kajk@ Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 monika55 napisał(a):Misio nie żyje. Szafra, będe Ci to pamiętać. nic nie rozumiem, co się stało ? ślepaczek nie żyje ? :( Quote
monika55 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Nie żyje. Umierał długo i w męczarniach. I jeszcze nakarmiony smaczkami. Nie dam rady pisać bo mnie szlag trafi. Quote
monika55 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Jakże kamienne serce trzeba mieć żeby nie spostrzec że pies się źle czuje, nie poczekac na diagnoze weta, tylko pisac głupoty na FB. Także miarą człowieczeństwa jest przeprowadzić bezboleśnie za TM. Ale po co? Lepiej zaistnieć. Misiowi pękły wrzody żołądka, miał raka, wątrobę w strasznym stanie. Wieziony dziś na cito na operację, nie przeżył jej. Nie wiadomo jak długo miał krwotok z pękniętych wrzodów. Rano shanti go znalazła w strasznym stanie. Tylko dlaczego ja to piszę? Przecież to szafra go ratowała. Ech.... Quote
kajk@ Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Mam inny pogląd na tą całą sprawę, jednak zachowam to dla siebie, bo to nie czas i miejsce. Szukanie winnego też nie na miejscu... Dajmy spokój Quote
monika55 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Każdy ma prawo do swoich poglądów. Ten wątek dotyczy konkretnego psa i o tym piszę. Pomagać trzeba z głową. Ja byłam dziś w schronisku. Wystarczy tylko pewne sprawy przemyśleć. Czy chcę pomagać i nie szkodzić. Dorośli ludzie powinni myśleć. Quote
alina71 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Chyba nikt nie przewidzial, że jego stan jest aż tak ciężki. [i] Quote
szafra Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Jeżeli chodzi o ścisłość to było kilka małych ziarenek tych smaczków - tym nie da się przekarmić psa. Pies nie wyszedłby ze schroniska przed upływem 21 dni i to co się stało i tak by się stało. Nikt nie miał na to wpływu i nikt nie wiedział, że jest on aż w tak złym stanie. Nie zbierałam żadnych pieniędzy na niego i nie podawałam żadnych numerów konta na FB ani tu na dogo. Pani Ewa O. wysyłała pieniądze dla Fredzia jakieś dwa miesiące temu na paypala, którego ja nie posiadam. Z wetem rozmawiałam i wiele rzeczy mi wyjaśnił. Quote
Recommended Posts