ewalit Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 b-b napisał(a):Trzymam kciuki za małą. Oby jeszcze długo mogły razem szaleć ;) Dziękujemy, a o Dzyndzusia proszę być spokojnym kochamy się miłością szczerą i dozgonną :) Quote
b-b Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 ewalit napisał(a):Dziękujemy, a o Dzyndzusia proszę być spokojnym kochamy się miłością szczerą i dozgonną :) :D Czochraczki dla maluchów :) Quote
ewalit Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Gizmuś już ma ząbki zrobione i przepuklinę zoperowaną, jeszcze tylko oczko, ale ono chyba na kropelkach będzie do końca życia no i pod stałą opieką profesora Quote
b-b Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='ewalit']Gizmuś już ma ząbki zrobione i przepuklinę zoperowaną, jeszcze tylko oczko, ale ono chyba na kropelkach będzie do końca życia no i pod stałą opieką profesora[/QUOTE] A zdjecia jakieś będą? Bo daaaaawno nie było :) Quote
Merys Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Pozwole sobie wrzucić jego zdjęcie z salonu piękności ;) [img]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/21210_518393208171387_98990372_n.jpg[/img] Quote
b-b Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Jak widać pięknie już zarośniętym kawalerem był :) Quote
ewalit Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 ja lubię jak on jest zarośnięty, wtedy wydaje mi się że mam małego niedźwiadka :), ale niestety obrażony jest na mnie od środy :( wygląda to komicznie, bo chce być ze mną w pokoju ale odwraca się tyłem i kładzie na dywanie ;) Quote
b-b Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Widocznie jemu też bardziej pasują dłuższe kłaczki:) No proszę jaki cwaniak!:D Moja jakoś nie strzela focha po strzyżeniu...ale może to dlatego, że sama ją tnę. Podoba mi się strasznie w długich kłaczkach ale zmienia włos i nie nadążałam kudłów wyczesywać :/...a druga sprawa łatwiej z utrzymaniem czystości ;) Quote
Merys Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Kochani! Bardzo prosimy o oddanie głosu na naszą Fundację Lubelską Straż Ochrony Zwierząt w konkursie firmy Furkidz.eu Głosowanie trwa do 6 grudnia, do godziny 20.00. Nie musicie się logować/rejestrować Trzy pierwsze organizacje otrzymają odpowiednio 20, 15 i 10 obroży z serii Active. Prosimy udostępniajcie i głosujcie, potrzebna nam pełna mobilizacja! W imieniu naszym i naszych podopiecznych, dziękujemy za każdy oddany głos. http://www.furkidz.eu/ Quote
Recommended Posts