eggforever Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Mogę wysłać 50zł lub smycz automatyczną hilton plus szelki mac leather w dowolnym kolorze. Proszę o wybór i odpowiedź. Pozdrawiam Quote
MaDi Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 eggforever napisał(a):Mogę wysłać 50zł lub smycz automatyczną hilton plus szelki mac leather w dowolnym kolorze. Proszę o wybór i odpowiedź. Pozdrawiam Tak naprawdę każda pomoc jest mile widziana, więc zadecyduj jaka forma pomocy Będzie dla Ciebie lepsza. Quote
Guest Lotty Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Lusia91 napisał(a):Dzisiaj poniedziałek, wielki dzień... Czekamy z utęsknieniem na wieści, oby jak najlepsze. Quote
MaDi Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Lotty napisał(a):Czekamy z utęsknieniem na wieści, oby jak najlepsze. Około 20 powinnam coś wiedzieć. Quote
Lusia91 Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 b-b napisał(a):...jak ten czas powoli leci :/ Czekamy! Dokładnie... Quote
b-b Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Przypominam ,że mam do oddania na bazarek o ile jakaś Cioteczka będzie robiła kilka fantów na Gizma. Mogę wysłać wszystko na podany adres lub wysyłać fanty od siebie. Quote
MaDi Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 b-b napisał(a):Przypominam ,że mam do oddania na bazarek o ile jakaś Cioteczka będzie robiła kilka fantów na Gizma. Mogę wysłać wszystko na podany adres lub wysyłać fanty od siebie. Można wiedzieć co naszykowałaś:cool3:? Quote
Merys Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 O godzinie 10 Gizmo będzie miał jutro operację, trzymajcie za niego kciuki. Quote
Lusia91 Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 b-b napisał(a):Przypominam ,że mam do oddania na bazarek o ile jakaś Cioteczka będzie robiła kilka fantów na Gizma. Mogę wysłać wszystko na podany adres lub wysyłać fanty od siebie. Ja będę robiła bazarek, jeżeli o to chodzi:) Quote
ewu Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Merys napisał(a):O godzinie 10 Gizmo będzie miał jutro operację, trzymajcie za niego kciuki. Trzymam. Przelew poszedł. Quote
b-b Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 (edited) MaDi napisał(a):Można wiedzieć co naszykowałaś:cool3:? Trochę pierdół dla dzieciaków - zabawki. Kilka torebek, parę rzeczy dla psiaka, coś tam do włosów mam a jak znajdę trochę czasu to wdrapię się jeszcze na poddasze w celach poszukiwawczych ;) Lusia91 napisał(a):Ja będę robiła bazarek, jeżeli o to chodzi:) Kiedy? Bo dla mnie lepiej jak nie szybciej niż w weekend. Zdążę jeszcze coś skombinować ;) Edited May 28, 2012 by b-b Quote
bico Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Merys napisał(a):O godzinie 10 Gizmo będzie miał jutro operację, trzymajcie za niego kciuki. kciuki w górę i czekamy na wieści:happy1: Quote
haliza Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Ja też czekam :roll:, moje miśki u Profesora to stali bywalcy, wiem, że wspomaga takie bidy, ale koszty i tak będą niemałe :shake: Quote
eggforever Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 MaDi napisał(a):Tak naprawdę każda pomoc jest mile widziana, więc zadecyduj jaka forma pomocy Będzie dla Ciebie lepsza. Przelałem 50zł. Może jeszcze dziś będą zaksięgowane. Pozdrowienia z forum shih-tzu Quote
b-b Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Merys napisał(a):Operacja się udała :multi: Gizmo się wybudza. Kochany maluszek :loveu: Wspaniałe wieści:multi: ale prosimy o dalsze relacje co z małym:mad::cool3: Quote
Guest Lotty Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Merys napisał(a):Operacja się udała :multi: Gizmo się wybudza. To wspaniale.:multi::multi:. Czekamy na dalsze wieści. Quote
MaDi Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Lotty napisał(a):To wspaniale.:multi::multi:. Czekamy na dalsze wieści. Dalsze wieści...daje mi popalić na maksa:evil_lol::shake: Quote
b-b Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 MaDi napisał(a):Dalsze wieści...daje mi popalić na maksa:evil_lol::shake: Możemy prosić o więcej informacji? Co miał dzisiaj robione? Czuje się chyba dość dobrze skora daje Ci popalić ;) Quote
Lusia91 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 b-b napisał(a):Trochę pierdół dla dzieciaków - zabawki. Kilka torebek, parę rzeczy dla psiaka, coś tam do włosów mam a jak znajdę trochę czasu to wdrapię się jeszcze na poddasze w celach poszukiwawczych ;) Kiedy? Bo dla mnie lepiej jak nie szybciej niż w weekend. Zdążę jeszcze coś skombinować ;) Nie ma sprawy, mogę poczekać. I wtedy zrobi się większy bazarek o ile cioteczko na pewno wyślesz te rzeczy, bo potem może się okazać, że ja zwlekam, bo czekam a Ty na przykład zapomniałaś albo coś;) Super, Kochany Gizmuś!!:) Jak się czuje? Quote
Recommended Posts