Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety mam złe wieści bo był dom dla Sary ale się zmył....a dwa Sara się coś pochorowała i próbujemy dojść o co chodzi więc sterylki nie było. W krwi nic nie wyszło,jutro usg...

Posted

Dzisiaj mam dobre wieści bo Sara po sterylce :) Okazało się że miała bardzo delikatne zapalenie pęcherza ale głowną przyczyną zamieszania była bardzo liczna ciaża, któą na cito trzeba było usunąć. Sara czuje się dobrze i odpoczywa

trzymajcie kciuki bo jest sprawdzany inny domek dla Sary
Bardzo dziękuję Fundacji Ostatnia Szansa oraz Fundacji Kastor za finansowanie zabiegu. Rownież Fundacji Zwierzaki w Potrzebie i Stowarzyszeniu SOS Husky za pomoc w szukaniu domu dla Sary.

Posted

Cholibka, a ja nie doczytałam, że ona szczenna była. Jakos mi to musiało umknąć...
Ale dobrze, że juz jest "po" i teraz to juz tylko zdrówka:) i nowego domku:)
Zaciskam!

pzdr.

Posted (edited)

cioteczki SARA JEST W NOWYM DOMU od jakiejś godzinki może półtorej :)

nie wiem czemu nie mogę wejsć w zaawansowaną edycję i edytować tematu. Proszę moda o zmianę tematu i przeniesienie wątku.

Edited by Ilka21
Posted

Noooo, ekspresowa adopcja:) super, że Wam się udało i zaciskam kciuki, aby Sarunia nie rozrabiała za bardzo:)
Bedziesz miała z nia kontakt i z jej właścicielami?

pzdr.

Posted

[quote name='Ilka21']A nie wpadłam na pomysł że będziesz. Za tydzień planujemy spotkanko też :)[/QUOTE]
Daj znać wczesniej (jak będziesz mogła). Może uda nam się dograc termin:)

pzdr.