jasno i konkretnie:oops:

Posted

[quote name='naszkaarek']nie mam możliwośći wjścia na 1 lub 3 post ,

[quote name='toyota']Prośba do moda została dzisiaj wysłana.

Pierwszy i trzeci post "przepisane" na naszkaarek.

Posted

witajcie
Gacuś o 19:30 pojechał do weterynarza na kompleksowe badanie
a jeżeli się uda to też na kastracje , faktura za weta będzie wystawina na mnie nie wiem na jaką kwotę
trzymajcie kciuki

Posted

Gacuś po zabiegu , wybudzony bez jajeczek wraca do hoteliku
koszt sterylki i badań 170,00
jutro dostanę fakturę
wszystkie ranki pięknie się goją Gacuś jest zdrowy
jutro pewnie będą zdjęcia

Posted

cichutko tu u Gacusia ja wiem jest bezpieczny , ale ta cisza wkleje nowe wiści z hoteliku
Gacuś zachowuje sie po kastracji tak... jak by jej nie bylo:) Wieksze pół dnia spedzilismy na spacerach, nad stawem i pobieraniu nauk:) Byly bardzo fajne chwile, takie, jak na tym filmie:) byly rowniez gorsze:( Gacek zaatakowal znowu Winone i Tymka:( Czeka nas jeszcze duzo pracy...
http://m.ak.fbcdn.net/a1.sphotos.ak/hphotos-ak-snc6/c67.0.403.403/p403x403/246574_369949636391774_1682766849_n.jpg

Posted

Gacuś czuje się bezpieczny i szczęśliwy trzymam kciuki i za Gacka i za panią Lilianę aby oduczyła go brzydkich zachowań był bazarek dla Gacka uzbierało się troszkę pieniędzy jak już rozliczę to prześlę na konto małego widzę że mało tu osób a Gackowi nadal pomoc potrzebna:-(