Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W sobotę podczas mojej wizyty w schronie spotkałam Miłka.....

[SIZE="3"]Miłek to roczny, piekny szorstkowłosy psiak. Jego imię jest adekwatne do jego zachowania. Jest niesamowicie wesoły i przyjacielski, zachowuje się jak zupełny dzieciak :) przez kraty wylizał koleżance całą twarz ;) Nie dało się wogóle pogłaskać innych psiaków z jego boxu bo on cały czas ładował się do krat zeby być pieszczonym :) Potrzebuje pilnie nowego domu, zeby schronisko nie zabiło w nim tej radości życia.....
Kto pokocha Miłka ....????

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nowe zdjęcia!!!
czemu nikt nie zagląda do miśka :( ?????

czyż on nie jest słodki???
I wiecie, co??? Poznał nas !!!! tak strzasznie się cieszył jak nas zobaczył :loveu: skakał z radości........
ehhhh on jest taaki słodziutki :(

Posted

Mam łzy w oczach :( Kolejny szorściak - mój najukochańszy typ psa...
To jest całkiem jak Bari tylko większy...

DOMEK PILNIE POSZUKIWANY!!!

Może załapałby się do Kundla...

Posted

Kiwi ja mogę załatwiać z kierownikiem jak będe wiedziała, ze psiak będzie miał miejsce w kundlu!!!!
Daj znać jak będziesz miała jakieś wieści....

Posted

ale przeciez to nie ja przydzielam miejsca w kundlu :lol:
i nie mam zadnych wiesci na ten temat :)
miejsca w kundlu przydziela p Magda w porozumieniu z kierownikiem chyba.
nie wiem

Posted

Asior napisał(a):
Kiwi ja mogę załatwiać z kierownikiem jak będe wiedziała, ze psiak będzie miał miejsce w kundlu!!!!
Daj znać jak będziesz miała jakieś wieści....

o miejscach w kundlu decyduje red. Hejda :) informuje kierownika jesli przydzieli jakies. potem kierownik wybiera psa ktory ma jechac i kombinuje wolontariusza na wystep :)

Posted

aa bo wy macie takie "chore" założenie, że tylko styare powinny iść do programu.... :roll:
Tak samo jak z Krystianem, on już w schronie ponad rok ...przecie.z jak by poszedł do programu to moment znajduje dom......ale nie....on nie pójdzie bo on jest młody i ma szanse znaleść dom, tylko czemu go nie znajduje????? Lepiej brać staruszki które i tak niewiadomo czy ktoś weźmie, i się ryzykuje, wyciągając je ze schronu, niż młodego psiaka który na stówe znajdzie domek!!!!
ehhh chore to.....:roll:

Posted

chore mowisz asior?
prosze cie
krystian ma osobny boks, wystarczy go pooglaszac w paru mijescach i juz znajdzie
a z tego co wiem, to on juz "zarezerwowany" ale ci luzie mogliby nie zawracac glowy jak go nie biora tyle czasu.

Posted

ja uwazam ze to jest egoizm. krystek sie nie nadaje do mieszkania.
Asior kundel to jest naprawde przywilej ktory sie nalezy najbiedniejszym.
z kolei nie za bardzo mozna oglaszac na wlasna reke psa ktory jest w schronie. i po to wlasnie powstaly psie adopcje. jak tylko zmienimy domene plakaty pojda w ruch :)

Posted

eehhh ta rezerwacja Krystka tez mnie wkurza!!!!
Mają przychylność kierownika i dlatego...oni niby maja go brać, ale wiedzą ze niszczy a oni mają małe mieszkanie....
Natomiast jak ostatnio już prawie wydałam Krystka (ludziebyli nim baaardzo zainteresowani) to wielkie larum podnieśli, wystraszyli się ponoć, może teraz się zdecydują na stówe.......

A co do Miłka!!!!!
Czemu nikt go nie bierze :placz:????