Havanka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Tola napisał(a):MIŁO MI WIEDZIEC CIĘ TUTAJ:) Wątek długaśny, ale z trzymajacy w napięciu, bo Zula była u mnie w DT i na poczatku chciałam ją oddac; teraz sama nie wiem jak mogłam miec takie pomysły:cool3: Dobrze, że jej nie oddałaś !!! Powiem szczerze, ze gdybym mogła wziąć psa do domu, to tylko na stałe. No chyba, że byłby to super dom i gdzieś niedaleko:cool3: Quote
Jo37 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Zulka jest " rówieśnicą" Amber . Trafiło się psicom . Oby żyły jak najdłużej. Quote
Havanka Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Jestem już na 14 stronie wątku. Faktycznie trzyma w napięciu niczym najlepszy horror ! Quote
Tola Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Havanka napisał(a):Jestem już na 14 stronie wątku. Faktycznie trzyma w napięciu niczym najlepszy horror ! :evil_lol::evil_lol: To były moje poczatki na dogo:cool3: Na szczęscie wszystko dobrze się skonczyło! Quote
Tola Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 20.02 minęło 5 wspólnych lat z Zulką:loveu: Quote
Tola Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 (edited) Dzisiaj mija kolejny rok z Zulką - to już 6 lat, jak maleńka jest z nami. Edited February 20, 2013 by Tola Quote
malagos Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Jo37 napisał(a):Zulka jest " rówieśnicą" Amber . Trafiło się psicom . Oby żyły jak najdłużej. i mojej Zulki :) Wszystkiego naj naj z okazji rocznicy! Oby jak najwięcej takich rocznic! :) Quote
Tola Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 malagos napisał(a):i mojej Zulki :) Wszystkiego naj naj z okazji rocznicy! Oby jak najwięcej takich rocznic! :) Dzięki Małgoś że zajrzałaś i za życzenia; mam nadzieję, ze przd naszymi Zulkami jeszcze duzo takich rocznic:) Quote
terra Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Cudne sunieczki :loveu: wątek poczytam w wolnej chwili :) Quote
Maciek777 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 terra napisał(a):Cudne sunieczki :loveu: O tak.......:) Quote
Tola Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Dzięki, ze zajrzeliście:) Postaram się niedługo o aktualna fotkę obu sunieczek, bo dawno im nie robiłam zdjęć. Quote
Tola Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 Jesień 2013 - pozdrowienia od moich dziewczyn Quote
Maciek777 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='terra']Mizianki dla jesiennych panienek :)[/QUOTE] Ode mnie też:) Pierwszy raz je widzę w pełnej okazałości. Cuda:) Quote
Havanka Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Pięknie wyglądają ! Korzystają z ostatnich ciepłych, jesiennych dni w tym roku. Na kolejne trzeba będzie długo czekać. Quote
Maciek777 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='Havanka']Pięknie wyglądają ! Korzystają z ostatnich ciepłych, jesiennych dni w tym roku. Na kolejne trzeba będzie długo czekać.[/QUOTE] Oby nie do połowy kwietnia jak w tym roku:shake: Quote
Tola Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 Już niedługo minie 7 lat od chwili, kiedy Zula zamieszkała z nami. S Sunieczka ma się świetnie, ale moja Tola gaśnie:( Prawie nie słyszy, chyba już żle widzi, chudnie, nie chce wychodzić na dwór (na zewnątrz jest zagubiona, myli kierunki , nie zawsze potrafi trafić do swoich drzwi). Pojawiła się krew w moczu, trawienie również nie takie jak dawniej, zdarza się jej załatwiać w mieszkaniu. Moja ukochana Tola gaśnie, a ja nie umiem sie z tym pogodzić:-( Quote
Havanka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Widać, ze Tola woli już pospać, niż iść na spacer. Pewnie kiedyś nastąpi ten dzień, kiedy trzeba będzie się rozstać, wtedy pomyśl Tolu, że dałaś jej cudowne, szczęśliwe życie. Zula ma piękne, błyszczące futerko i pewnie dużo więcej energii od Toli. Jest śliczna! Quote
Maciek777 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='Havanka']Widać, ze Tola woli już pospać, niż iść na spacer. Pewnie kiedyś nastąpi ten dzień, kiedy trzeba będzie się rozstać, wtedy pomyśl Tolu, że dałaś jej cudowne, szczęśliwe życie.[/QUOTE] Dokładnie. W schronie już dawno by jej nie było. Dałaś i ciągle dajesz jej prawdziwy DOM i to jest dla niej najlepsze co możesz zrobić. Quote
terra Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Wiem, jak rozdziera serce patrzenie na powolne gaśnięcie przyjaciela, członka rodziny i ta niemoc, że nic nie można odwrócić.:-( Trzymaj się Tolu. Zulcia śliczna. Quote
Jolanta08 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Jestem u Zulki,przeczytałam połowę jej historii i cieszę się,że jest u Ciebie ,Martuś.Zulka ty mała szczęściaro :lol: Quote
Tola Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 Wczoraj mieliśmy rocznicę - minęło 7 lat, odkąd Zulka z nami zamieszkała:loveu: Quote
terra Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Szczęścia i zdrowia z okazji rocznicy :loveu: Quote
Havanka Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 [quote name='Tola']Wczoraj mieliśmy rocznicę - minęło 7 lat, odkąd Zulka z nami zamieszkała:loveu:[/QUOTE] Przynajmniej jeszcze raz tyle samo zdrowia i cudownego życia Zuleczko ! Quote
Recommended Posts