Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tola napisał(a):
MIŁO MI WIEDZIEC CIĘ TUTAJ:)
Wątek długaśny, ale z trzymajacy w napięciu, bo Zula była u mnie w DT i na poczatku chciałam ją oddac; teraz sama nie wiem jak mogłam miec takie pomysły:cool3:

Dobrze, że jej nie oddałaś !!! Powiem szczerze, ze gdybym mogła wziąć psa do domu, to tylko na stałe. No chyba, że byłby to super dom i gdzieś niedaleko:cool3:

Posted

Havanka napisał(a):
Jestem już na 14 stronie wątku. Faktycznie trzyma w napięciu niczym najlepszy horror !

:evil_lol::evil_lol:
To były moje poczatki na dogo:cool3:
Na szczęscie wszystko dobrze się skonczyło!

• 1 month later...
  • 11 months later...
Posted

Jo37 napisał(a):
Zulka jest " rówieśnicą" Amber .
Trafiło się psicom . Oby żyły jak najdłużej.

i mojej Zulki :)
Wszystkiego naj naj z okazji rocznicy! Oby jak najwięcej takich rocznic! :)

Posted

malagos napisał(a):
i mojej Zulki :)
Wszystkiego naj naj z okazji rocznicy! Oby jak najwięcej takich rocznic! :)

Dzięki Małgoś że zajrzałaś i za życzenia; mam nadzieję, ze przd naszymi Zulkami jeszcze duzo takich rocznic:)

• 6 months later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='Havanka']Pięknie wyglądają ! Korzystają z ostatnich ciepłych, jesiennych dni w tym roku. Na kolejne trzeba będzie długo czekać.[/QUOTE]
Oby nie do połowy kwietnia jak w tym roku:shake:

• 3 months later...
Posted

Już niedługo minie 7 lat od chwili, kiedy Zula zamieszkała z nami. S
Sunieczka ma się świetnie, ale moja Tola gaśnie:(
Prawie nie słyszy, chyba już żle widzi, chudnie, nie chce wychodzić na dwór (na zewnątrz jest zagubiona, myli kierunki , nie zawsze potrafi trafić do swoich drzwi).
Pojawiła się krew w moczu, trawienie również nie takie jak dawniej, zdarza się jej załatwiać w mieszkaniu.
Moja ukochana Tola gaśnie, a ja nie umiem sie z tym pogodzić:-(

Posted

Widać, ze Tola woli już pospać, niż iść na spacer. Pewnie kiedyś nastąpi ten dzień, kiedy trzeba będzie się rozstać, wtedy pomyśl Tolu, że dałaś jej cudowne, szczęśliwe życie.
Zula ma piękne, błyszczące futerko i pewnie dużo więcej energii od Toli. Jest śliczna!

Posted

[quote name='Havanka']Widać, ze Tola woli już pospać, niż iść na spacer. Pewnie kiedyś nastąpi ten dzień, kiedy trzeba będzie się rozstać, wtedy pomyśl Tolu, że dałaś jej cudowne, szczęśliwe życie.[/QUOTE]
Dokładnie.
W schronie już dawno by jej nie było. Dałaś i ciągle dajesz jej prawdziwy DOM i to jest dla niej najlepsze co możesz zrobić.

Posted

Wiem, jak rozdziera serce patrzenie na powolne gaśnięcie przyjaciela, członka rodziny i ta niemoc, że nic nie można odwrócić.:-(
Trzymaj się Tolu.
Zulcia śliczna.

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Tola']Wczoraj mieliśmy rocznicę - minęło 7 lat, odkąd Zulka z nami zamieszkała:loveu:[/QUOTE]
Przynajmniej jeszcze raz tyle samo zdrowia i cudownego życia Zuleczko !