daisy Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Dalam niunkowi na imie Blacky, chcialam zeby mial cos wlasnego, ladnego byc moze pierwszy raz w swoim zyciu. Dzieki pomocy dziewczyn z Wroclawia przyjechal do hotelu u Ewy w Zielonej Gorze, gdzie, pod troskliwa opieka Ewy dochodzi do siebie. Blackus zaliczyl wizyty u weteryniarza, jak rowniez w psim "Salonie pieknosci", gdzie byl 2 razy kapany ( leciala z niego czerwono/czarna woda ) zostal obciety, skrocone pazurki, wyczyszczone uszy, byl tak chudy ze nie mozna bylo uzywac maszynki do strzyzenia... z anielska cierpliwoscia znosil 3 godzinne zabiegi za co pozniej zostal nagrodzony. Po zbadaniu przez weteryniarza zostal odpchlony, odrobaczony, uszy w potwornym stanie sa w tej chwili leczone. Dzisiaj zostal zaszczepiony na choroby zakazne, za tydzien szczepienie na wscieklizne ( uwazalam ze skoro jeszcze nie ma wscieklizny ;) wazniejsza jest ta na choroby zakazne). Ewa jest zachwycona Blackim, jest bardzo grzeczny i karny, jest czysty i wszystkie potrzeby zalatwia na spacerach. Szukamy dla Blacky tego naj- naj- najlepszego domu, gdzie bedzie kochany do konca swojego zycia, gdzie nigdy nie zabraknie mu jedzenia i ludzkiej reki ktora przytuli i wypiesci. Andre bardzo prosze o pomoc w wklejeniu zdjec, z kazdej "epoki" zycia Blacky. Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 czekam na zdjęcia - właśnie dziś zastanawiałam się co sie z nim dzieje jakiej on jest wielkości? na pewno olbrzym? bo z tych zdjęć ze schronu to nie wyglądał jak olbrzym. w jakim wieku??? Quote
andre Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 hej! juz wklejam po kolei. Blacki w Ligocie: AM Quote
andre Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hotelowe: "to co skrywa sierść Blackiego jest nie doopisania... na fotce objełam go dłonią - tam jest max 5 cm... to jest sznaucer olbrzym... on jest tak chudy... " AM Quote
agusiazet Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Piękny pies i trzeba przyznać, że z dnia na dzień piękniejszy!!! Quote
andre Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 po salonie odmieniony Blacki: "on ma strasznie pogryzione tylne nogi, teraz to widać, on sobie to liże... on tam w schronisku musiał chyba troszkę walczyć..." u Ewy: Quote
anetta Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mdleje::crazyeye: :crazyeye: Dziewczyny :mdleje: Jestescie wspaniale! Quote
malawaszka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 piękny!!! :loveu: :klacz: możliwe, że te tylne łapki sam sobie tak wygryzł :shake: ale teraz już będzie tylko lepiej :multi: Quote
agusiazet Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 To siedzące zdjęcie jest urocze jak i sam model!!! Quote
andre Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='agusiazet']To siedzące zdjęcie jest urocze to? :-) AM Quote
makulka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Boze jak chudzienki:crazyeye: ale teraz bedzie tylko lepiej ,dzięki Wam:loveu: Quote
agusiazet Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Tak, to, najpiękniejszy czarny olbrzym, jakiego widziałam!!! Quote
daisy Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Andre, wielkie dzieki Jestem piekny, i zewnetrznie i wewnetrznie :p Tak napisala Ewa o Blacky po wizycie w salonie Cytuje: "Oto nowy Blacky! Prawda że piekny :-) Wiesz on zmienił się po tym salonie... dziwne, bo powinien czuć się zmęczony czy coć... a on wesolutki, pełen energi... nawet Pani wet powiedziała że po oczach nie widać że on ze schroniska, ja jej powiedziałam że nie widziała go wczoraj... on jest normalnie odmieniony ! Ma błysk w oku. Tina nie uwierzyłabyś że to ten sam pies." Quote
zaba14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 jejku jakie cudo :loveu: :loveu: :loveu: teraz tylko musi przytycz w nowym domku i byc kochany do konca swojego zycia! :loveu: Quote
mila_2 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 prosimy o bieżące informacje co u Czarnego słychać... Quote
jogi Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Bardzo proszę o jakiś tel kontaktowy. Mój znajomy szuka sznaucera olbrzyma i chciałabym go pokazać. Miał być szczeniak z giełdy, ale wybiłam im to z głowy. Quote
weszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Sama słodycz :loveu: Biedny psiak jak odżył :lol: A to spojrzenie 1000% sznaucera w sznaucerze :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anhan1 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Patrzę i oczom nie wierzę........... wielkie, wielkie gratulacje!!!!!!! Powodzenia sznaucerku! Teraz już tylko dobrych dni!!! Quote
daisy Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Jogi Kontakt do andre, on jest na miejscu w Zielonej Gorze [quote name='jogi']Bardzo proszę o jakiś tel kontaktowy. Mój znajomy szuka sznaucera olbrzyma i chciałabym go pokazać. Miał być szczeniak z giełdy, ale wybiłam im to z głowy. Quote
jogi Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 A mogę dostać nr kom na pw Znajomi przedyskutują sprawę i jeśli decyzja będzie pozytywna to będą chcieli zadzwonic. Oni niestety nie mają dostępu do neta, a ja wyjezdzam i wolałabym, przed wyjazdem dać im numer Quote
daisy Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 PW wyslane [quote name='jogi']A mogę dostać nr kom na pw Znajomi przedyskutują sprawę i jeśli decyzja będzie pozytywna to będą chcieli zadzwonic. Oni niestety nie mają dostępu do neta, a ja wyjezdzam i wolałabym, przed wyjazdem dać im numer Quote
andre Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 jogi - niestety nie dysponuje autem, wiec jesli znajomi chcieliby sie umowic u psiaka w hotelu 13 km od ZG, to bardzo prosze o telefon z wyprzedzeniem, zebym zalatwil ew. transport. no chyba, ze przekonasz ich, ze obcego typa bac sie nie musza i umowimy sie na terenie ZG, a na miejsce dotrzemy ich autem :-) kontakt do mnie: andre@idz.zgora.pl, 661 34 34 64 AM Quote
Recommended Posts