Asior Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 W sobotę podczas mojej wizyty w schronie spotkałam Miłka..... [SIZE="3"]Miłek to roczny, piekny szorstkowłosy psiak. Jego imię jest adekwatne do jego zachowania. Jest niesamowicie wesoły i przyjacielski, zachowuje się jak zupełny dzieciak :) przez kraty wylizał koleżance całą twarz ;) Nie dało się wogóle pogłaskać innych psiaków z jego boxu bo on cały czas ładował się do krat zeby być pieszczonym :) Potrzebuje pilnie nowego domu, zeby schronisko nie zabiło w nim tej radości życia..... Kto pokocha Miłka ....???? Quote
miniulka91 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 w tym psiaku sie zakochalam:loveu: Prosze znajdzcie mu domek :p to ja sie z nim calowalam :loveu: Quote
karusiap Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Milek jest podobny do Bariego na tymczasie u aisaK,sliczny psiak!! Quote
Asior Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 podnoś podnoś swojego ulubieńca :P Quote
Asior Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 nowe zdjęcia!!! czemu nikt nie zagląda do miśka :( ????? czyż on nie jest słodki??? I wiecie, co??? Poznał nas !!!! tak strzasznie się cieszył jak nas zobaczył :loveu: skakał z radości........ ehhhh on jest taaki słodziutki :( Quote
karusiap Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 kurcze nasteony tydzien w schronie....:( Quote
weszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Mam łzy w oczach :( Kolejny szorściak - mój najukochańszy typ psa... To jest całkiem jak Bari tylko większy... DOMEK PILNIE POSZUKIWANY!!! Może załapałby się do Kundla... Quote
Asior Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Bardzo chciała bym go dać do kondla...na stówe znajdzie po programie domek, jest serdeczny i taki spragniony czułości :( Quote
kiwi Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 asior, to ustal to z kierownikiem, my nie mamy mocy zabierania psow do kundla ze schroniska. bierzemy te, ktore mamy na tymczasach albo w hoteliku. Quote
Asior Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Kiwi ja mogę załatwiać z kierownikiem jak będe wiedziała, ze psiak będzie miał miejsce w kundlu!!!! Daj znać jak będziesz miała jakieś wieści.... Quote
kiwi Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ale przeciez to nie ja przydzielam miejsca w kundlu :lol: i nie mam zadnych wiesci na ten temat :) miejsca w kundlu przydziela p Magda w porozumieniu z kierownikiem chyba. nie wiem Quote
Asior Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 KIWUŚ od rana mam malunia sunie od Villaski, czy nie udało by się jej jakoś wcisnąć do programu???? tu jej wątek ze zdjęciami: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3672002#post3672002 Quote
kiwi Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 asior, wyslij mi zdjecia suczki i opis na maila dominika.cyktor@gmail.com Quote
Perfi Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Asior napisał(a):Kiwi ja mogę załatwiać z kierownikiem jak będe wiedziała, ze psiak będzie miał miejsce w kundlu!!!! Daj znać jak będziesz miała jakieś wieści.... o miejscach w kundlu decyduje red. Hejda :) informuje kierownika jesli przydzieli jakies. potem kierownik wybiera psa ktory ma jechac i kombinuje wolontariusza na wystep :) Quote
Asior Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 a jaka jest szansa żeby wyznaczył Miłka :cool3: Quote
Perfi Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 asior milek ma rok jemu jest niepotrzebny kundel :) Quote
Asior Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 aa bo wy macie takie "chore" założenie, że tylko styare powinny iść do programu.... :roll: Tak samo jak z Krystianem, on już w schronie ponad rok ...przecie.z jak by poszedł do programu to moment znajduje dom......ale nie....on nie pójdzie bo on jest młody i ma szanse znaleść dom, tylko czemu go nie znajduje????? Lepiej brać staruszki które i tak niewiadomo czy ktoś weźmie, i się ryzykuje, wyciągając je ze schronu, niż młodego psiaka który na stówe znajdzie domek!!!! ehhh chore to.....:roll: Quote
kiwi Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 chore mowisz asior? prosze cie krystian ma osobny boks, wystarczy go pooglaszac w paru mijescach i juz znajdzie a z tego co wiem, to on juz "zarezerwowany" ale ci luzie mogliby nie zawracac glowy jak go nie biora tyle czasu. Quote
Perfi Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ja uwazam ze to jest egoizm. krystek sie nie nadaje do mieszkania. Asior kundel to jest naprawde przywilej ktory sie nalezy najbiedniejszym. z kolei nie za bardzo mozna oglaszac na wlasna reke psa ktory jest w schronie. i po to wlasnie powstaly psie adopcje. jak tylko zmienimy domene plakaty pojda w ruch :) Quote
Perfi Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 tzn internet spoko ale nie robilabym plakatow psom ze schronu, bo nie mamy nad nimi kontroli Quote
miniulka91 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ja powiem że w kundlu od czasu do czasu są szczeniaki i psy na DT więc nie tylko stare się tam wysyła Quote
Asior Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 eehhh ta rezerwacja Krystka tez mnie wkurza!!!! Mają przychylność kierownika i dlatego...oni niby maja go brać, ale wiedzą ze niszczy a oni mają małe mieszkanie.... Natomiast jak ostatnio już prawie wydałam Krystka (ludziebyli nim baaardzo zainteresowani) to wielkie larum podnieśli, wystraszyli się ponoć, może teraz się zdecydują na stówe....... A co do Miłka!!!!! Czemu nikt go nie bierze :placz:???? Quote
Recommended Posts