Ty$ka Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Natrafiłam na wątek przez przypadek... i przepadłam. Na widok Gizmo serce się kraje :(. Quote
pola53 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Zapraszam cioteczki na bazarek dla Gizma i Mufeczki. Proszę także o rozsyłanie bazarku. Ja też będę rozsyłać, ale mam bardzo ograniczony czas. Mam nadzieję, że będę mogła jakoś pomóc. Oto link: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227840-Wszystkiego-po-troch%C4%99-dla-Gizma-i-Mufeczki-do-17-06?p=19183895#post19183895 Quote
MaDi Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Lusia91 napisał(a):Kochany malec, to drugie zdjęcie jak leży na tej podusi w owieczki... Jeju nie mogę na takie rzeczy patrzeć. Nie wiem czy to gdzieś było już pisane, ale MaDi on jest teraz u Ciebie na tymczasie, tak? Czy po wyleczeniu będzie szukany mu dom stały czy jak to będzie wyglądać? Szczerze mówiąc raczej nie biorę psów na DT ale jego stan potrzebuje specjalnej opieki więc dałam się wkopać;) Gizmo vel Bobi szuka oczywiście odpowiedzialnego domu na stałe. Jutro odwiedzimy pewnie tak na wszelki wypadek klinikę. Quote
MaDi Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='pola53']Zapraszam cioteczki na bazarek dla Gizma i Mufeczki. Proszę także o rozsyłanie bazarku. Ja też będę rozsyłać, ale mam bardzo ograniczony czas. Mam nadzieję, że będę mogła jakoś pomóc. Oto link: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227840-Wszystkiego-po-trochę-dla-Gizma-i-Mufeczki-do-17-06?p=19183895#post19183895 Dziękuję i zapraszam;) Quote
Lusia91 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Zapraszam na bazarek dla Gizmo: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227842-Różne-rzeczy-dla-Gizmo-do-18-06-godz-22-00?p=19183925#post19183925 Proszę o podnoszenie i rozsyłanie zaproszeń:) Quote
MaDi Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Lusia91 napisał(a):Co tam u maluszka?:) Właśnie wróciłam od profesora wszystko jest ok nawet pogratulował mi świetnej opieki;) Quote
MaDi Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 haliza napisał(a):Prawdopodobnie będę w sobotę w Lublinie, myślę, że mogłabym podrzucić Ci coś z tych rzeczy........ Melduję,że paczkę z lekami i gratisem;) odebrałam dzisiaj około 10. Dziękuję:) Quote
Lusia91 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Cudownie MaDi. Miejmy nadzieję, że bazarek się ruszy i będą pieniążki dla maluszka:) Mizianko dla niego:) Quote
andegawenka Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Uciekł mi wątek z subskrypcji....a tu takie dobre wieści:) Quote
haliza Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 MaDi napisał(a):Melduję,że paczkę z lekami i gratisem;) odebrałam dzisiaj około 10. Dziękuję:) Wiem, wiem, że polecenie wykonane ;), chociaż troszkę mogłam pomóc maluszkowi :p Quote
bico Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 MaDi napisał(a):Właśnie wróciłam od profesora wszystko jest ok nawet pogratulował mi świetnej opieki;) no ba! u Ciebie zawsze czworonożni mają dobrą opiekę:) Quote
Nutusia Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Moje drogi na wątkach krzyżują się z drogami b-b. Dotąd nie miałam odwagi wejść na ten wątek po banerku w jej podpisie, bo nawet nie mam jak pomóc. Ale dziś zajrzałam i bardzo, bardzo się cieszę, że Gizmusiowi udało się przeżyć. Wygrał podobny los na loterii życia co Mufka, która wg prawideł medycznych oraz samej natury przeżyć nie miała prawa... Trzymaj się, Chłopaku! Oby tak dalej... Quote
MaDi Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Nutusia napisał(a):Moje drogi na wątkach krzyżują się z drogami b-b. Dotąd nie miałam odwagi wejść na ten wątek po banerku w jej podpisie, bo nawet nie mam jak pomóc. Ale dziś zajrzałam i bardzo, bardzo się cieszę, że Gizmusiowi udało się przeżyć. Wygrał podobny los na loterii życia co Mufka, która wg prawideł medycznych oraz samej natury przeżyć nie miała prawa... Trzymaj się, Chłopaku! Oby tak dalej... Wiesz cuda się zdarzają mój pies żyje "na kredyt" jakieś 6,5 roku:) Gizmo ma się całkiem dobrze wyjada już nawet kotom jedzenie:evil_lol: Quote
b-b Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Czochraczki dla malucha a Cioteczki zapraszam na bazarki :D Quote
b-b Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Nutusia napisał(a):Moje drogi na wątkach krzyżują się z drogami b-b. Dotąd nie miałam odwagi wejść na ten wątek po banerku w jej podpisie, bo nawet nie mam jak pomóc. Ale dziś zajrzałam i bardzo, bardzo się cieszę, że Gizmusiowi udało się przeżyć. Wygrał podobny los na loterii życia co Mufka, która wg prawideł medycznych oraz samej natury przeżyć nie miała prawa... Trzymaj się, Chłopaku! Oby tak dalej... Bo ten świat jest taaaki mały ;) Cieszę się ,że jednak zdecydowałaś się tu wstąpić :) Quote
Lusia91 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 b-b napisał(a):Czochraczki dla malucha a Cioteczki zapraszam na bazarki :D Dokładnie tak:) Czochramy i zapraszamy. Jak wyjada kotom karmę to jest coraz lepiej:) Quote
b-b Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Co tam słychać u Gizma? Prosimy o fotki maluszka :D Quote
Lusia91 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Dzień dobry i zapraszamy na zakupy na bazarek dla Gizmusia:) Mizianko dla małego:) Quote
Lusia91 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Pogoda w kratkę... Dołączam się do pytania, co u Gizma?:) Quote
MaDi Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Mam wspaniałą wiadomość na Gizma czeka dom:) Jak tylko spotkam się z Profesorem i omówimy kontynuację leczenia maluch będzie wracał do zdrowia w nowym domu. Quote
Recommended Posts