b-b Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 To wspaniale:D A można wiedzieć co to za domek i gdzie on? Quote
Lusia91 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Dokładnie tak:) Ulga, że wreszcie będzie zdrowieć w nowym domku. Oczywiście również czekamy na odpowiedź odnośnie nowego domu, w którym się piesek znajdzie. Mizianko dla małego:) Quote
MaDi Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Domek w okolicach Lublina, Gizmo będzie miał Panią tylko dla siebie ale gdy ta będzie wychodziła do pracy maluch będzie zostawał pod opieką jej mamy i z dwoma psimi kolegami. Quote
Lusia91 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 MaDi napisał(a):Domek w okolicach Lublina, Gizmo będzie miał Panią tylko dla siebie ale gdy ta będzie wychodziła do pracy maluch będzie zostawał pod opieką jej mamy i z dwoma psimi kolegami. To jest jakaś młoda kobieta? Gizmo będzie miał mnóstwo miejsca do hasania:) Quote
Nutusia Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Fantastyczna wiadomość! Powodzenia, psiaku! Teraz kolej na Mufkę ;) Quote
bico Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 MaDi napisał(a):Mam wspaniałą wiadomość na Gizma czeka dom:) Jak tylko spotkam się z Profesorem i omówimy kontynuację leczenia maluch będzie wracał do zdrowia w nowym domu. to fajnie, że tak szybko się udało z nowym domkiem dla Gizma:) ale i tak dużo jeszcze pracy będzie trzeba żeby oczka malucha do ładu doprowadzić. gdzie Gizmo został wypatrzony przez przyszły ds? Quote
MaDi Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 bico napisał(a):to fajnie, że tak szybko się udało z nowym domkiem dla Gizma:) ale i tak dużo jeszcze pracy będzie trzeba żeby oczka malucha do ładu doprowadzić. gdzie Gizmo został wypatrzony przez przyszły ds? Na FB od początku śledzą jego losy. O jego zdrowie i ew. adopcję dopytywał młody lekarz jednak po długim namyśle stwierdził że razem z żoną za często są poza domem więc Gizmo trafi do ich cioci która jakiś czas temu straciła psiaka. Jutro będą zdejmowane szwy z przeszczepu następnie za jakieś 4 tygodnie zostanie usunięty sam przeszczep. Quote
Agucha Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Madi, wklejałaś gdzieś faktury? :) Czekam na cynk i przelewam pieniążki. Ps. Co to za cudak na pierwszej stronie? :lol: http://i45.tinypic.com/34euhdw.jpg Quote
MaDi Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 [quote name='Agucha']Madi, wklejałaś gdzieś faktury? :) Czekam na cynk i przelewam pieniążki. Ps. Co to za cudak na pierwszej stronie? :lol: http://i45.tinypic.com/34euhdw.jpg Chwilowo nie mam aparatu nie wspominając o skanerze ale jak tylko będe mogła to je umieszczę. P.S.Kojarzę tego morskiego potworka;) Daję słowo że wcześniej go tam nie było. Ciekawe jak sie tam znalazł? Quote
Lusia91 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Gizmo wygląda na to, że cudownie trafi:) Będzie otoczony opieką i miłością, a o to chodziło:) Quote
b-b Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Za to wszystko co przeszedł i co go jeszcze czeka należy mu się dom pełen miłości :) Quote
Merys Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Leżenie w piernatach, czyli to co Gizma (kanapowce) lubią najbardziej. Quote
b-b Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 [quote name='MaDi'] Jutro będą zdejmowane szwy z przeszczepu następnie za jakieś 4 tygodnie zostanie usunięty sam przeszczep. Czy po usunięciu przeszczepu Gizmo będzie jeszcze miał robione coś z oczkami? Czy to już koniec i pojedzie już do DS ? [quote name='Merys']Leżenie w piernatach, czyli to co Gizma (kanapowce) lubią najbardziej. Tam w słomie a tu w pościelach...czy nie mógł od początku tak wieść swojego życia? Mam nadzieję, że DS będzie miał dla niego dużo miłości a nowa pani będzie go rozpieszczać do końca jego dni:D Quote
MaDi Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Gizmo jedzie do domu w najbliższy czwartek i to DS przyjedzie z nim na usunięcie przeszczepu, następnie przez kilka tygodni będzie kontynuowana seria różnych kropel.Co dalej? Czas pokaże. Z pewnością czeka go usuwanie zębów. Quote
ewalit Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 skoro wszyscy się bardzo Gizmusiem interesują, to opowiem o nowym domku dla niego, znajduje się on około 20 km od Lublina także do lekarza będziemy mieć blisko, ja taka młoda nie jestem 34 lata;), w domu będzie jeszcze sunia - przepięknej urody kundelek i dochodzący piesek, który ma kilka punktów żywieniowych i noclegowych w różnych miejscach, między innymi i u mnie, myślę, że miłości Gizmusiowi nie zabraknie i rozpieszczany też będzie, bo taka moja i mojej rodziny natura, cała rodzina się zaangażowała w przygotowanie nowego miejsca dla Gizmusia, dobrze, że to piesek pościelowy, bo nie będę musiała go uczyć spania w łóżku :) nie mogę się doczekać czwartku Quote
Nutusia Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Witamy Gizmusiowy Domek na dogo - takie "zarejestrowane" domki lubimy najbardziej ;) Quote
b-b Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 ewalit napisał(a):skoro wszyscy się bardzo Gizmusiem interesują, to opowiem o nowym domku dla niego, znajduje się on około 20 km od Lublina także do lekarza będziemy mieć blisko, ja taka młoda nie jestem 34 lata;), w domu będzie jeszcze sunia - przepięknej urody kundelek i dochodzący piesek, który ma kilka punktów żywieniowych i noclegowych w różnych miejscach, między innymi i u mnie, myślę, że miłości Gizmusiowi nie zabraknie i rozpieszczany też będzie, bo taka moja i mojej rodziny natura, cała rodzina się zaangażowała w przygotowanie nowego miejsca dla Gizmusia, dobrze, że to piesek pościelowy, bo nie będę musiała go uczyć spania w łóżku :) nie mogę się doczekać czwartku Cieszymy się baaaaardzo ,że Gizmo tak szybko znalazł swój domek:D i mamy nadzieję, że nie będziemy musieli się prosić aby co jakiś czas zobaczyć małego i poczytać jak tam mu u Ciebie idzie ?:cool3: Quote
MaDi Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 ewalit napisał(a):skoro wszyscy się bardzo Gizmusiem interesują, to opowiem o nowym domku dla niego, znajduje się on około 20 km od Lublina także do lekarza będziemy mieć blisko, ja taka młoda nie jestem 34 lata;), w domu będzie jeszcze sunia - przepięknej urody kundelek i dochodzący piesek, który ma kilka punktów żywieniowych i noclegowych w różnych miejscach, między innymi i u mnie, myślę, że miłości Gizmusiowi nie zabraknie i rozpieszczany też będzie, bo taka moja i mojej rodziny natura, cała rodzina się zaangażowała w przygotowanie nowego miejsca dla Gizmusia, dobrze, że to piesek pościelowy, bo nie będę musiała go uczyć spania w łóżku :) nie mogę się doczekać czwartku Witam serdecznie:) Quote
bico Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 ewalit napisał(a):skoro wszyscy się bardzo Gizmusiem interesują, to opowiem o nowym domku dla niego, znajduje się on około 20 km od Lublina także do lekarza będziemy mieć blisko, ja taka młoda nie jestem 34 lata;), w domu będzie jeszcze sunia - przepięknej urody kundelek i dochodzący piesek, który ma kilka punktów żywieniowych i noclegowych w różnych miejscach, między innymi i u mnie, myślę, że miłości Gizmusiowi nie zabraknie i rozpieszczany też będzie, bo taka moja i mojej rodziny natura, cała rodzina się zaangażowała w przygotowanie nowego miejsca dla Gizmusia, dobrze, że to piesek pościelowy, bo nie będę musiała go uczyć spania w łóżku :) nie mogę się doczekać czwartku Witajcie serdecznie!:) Cieszymy się, że Gizmo trafi do takiego domku, już nie możemy się doczekać czwartku Quote
MaDi Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Dzisiaj Gizmo przeszedł sam siebie cały dzień (poza drzemkami;)) bawi się i szaleje! Wreszcie wraca do normalności. Quote
b-b Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 MaDi napisał(a):Dzisiaj Gizmo przeszedł sam siebie cały dzień (poza drzemkami;)) bawi się i szaleje! Wreszcie wraca do normalności. To dobrze, że zapomina to co było złe :) Czochraczki dla małego :D Quote
Recommended Posts