Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

żałuję, że jest tyle zwierząt w potrzebie, a ludzi którzy pomagają wciąż za mało :(, to mój drugi pies po przejściach i wiem już na pewno, że tylko takie zwierzęta będą u mnie w domu

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewalit']żałuję, że jest tyle zwierząt w potrzebie, a ludzi którzy pomagają wciąż za mało :(, to mój drugi pies po przejściach i wiem już na pewno, że tylko takie zwierzęta będą u mnie w domu

Niestety zwierząt w potrzebie jest wiele, zapraszam na watek METAMORFOZY tak ku pokrzepieniu serc. Warto naszykować zapas chusteczek;) Gizmo tez już tam jest.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/21924-Metamorfozy/page333

Posted

Serce się raduje na widok takich zdjęć!!!
I nie będę tu się wywodzić kto miał większe szczęście Ty czy Gizmo ;)

Posted

Bardzo proszę o numer konta na PW. Chcę przelać pieniążki z bazarku bo juz wszystkie wpłaty do mnie spłynęły. Co prawda nie ma tego dużo: 66,50, ale zawsze coś :).

Posted

Nie bardzo rozumiem i nie wiem czy to o mnie chodzi (bo ja tu od niedawna na dogomanii jestem), ale jeśli są to pieniążki dla Gizia, to bardzo proszę o przelanie ich na fundację lsoz

Posted

pola53 napisał(a):
Bardzo proszę o numer konta na PW. Chcę przelać pieniążki z bazarku bo juz wszystkie wpłaty do mnie spłynęły. Co prawda nie ma tego dużo: 66,50, ale zawsze coś :).

Dane są w pierwszym poście;)

Posted

ewalit napisał(a):
Nie bardzo rozumiem i nie wiem czy to o mnie chodzi (bo ja tu od niedawna na dogomanii jestem), ale jeśli są to pieniążki dla Gizia, to bardzo proszę o przelanie ich na fundację lsoz

Środki są z tkz. bazarku który był zrobiony specjalnie na pokrycie różnych kosztów związanych z Gizmulem.

Posted

tak, rozkładał nóżki żeby go głaskać po brzuszku :) kazał przekazać, że bardzo dziękuje za pamięć i czochraczki, bardzo mu się podobały :)

Posted

Gizmuś ma raj, to cudowne wiedzieć, że zwierzę za które człowiek trzymał kciuki odnalazło swojego człowieka, który otoczył je miłością:) Zdjęcia mnie rozczuliły, fantastyczne:) Jeszcze raz dziękujemy ewalit za miejsce, w którym jest Gizmo:)

Posted

ewalit napisał(a):
tak, rozkładał nóżki żeby go głaskać po brzuszku
:) kazał przekazać, że bardzo dziękuje za pamięć i czochraczki, bardzo mu się podobały :)

Powiedz małemu, że my o nim pamiętamy i nie zapomnimy....tylko tak jakoś czasu wciąż brak:roll:
Zdjęcia nowe jakiś będą ?:cool3:

Posted

[quote name='pola53']Czy pieniądze z mojego bazarku dotarły? Bardzo proszę o potwierdzenie. Bez tego nie mogę zamknąć bazarku. Trochę czasu już minęło.[/QUOTE]
Z pewnoscia dotarły bo noigdy nie ma problemów, niestety nie mam jak sprawdzić bo hasła dokonta sa na komputerzee do którego nie mam dostepu.

Posted

[quote name='b-b']Powiedz małemu, że my o nim pamiętamy i nie zapomnimy....tylko tak jakoś czasu wciąż brak:roll:
Zdjęcia nowe jakiś będą ?:cool3:[/QUOTE]
Zdjęc nie ma ale jest hit;)Maluch przestraszył sie swojego odbicia w lustrze.

Posted

[quote name='MaDi']Zdjęc nie ma ale jest hit;)Maluch przestraszył sie swojego odbicia w lustrze.[/QUOTE]
No proszę :D Bidulek nigdy nie miał okazji podziwiać się w lustrze ;)
Głaski dla małego :)