Tola Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Mineło 4 lata, odkąd Zulcia jest u nas:loveu: Wydaje mi się, ze była z nami zawsze:lol:. Przeszła bardzo długą drogę; z wystraszonego, skulonego malucha zmieniła sie w radosną sunieczkę. A Tolka straciła od sierpnia 3.5 kg Quote
stonka1125 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Tola napisał(a): Wydaje mi się, ze była z nami zawsze:lol:. Mnie też się wydaje jakbym te futra miała całe zycie :) Quote
Tola Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Ostatnie zdjęcia dziewczyn w prawym rogu ulubiona zabawka Zuli - piszczaca bernikla Quote
Tola Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Przy badaniu kontrolnym wyniki(wątrobowe) wyszły złe, wykonano badanie USG no i okazało się, ze jest guz:( Quote
Tola Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Nie wiem, nie wyobrazam sobie zycia bez Tolki:placz: Na operacje jest za stara, szukamy onkologa. Quote
sacred PIRANHA Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 strasznie mi przykro, trzymam kciuki za Was nie wiem u kogo sie leczyliście ale wiem, że zawsze warto skonsultowac się z innym wetem, powtorzyc badania... Quote
Tola Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Dziękuje za pamięć, zrobiło mi się cieplej na sercu. Tola czuje sie chyba dobrze - ma apetyt, jest chątna do zabawy, na spacerach biega. Tylko spi o wiele więcej, ale to moze wiek... Robimy badania; wiele wskazuje na to, ze nie jest tak, jak mówi ostania diagnoza, ale na razie pewnosci nie ma. Wyniki Toli widział onkolog. Jak tylko będę wiedziała wiecej - dam znac. Dodam jeszcze, ze ponownie mam nadzieję... Quote
malagos Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 A tu jesteście :) Mam nadzieję, ze teraz wyniki będą ok. Quote
Tola Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 W Zamościu jesień - moja ukochana pora roku Moje dziewczyny Zula i Tola (która wg weta nie powinna żyć od ponad roku) na porannym spacerku:) Quote
BIANKA1 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Dziewczyny wyglądają wspaniale :lol: Tola zgrabna jak młódka . Zula jak zwykle elegancka w swoim błyszczącym futerku :cool3::lol: Jesień jest owszem , malownicza , ale ja zdecydowanie wolę lato .Teraz z rana jest zimno i starsze psy , a mam takich większość , jest rankiem niezbyt skłonna do spacerków . Pozazdrościć Toli kondycji i wigoru :lol: Trzymajcie sie cieplutko jak najdłużej :lol: Quote
Tola Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Dziękujemy pięknie za odwiedziny - wróciły Bianka wspomnienia - ile to juz lat:cool3: Przesyłamy równie ciepłe pozdrowienia - mizianka dla wszystkich czworonogów:lol: A Tola figurę zawdzięcza restrykcyjnej diecie - wreszcie jestesmy konsekwentni. Quote
Jo37 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Świetnie wyglądają dziewczyny wśród liści. Quote
Tola Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 (edited) Nikt nie zajrzał do moich dziewczynek, a to niedługo rocznica - 5 lat Zulki u nas. Teraz mam tez koty - podrzucone na wieś - Telmę, Luizę i Beksińskiego. Nie mają wątku, ale Jo37 przekonała mnie, ze moge pokazac je tutaj:) Beksiński Luiza Edited January 21, 2012 by Tola Quote
Havanka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Tolu z przyjemnościa poczytam wątek Twoich zwierzaczków, ale widzę, ze trzeba zarezerwować sobie więcej czasu, bo wątek jest długaśny. Zdążyłam już poznać Tolę, Zulę i śliczne koty ! teraz już wiem, kto jest w Twoim avatarku. Zapiszę sobie i pozdrawiam cały zwierzyniec ! Quote
Tola Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Havanka napisał(a):Tolu z przyjemnościa poczytam wątek Twoich zwierzaczków, ale widzę, ze trzeba zarezerwować sobie więcej czasu, bo wątek jest długaśny. Zdążyłam już poznać Tolę, Zulę i śliczne koty ! teraz już wiem, kto jest w Twoim avatarku. Zapiszę sobie i pozdrawiam cały zwierzyniec ! MIŁO MI WIEDZIEC CIĘ TUTAJ:) Wątek długaśny, ale z trzymajacy w napięciu, bo Zula była u mnie w DT i na poczatku chciałam ją oddac; teraz sama nie wiem jak mogłam miec takie pomysły:cool3: Quote
Recommended Posts