Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ on pięknie wygląda :D Zdjęcie w wyrku - one to uwielbiają :D Widać, że nasz pierdułek jest szczęśliwy :multi:
Dziękujemy za zdjęcia!!!:loveu:

Posted

Dziękujemy za komplementy, troszkę z niego rozrabiaka i cwaniaczek, Szymon czyli szynszyl to ulubione hobby Gizmusia, uwielbia na niego polować i wodzi za nim wzrokiem :)

Posted

[quote name='ewalit']Dziękujemy za komplementy, troszkę z niego rozrabiaka i cwaniaczek, Szymon czyli szynszyl to ulubione hobby Gizmusia, uwielbia na niego polować i wodzi za nim wzrokiem :)[/QUOTE]
Moja uwielbia obserwować 3 szczurki mojej córki kiedy przyjeżdżają do domu. Potrafi się z nimi nawet "bawić" kiedy szczurki są na "wybiegu". Ona je uwielbia! :)

Posted

[quote name='pola53']Ponawiam prośbę o potwierdzenie wpłaty z bazarku. Bez tego nie mogę go zamknąć.[/QUOTE]

Potwierdzam wpłatę.

Posted

właśnie wróciliśmy z wczasów na wsi, bardzo mu się podobało, przyjeżdżamy a tu kolejne bidulki :(, jutro mam dzwonić do profesora umówić się na wizytę

Posted

Niestety bidulek ciągle przybywa a że to wakacyjny czas do pomocą dla nich trudno.
Daj znać kiedy wizyta. Będę kciuki trzymać ;)

Posted

Profesor powiedział, że idealnie oko wygląda i tak powinno wyglądać, Gizmusia nie trzeba było usypiać, był taki grzeczny i sobie pozwolił ściągnąć przeszczep, dostaliśmy kropelki na cały miesiąc i wtedy do kontroli z oczkiem, no i trzeba będzie jeszcze ustalić przepuklinkową operacje i ząbki

Posted

ewalit napisał(a):
i zapomniałam dodać że Gizmuś widzi nie całym oczkiem ale brzegami, dlatego tak świetnie sobie radzi, jakaś chaotyczna jestem dzisiaj ;)

To chyba za szczęścia :D
Czochraczki dla rojberka :)