Nutusia Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Może czuje, że teraz świat stanie przed im otworem?! :) Quote
MaDi Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Melduje,że szwy zostały usunięte i oko pięknie się goi. Za dzisiejszą wizytę nie zapłaciłam ani złotówki "To będzie mój wkład w tego psa" powiedział Profesor. Niestety musiałam pojechać w obie strony taksówką:roll: Quote
b-b Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 No to następnym razem ucałuj profesora od nas :lol::grins: za to dobro dla Gizmonka! Quote
Lusia91 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 ewalit napisał(a):skoro wszyscy się bardzo Gizmusiem interesują, to opowiem o nowym domku dla niego, znajduje się on około 20 km od Lublina także do lekarza będziemy mieć blisko, ja taka młoda nie jestem 34 lata;), w domu będzie jeszcze sunia - przepięknej urody kundelek i dochodzący piesek, który ma kilka punktów żywieniowych i noclegowych w różnych miejscach, między innymi i u mnie, myślę, że miłości Gizmusiowi nie zabraknie i rozpieszczany też będzie, bo taka moja i mojej rodziny natura, cała rodzina się zaangażowała w przygotowanie nowego miejsca dla Gizmusia, dobrze, że to piesek pościelowy, bo nie będę musiała go uczyć spania w łóżku :) nie mogę się doczekać czwartku Witamy bardzo serdecznie! Dziękujemy za szansę jaką dacie temu psiakowi, bo on zasługuje na to, żeby znowu poczuć miłość od człowieka i czuć się spełnionym po tych trudnych dla niego chwilach. Oczywiście liczymy na zdjęcia z nowego domku:) Quote
b-b Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Czwartek jutro...no i czy da się pokazać nam teraz małego!!! Ten ostatni raz u Ciebie ?;) Quote
Lusia91 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Dokładnie tak, dołączam się:) Możemy zobaczyć Gizmusia?:) Quote
MaDi Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [quote name='b-b']Czwartek jutro...no i czy da się pokazać nam teraz małego!!! Ten ostatni raz u Ciebie ?;) Się robi;) W razie co zdjęcia sa też na FB. Tak kibicował;) Potrafi też wysyłać smsy;) Jest tez stróżująco-obronny i może pilnować np.krzesła:evil_lol: Potrafi też załatwić malamuta i udawać że nic się nie stało:crazyeye::razz: P.S wrzuciłam zdjęcia faktur. Proszę wstrzymać się z ew. wpłatami ze skarpety plaskatych ponieważ być może nie będą potrzebne. Quote
Nutusia Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Wow! I kibic, i smsowacz, i krzesłowy strażnik, i malamuci KILER!!!! Pies wielu talentów ;):evil_lol: Quote
b-b Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 No proszę co rusz objawiają się u niego nowe talenty:lol: Zdolna bestYja :multi: Fajnie jest oglądać jego morduchnę ....i mam nadzieję, że nowy domek pokaże go nam co jakiś czas.....bo my się tu zapłaczemy:roll: Quote
ewalit Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 jak będę potrafiła wstawiać tu zdjęcia to Wam pokaże, ślicznie mu w niebieskim, dobrze że mu taki kolor szelek wybrałam, ale musicie mi wybaczyć że w czwartek tego nie zrobię bo Gizmulka będę zapoznawać z nowym otoczeniem Quote
MaDi Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 ewalit napisał(a):jak będę potrafiła wstawiać tu zdjęcia to Wam pokaże, ślicznie mu w niebieskim, dobrze że mu taki kolor szelek wybrałam, ale musicie mi wybaczyć że w czwartek tego nie zrobię bo Gizmulka będę zapoznawać z nowym otoczeniem Oczywiście pomogę ze zdjęciami. Quote
b-b Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 ewalit napisał(a):jak będę potrafiła wstawiać tu zdjęcia to Wam pokaże, ślicznie mu w niebieskim, dobrze że mu taki kolor szelek wybrałam, ale musicie mi wybaczyć że w czwartek tego nie zrobię bo Gizmulka będę zapoznawać z nowym otoczeniem Jasne! Musicie mieć czas na wzajemne zapoznanie się :)) Chcemy chociaż co tydzień? choć jedne zdjęcie małego zobaczyć :D Quote
Nutusia Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Największy z wielkich! Kciuki trzymamy za Gizma i jego nową Rodzinę :) Quote
ewalit Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Kończę pracę i jedziemy po Gizmulka :) o 15 będzie mój :):):):lol::multi: Quote
Ty$ka Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Hip hip hura! :) Dołączam się do prośby o relację. Quote
b-b Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Nadszedł ten wielki dzień Gizmo życzę Ci aby Twój nowy domek był najnajnajwspanialszy a domkowi życzę aby pokochała Gizma całym sercem :D Quote
MaDi Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Gizmo jest już w domu, który będzie miał jeszcze sporo zajęć związanych z pielęgnacją jego zdrowia. Powodzenia kruszynko wiem,że jesteś we wspaniałych rękach. Quote
ewalit Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 już 3 raz umieszczam informację i mi nie zapisuje, ja Gizmo pokochałam już dawno a jemu to trochę czasu pewnie zajmie, na razie chodzi i obija się o meble poznając dom, przydarzyły mu się małe wpadki na chodniczkach, no ale taka pogoda to nie ma się czemu dziwić. Z Nesią zaprzyjaźnił się aż za bardzo muszą zaprzyjaźniać się powoli. Pozdrowienia Quote
Nutusia Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Powoli, powoli... Minie pierwszy "strach" i będzie... CUDNIE! :) Quote
b-b Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Mam nadzieję, że Gizmo wszystko już w domku obwąchał i powoli zaczyna się do was przyzwyczajać :) Będziemy niecierpliwie czekać na relacje i zdjęcia w nowym domku :D Quote
Recommended Posts