Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mineło 4 lata, odkąd Zulcia jest u nas:loveu:
Wydaje mi się, ze była z nami zawsze:lol:.
Przeszła bardzo długą drogę; z wystraszonego, skulonego malucha zmieniła sie w radosną sunieczkę.

A Tolka straciła od sierpnia 3.5 kg

• 4 weeks later...
Posted

Dziękuje za pamięć, zrobiło mi się cieplej na sercu.
Tola czuje sie chyba dobrze - ma apetyt, jest chątna do zabawy, na spacerach biega.
Tylko spi o wiele więcej, ale to moze wiek...
Robimy badania; wiele wskazuje na to, ze nie jest tak, jak mówi ostania diagnoza, ale na razie pewnosci nie ma.
Wyniki Toli widział onkolog.
Jak tylko będę wiedziała wiecej - dam znac.
Dodam jeszcze, ze ponownie mam nadzieję...

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

W Zamościu jesień - moja ukochana pora roku
Moje dziewczyny Zula i Tola (która wg weta nie powinna żyć od ponad roku) na porannym spacerku:)

Posted

Dziewczyny wyglądają wspaniale :lol: Tola zgrabna jak młódka . Zula jak zwykle elegancka w swoim błyszczącym futerku :cool3::lol: Jesień jest owszem , malownicza , ale ja zdecydowanie wolę lato .Teraz z rana jest zimno i starsze psy , a mam takich większość , jest rankiem niezbyt skłonna do spacerków . Pozazdrościć Toli kondycji i wigoru :lol: Trzymajcie sie cieplutko jak najdłużej :lol:

Posted

Dziękujemy pięknie za odwiedziny - wróciły Bianka wspomnienia - ile to juz lat:cool3:
Przesyłamy równie ciepłe pozdrowienia - mizianka dla wszystkich czworonogów:lol:
A Tola figurę zawdzięcza restrykcyjnej diecie - wreszcie jestesmy konsekwentni.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Nikt nie zajrzał do moich dziewczynek, a to niedługo rocznica - 5 lat Zulki u nas.
Teraz mam tez koty - podrzucone na wieś - Telmę, Luizę i Beksińskiego.
Nie mają wątku, ale Jo37 przekonała mnie, ze moge pokazac je tutaj:)

Beksiński

Luiza

Edited by Tola
Posted

Tolu z przyjemnościa poczytam wątek Twoich zwierzaczków, ale widzę, ze trzeba zarezerwować sobie więcej czasu, bo wątek jest długaśny. Zdążyłam już poznać Tolę, Zulę i śliczne koty ! teraz już wiem, kto jest w Twoim avatarku.
Zapiszę sobie i pozdrawiam cały zwierzyniec !

Posted

Havanka napisał(a):
Tolu z przyjemnościa poczytam wątek Twoich zwierzaczków, ale widzę, ze trzeba zarezerwować sobie więcej czasu, bo wątek jest długaśny. Zdążyłam już poznać Tolę, Zulę i śliczne koty ! teraz już wiem, kto jest w Twoim avatarku.
Zapiszę sobie i pozdrawiam cały zwierzyniec !

MIŁO MI WIEDZIEC CIĘ TUTAJ:)
Wątek długaśny, ale z trzymajacy w napięciu, bo Zula była u mnie w DT i na poczatku chciałam ją oddac; teraz sama nie wiem jak mogłam miec takie pomysły:cool3: