Aimez_moi Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 O Boziu......ja wroce jak sie juz wyrycze.....ze szczescia.....:):) Quote
Nadziejka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 zagladam po ciezkim dniu ..:shake:.. i kochane mojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:crazyeye::loveu::multi:radosc we mnie ogromna , ze narzeszcie , ze juzzzzzzz , ze pojechal , ze pokochali , o matenko i wszystko naraz:multi:i tak jak Aimeziatko i ja sie urycze ze szczescia ! Pinokuniu cudny - szczescia wszelkiego najpiekniejszego:loveu: pieskowego! Quote
Aimez_moi Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Nie ma to jak sobie poplakac z radosci......;):) Boziu....Pinokio masz byc szczesliwy i kochany....:):) Quote
monika55 Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Dostałam mmsa i co na nim? Nasz Pinokio w poduchach. Wczoraj w budzie a dziś w łóżku. Nie umiem wstawić z telefonu. Quote
Isadora7 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 O mateńko cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudnie Quote
Aimez_moi Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Boziu Kochana.......to takie cudne.... z telefonu to przez przewod tak? Quote
Aimez_moi Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 A...bo ja z telefonu to tylko przez przewod umiem...... Ale napisz chociaz jak nasza parowka wyglada w tych podusiach ..... napisz prosze....:) Quote
monika55 Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 No leży wygodnie, przecież u siebie jest. Pani miała go wyczesać i kołtunki powycinać. Jutro zadzwonię. Ciekawe czy nie będzie dyszał w nocy. Nauczony przecież życia na dworze - zima ,lato. Quote
kajk@ Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 super wieści idę na FB zrobić porzadki :D Quote
szafra Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Pierwsza noc na miękkim posłaniu :evil_lol: Quote
Dabrowka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Cudownie! Uwierzyć nie mogę, że tak po prostu, po cichutku, Pinokio trafił na swoich ludzi - a oni trafili na Pinokia :) Z wielką radością pozbędę się banerka z podpisu :) Mam nadzieję, że jakiegoś zdjęcia się doczekamy, to będzie wisienka na torcie ;) Monika, może prześlij mmsa dalej? Mogę podać swój nr telefonu, wstawię wtedy na dogo. Quote
Aimez_moi Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Pierwsza noc w domu.....ale jestem ciekawa jak spal? Quote
monika55 Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Już relacjonuje. Była kąpiel czesanko też, a potem nasz weteran pomaszerował wprost do łóżka, zostawiając pani trochę miejsca.Jest niesłychanie cierpliwy, widocznie mu sprawia przyjemność to gmeranie przy nim. Przy misce - najpierw sprawdził czy nikt mu nie zje, potem statecznie zjadł swoją porcję. Zwiedził całe mieszkanie, nic mu nie obce, łazienka również. Z kotami się bawi / już to widzę/, wcale nie jest powolny. Koteczka w nim zakochana i go molestuje nieustannie. Biegają sobie razem. On na tych króciutkich łapeczkach, podobno biega jak szalony. Pomimo dużego ogrodu, wyciąga panią na spacerki. Czystość w domu zachowana. Zadziwiają mnie te psy. Kilka lat w schronisku, niczego nie uczony, a tu tak pieknie. Pani autentycznie zachwycona, dziękowała za takiego psa. Quote
Dabrowka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Sam miód :) Dziękuję za relację :) Czyli już można ogłosić na jamniczym wątku, że mamy szczęśliwe zakończenie? Quote
Aimez_moi Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Biega na krociutkich lapinkach.....:):) oj jak ja bardzo bym chciala to zobaczyc....:):) Quote
shanti Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Moniko, stokrotne dzięki za takich ludzi :loveu: Gdzie Ty ich wynajdujesz? Pan się popłakał na widok Pinokia w schronisku, a Pinokio zachowywał się tak jakby znał ich od dawna. Quote
Aimez_moi Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Mam nadzieje, ze chlopaczek juz sie zadomowil......:) Quote
szafra Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ja też. Mam nadzieję, że wyleguje się na poduchach. Quote
Nadziejka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 :loveu::loveu:szczescia piesiunio kochany Quote
Aimez_moi Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Szczescia i milosci Kochaniutki.....:) Quote
szafra Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Proszę bardzo - Pinokio w pierzynach :loveu: Quote
Dabrowka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 No ciekawe, czy ktoś jeszcze ma wątpliwości, że to jamnik :mad: Zaglądam sobie tutaj kilka razy dziennie, żeby się cieszyć :D Quote
shanti Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Dziękuję Cioteczki za doping dla Pinokia. Zapraszam na watek kolejnego naszego weterana, Szreka, ponad 3 lata w schronie. http://www.dogomania.pl/forum/threads/231983-Malutki-Szrek-ma-jedno-nie%C5%9Bmia%C5%82e-marzenie To dopiero nieśmiała bida! Quote
halszka Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 oooo rany,ależ to cudowny widok :loveu: Quote
Recommended Posts