Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystko z czasem:) Najważniejsze, że odnalazł swoje miejsce na tej ziemi i ma swojego Pana:) Życzymy Wam wszystkiego najlepszego i żeby oczywiście Gizmusiowi poprawił się stan oczek:)

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gizmuś przespał całą noc w łóżku na poduszce, przytulał się, każdy poświęca mu bardzo dużo uwagi i rozpieszcza go głaskaniem (wczoraj 3 pary rąk go głaskały) apetyt ma, zapuszczamy kropelki zgodnie z zaleceniami, ale postanowiliśmy żeby jednak chodził w kołnierzu, bo nie chcemy zmarnować dotychczasowych wysiłków, wydaje mi się, że światło widzi, to mam nadzieje, że jednak będzie cokolwiek widział, (właśnie zasnął mi na rękach :)), bawić też już się bawił, także myślę, że Gizmo nie żałuje decyzji zamieszkania u mnie chociaż nie miał wpływu na nią

Posted

Ja się mały przyzwyczai do określonej ilości głaszczących par rąk to będziesz miała przegwizdane ;)
Cały czas trzymamy kciuki aby oczko choć częściowo " działało" :)

Dziewczyny warto by chyba zmienić tytuł wątku ? :cool3:

Posted

chyba już mam, bo mnie małpka na litość bierze i właśnie musiałam go odnieść z kolan, bo niewygodnie mi z nim siedzieć przy komputerze, ale na szczęście zasnął na łóżku

Posted

ewalit napisał(a):
chyba już mam, bo mnie małpka na litość bierze i właśnie musiałam go odnieść z kolan, bo niewygodnie mi z nim siedzieć przy komputerze, ale na szczęście zasnął na łóżku

Cudowne wiadomości. Dużo czochraczków przesyłają cioteczki z dogo, jak dobrze, że Gizmuś ma swoje miejsce, swoją Panią, która będzie go kochać i rozpieszczać dobrym słowem:) Oby Wam się dobrze żyło i oczywiście cały czas będziemy wyczekiwać nowych informacji odnośnie stanu jego oczek i oczywiście zdjęć:loveu:

Posted

Mam kolejnego shih z interwencji:( około 6 letni koszmarnie zaniedbany po dwóch wypadkach komunikacyjnych po których nie widział go nawet lekarz.

Posted

Dzisiaj jedziemy do lekarza, wydaje mi się że Gizmuś nie miał problemu z aklimatyzacją, wczoraj ściągnął całą firankę z karnisza bo został na godzinkę sam :), jak poznał teren to wypuszcza się nawet na samodzielne spacery, chociaż piechur to on nie jest, jak się zmęczy to kładzie się na trawie i muszę go brać na ręce, żeby wrócić do domu

Posted

ewalit napisał(a):
Dzisiaj jedziemy do lekarza, wydaje mi się że Gizmuś nie miał problemu z aklimatyzacją, wczoraj ściągnął całą firankę z karnisza bo został na godzinkę sam :), jak poznał teren to wypuszcza się nawet na samodzielne spacery, chociaż piechur to on nie jest, jak się zmęczy to kładzie się na trawie i muszę go brać na ręce, żeby wrócić do domu

No bo u Was teraz jest -porównując do naszej temp. na dworze - strasznie gorąco. No i mały nie jest przyzwyczajony do nich :) Moja jak jest około 30 na dworze to też nie chce chodzić po dworze. Najlepsza temp. dla nich na spacery to do 22 stopni;) Poczekaj jak się ochłodzi to mały pokaże na co go stać ;)
wyczochraj małego od nas :D

Posted

Wypieszczocham go całego od Was, nawet nie wiecie jakie miałam szczęście, że Gizmuś do mnie trafił :) jest słodki, wróciliśmy od lekarza, uszka w dalszym ciągu są leczone, ale już go mniej bolą, bo dał sobie zajrzeć do nich i nie uciekał przy zabiegach lekarskich

Posted

Najważniejsze żeby wszystko wrócił do zdrowia a oczka daj Boże "naprawiły" się najbardziej jak tylko się da to będziesz miała z niego wspaniałego przyjaciela! :)

Posted

[quote name='ewalit']Wysłałam zdjęcia na adres mailowy lsoz bo ja tutaj nie potrafię wstawić

Wzruszyłam się. Dziękuję że miał szczęście trafić na tak wspaniałych ludzi.