Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agatko, chciałabym przyjechać z Gackiem do Mławy dopiero w niedzielę po południu.

Jutro mam inne ważne przedsięwzięcie związane też z psem, którego DS prawdopodobnie oddał do schronu. Problem w tym, że baba gada raz tak, raz inaczej i trzeba jechać i sprawdzić czy go ma. Saba przyjechała 400 km do DS i osoba, która ją wyadoptowała nie jest w stanie tego ustalić.

Poza tym być może będzie jechała też ze mną Rubi jak wizyta PA wypadnie pomyślnie.

Posted (edited)

Gacuś już u nas zaliczyliśmy mały spacer i na razie psy atakuje gdyż jest dominatorem do suczek ok ,ładnie chodzi na smyczy ,uwielbia piszczące zabawki kiedy próbowałam zabrac mu zabawkę zawarczał na mnie na razie wybrał męża za pana jego się słucha i na spacerze chodził przy nodze a teraz troszkę zdjęc :cool3:

Edited by agatamakowska6@wp.pl
Posted

:crazyeye::loveu::crazyeye:o mateczkoooo , Agatko , jakie cuda, jaki onci u was bezpieczny , jaki wtulonyyyyyy:loveu::modla::modla::iloveyou::iloveyou:serce sie raduje ogromnie, Gacunio cudny chopczykkkkkk:loveu:za zdrowenko malizny kciukujeee!

Posted

Niby psiak ze schronu, a wie do czego służy kanapa ;-). Trzymamy kciuki za malucha - oby jak najszybciej znalazł domek docelowy. A Ty Agata jesteś dubeltową recydywistką ;-). Już trzeci psiak pod Twoją opieką poznaje smak lepszego życia.

Posted

już trzecia psinka u nas ale te pomaganie jest wspaniałe zostałam przed chwilką wycałowana i moja córcia też piesek kocha wszystkich łasił się do teściów niestety tylko Kajtek nie został zaakceptowany przez Gacka .Mały jest zaczipowany na mnie tak samo został na mnie wyciągnięty i to ja będę robiła na siebie umowę tak ustaliłyśmy z Toyotką a propo jej jest wspaniałą osobą mam jeszcze troszkę zdjęc
tak sobie teraz odsypiam

a taki jestem chudziutki

a teraz daj mi odpocząc kobieto

Posted

mały wie do czego służy posłanko całą nockę na nim przespał kiedy wstałam podeszłam do niego to mało ogonek mu się nie oderwał tak nim machał został wczoraj wykąpany a w wannie był grzeczniutki i dawał wszystko ze sobą zrobic był tak brudny ,miał sporo piachu na sobie oraz śmierdział niesamowicie,teraz jest pachnący i odpchlony nie na brudził sygnalizuje że chce wyjśc podejściem do drzwi .Widac że siedzenie sprawia mu ból i woli leżec na bokach cały brzuszek ma pogryziony ,nóżki i jajka .

Posted (edited)

ran już nie ma ,strupki poodpadały teraz tylko sierśc musi mu odrosnąc .
jestem wykąpany

a tu przytulam się do nogi

a tu śpię obudził się dopiero jak go przeniósł Tz na jego posłanie taki twardy sen miał

Edited by agatamakowska6@wp.pl
Posted

na początku widac było że jest zagubiony i był nie pewny kiedy dałam mu piszczącą zabawkę zabawy nie było końca szalał i leżał nawet kołami do góry był na siku i kupalku wszystko ładne jedno siknięcie zaliczył w domu zobaczymy jak póżniej będzie

Posted

Wczoraj jak zawiozłam Gacka do Agatki, Agatka dala mu tego piszczącego kurczaka. Co to był widok ! Jak on zaczął podrzucać tym kurczakiem, tak jakby wtedy zrozumiał, że przyjechał do domu, bo wcześniej w samochodzie i na spacerze był bardzo zdezorientowany.

Musiałam szybko uciekać, bo jeszcze chwilę to bym się rozkleiła ze wzruszenia :cool1:.

Posted

niestety zaliczyła moja córka starsza dziaba od Gacka miał byc dla jej postraszenia on jadł przysmak a ona do niego podeszła myślał pewnie że ona chce mu go zabrac teraz dzieciaki mają zakaz podejścia jak Gacek je .Jak nic nie je to daje im się przytulac i je całuje .