Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agatamakowska6@wp.pl']Ziuteczko kochana jak tylko Gacuś się zadomowi to porobię zdjęcia i dam Ci robótkę ale ja dbam o Ciebie nie?:evil_lol:[/QUOTE]
Nie ma problemu :loveu:

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agatamakowska6@wp.pl'] a czy facecik ma książeczkę swoją ?[/QUOTE]

Tak, każdy pies wychodzi z książeczką zdrowia ze schronu i ze szczepieniami.

Posted (edited)

[quote name='auraa']widzę, ze Agata szuka tymczasu. :lol:Ja na razie muszę odpuścić. Ten mały jest taki biedny . Dawno psiak nie zrobił na mnie takiego wrazenia............[/QUOTE]

Jakbyś szukała tymczasu, to mam coś dla Ciebie ;)

[quote name='agatamakowska6@wp.pl']super będziemy na małego czekali kochani ja mam kropelki na kleszcze ale może ktoś miałby na zbyciu obróżkę przeciw kleszczom i chciałby małemu sprezentowac :cool3:[/QUOTE]

Agata = :lilangel:

[quote name='Ziutka']Nie ma problemu :loveu:[/QUOTE]

teraz już wiem dlaczego ciotencja Ziutencja po dogo o 1-2 w nocy lata :) Bo przez pozostałe 22 godziny robi ogłoszenia dla dogopsiaków :) Dobra dusza z tej Ziutencji, nie? :)

Edited by Gosiapk
rozszerzenie
Posted

jestem u chłopaka :)
ale heca.. jak oglądałam pierwsze zdjęcia chłopaka... pomyślałam.. < ale Gacuś-słodzina > a tu naprawdę Gacek :lol!::fadein::o

Posted

[quote name='agatamakowska6@wp.pl']moja córcia nie może doczekac się Gacka mówi że będzie z nią w łóżku spał i cały czas każe pokazywac jego zdjęcia ona jest taka jak ja jak widzi takie biedne stworzonko to przejmuje się nim strasznie nawet śni jej się w nocy :p

Przynajmniej masz pewność, że córeczki nie podmienili w szpitalu ;-)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Jestem Agatko na zaproszenie:-) Cudowny ten Twój nowy tymczas! Trzymam kciuki, żeby bezpiecznie dotarł do Ciebie:-)

A ja jeszcze trzymam kciuki za jego zdrowie:)

Posted

:modla:Witam sie u GacuniaAgatko:thumbs::thumbs:cudne macie serca cala rodzineczkasciskuniam mocno za zdrowenko Gacuniowe , za wszyscciutenko!