Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zagladam po ciezkim dniu ..:shake:.. i kochane mojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:crazyeye::loveu::multi:radosc we mnie ogromna , ze narzeszcie , ze juzzzzzzz , ze pojechal , ze pokochali , o matenko i wszystko naraz:multi:i tak jak Aimeziatko i ja sie urycze ze szczescia !
Pinokuniu cudny - szczescia wszelkiego najpiekniejszego:loveu: pieskowego!

Posted

No leży wygodnie, przecież u siebie jest. Pani miała go wyczesać i kołtunki powycinać. Jutro zadzwonię. Ciekawe czy nie będzie dyszał w nocy. Nauczony przecież życia na dworze - zima ,lato.

Posted

Cudownie! Uwierzyć nie mogę, że tak po prostu, po cichutku, Pinokio trafił na swoich ludzi - a oni trafili na Pinokia :)
Z wielką radością pozbędę się banerka z podpisu :)

Mam nadzieję, że jakiegoś zdjęcia się doczekamy, to będzie wisienka na torcie ;) Monika, może prześlij mmsa dalej? Mogę podać swój nr telefonu, wstawię wtedy na dogo.

Posted

Już relacjonuje. Była kąpiel czesanko też, a potem nasz weteran pomaszerował wprost do łóżka, zostawiając pani trochę miejsca.Jest niesłychanie cierpliwy, widocznie mu sprawia przyjemność to gmeranie przy nim. Przy misce - najpierw sprawdził czy nikt mu nie zje, potem statecznie zjadł swoją porcję. Zwiedził całe mieszkanie, nic mu nie obce, łazienka również. Z kotami się bawi / już to widzę/, wcale nie jest powolny. Koteczka w nim zakochana i go molestuje nieustannie. Biegają sobie razem. On na tych króciutkich łapeczkach, podobno biega jak szalony. Pomimo dużego ogrodu, wyciąga panią na spacerki. Czystość w domu zachowana.

Zadziwiają mnie te psy. Kilka lat w schronisku, niczego nie uczony, a tu tak pieknie. Pani autentycznie zachwycona, dziękowała za takiego psa.

Posted

Moniko, stokrotne dzięki za takich ludzi :loveu:
Gdzie Ty ich wynajdujesz?
Pan się popłakał na widok Pinokia w schronisku, a Pinokio zachowywał się tak jakby znał ich od dawna.