Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokładnie tak:) Ulga, że wreszcie będzie zdrowieć w nowym domku. Oczywiście również czekamy na odpowiedź odnośnie nowego domu, w którym się piesek znajdzie. Mizianko dla małego:)

Posted

Domek w okolicach Lublina, Gizmo będzie miał Panią tylko dla siebie ale gdy ta będzie wychodziła do pracy maluch będzie zostawał pod opieką jej mamy i z dwoma psimi kolegami.

Posted

MaDi napisał(a):
Domek w okolicach Lublina, Gizmo będzie miał Panią tylko dla siebie ale gdy ta będzie wychodziła do pracy maluch będzie zostawał pod opieką jej mamy i z dwoma psimi kolegami.

To jest jakaś młoda kobieta? Gizmo będzie miał mnóstwo miejsca do hasania:)

Posted

MaDi napisał(a):
Mam wspaniałą wiadomość na Gizma czeka dom:) Jak tylko spotkam się z Profesorem i omówimy kontynuację leczenia maluch będzie wracał do zdrowia w nowym domu.

to fajnie, że tak szybko się udało z nowym domkiem dla Gizma:) ale i tak dużo jeszcze pracy będzie trzeba żeby oczka malucha do ładu doprowadzić.
gdzie Gizmo został wypatrzony przez przyszły ds?

Posted

bico napisał(a):
to fajnie, że tak szybko się udało z nowym domkiem dla Gizma:) ale i tak dużo jeszcze pracy będzie trzeba żeby oczka malucha do ładu doprowadzić.
gdzie Gizmo został wypatrzony przez przyszły ds?

Na FB od początku śledzą jego losy. O jego zdrowie i ew. adopcję dopytywał młody lekarz jednak po długim namyśle stwierdził że razem z żoną za często są poza domem więc Gizmo trafi do ich cioci która jakiś czas temu straciła psiaka.
Jutro będą zdejmowane szwy z przeszczepu następnie za jakieś 4 tygodnie zostanie usunięty sam przeszczep.

Posted

[quote name='Agucha']Madi, wklejałaś gdzieś faktury? :)
Czekam na cynk i przelewam pieniążki.

Ps. Co to za cudak na pierwszej stronie? :lol:
http://i45.tinypic.com/34euhdw.jpg
Chwilowo nie mam aparatu nie wspominając o skanerze ale jak tylko będe mogła to je umieszczę.

P.S.Kojarzę tego morskiego potworka;) Daję słowo że wcześniej go tam nie było. Ciekawe jak sie tam znalazł?

Posted

[quote name='MaDi']
Jutro będą zdejmowane szwy z przeszczepu następnie za jakieś 4 tygodnie zostanie usunięty sam przeszczep.
Czy po usunięciu przeszczepu Gizmo będzie jeszcze miał robione coś z oczkami? Czy to już koniec i pojedzie już do DS ?

[quote name='Merys']Leżenie w piernatach, czyli to co Gizma (kanapowce) lubią najbardziej.

Tam w słomie a tu w pościelach...czy nie mógł od początku tak wieść swojego życia?
Mam nadzieję, że DS będzie miał dla niego dużo miłości a nowa pani będzie go rozpieszczać do końca jego dni:D

Posted

Gizmo jedzie do domu w najbliższy czwartek i to DS przyjedzie z nim na usunięcie przeszczepu, następnie przez kilka tygodni będzie kontynuowana seria różnych kropel.Co dalej? Czas pokaże.
Z pewnością czeka go usuwanie zębów.

Posted

skoro wszyscy się bardzo Gizmusiem interesują, to opowiem o nowym domku dla niego, znajduje się on około 20 km od Lublina także do lekarza będziemy mieć blisko, ja taka młoda nie jestem 34 lata;), w domu będzie jeszcze sunia - przepięknej urody kundelek i dochodzący piesek, który ma kilka punktów żywieniowych i noclegowych w różnych miejscach, między innymi i u mnie, myślę, że miłości Gizmusiowi nie zabraknie i rozpieszczany też będzie, bo taka moja i mojej rodziny natura, cała rodzina się zaangażowała w przygotowanie nowego miejsca dla Gizmusia, dobrze, że to piesek pościelowy, bo nie będę musiała go uczyć spania w łóżku :) nie mogę się doczekać czwartku

Posted

ewalit napisał(a):
skoro wszyscy się bardzo Gizmusiem interesują, to opowiem o nowym domku dla niego, znajduje się on około 20 km od Lublina także do lekarza będziemy mieć blisko, ja taka młoda nie jestem 34 lata;), w domu będzie jeszcze sunia - przepięknej urody kundelek i dochodzący piesek, który ma kilka punktów żywieniowych i noclegowych w różnych miejscach, między innymi i u mnie, myślę, że miłości Gizmusiowi nie zabraknie i rozpieszczany też będzie, bo taka moja i mojej rodziny natura, cała rodzina się zaangażowała w przygotowanie nowego miejsca dla Gizmusia, dobrze, że to piesek pościelowy, bo nie będę musiała go uczyć spania w łóżku :) nie mogę się doczekać czwartku

Cieszymy się baaaaardzo ,że Gizmo tak szybko znalazł swój domek:D i mamy nadzieję, że nie będziemy musieli się prosić aby co jakiś czas zobaczyć małego i poczytać jak tam mu u Ciebie idzie ?:cool3:

Posted

ewalit napisał(a):

Witam serdecznie:)

Posted

ewalit napisał(a):

Witajcie serdecznie!:)

Cieszymy się, że Gizmo trafi do takiego domku, już nie możemy się doczekać czwartku

Posted

MaDi napisał(a):
Dzisiaj Gizmo przeszedł sam siebie cały dzień (poza drzemkami;)) bawi się i szaleje! Wreszcie wraca do normalności.

To dobrze, że zapomina to co było złe :)
Czochraczki dla małego :D