agusiazet Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Kolegę czy koleżankę to Zulka znalazła sobie bardzo podobnych i z wyglądu, i z rozmiaru:) Spryciulka! Quote
Tola Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 agusiazet napisał(a):Kolegę czy koleżankę to Zulka znalazła sobie bardzo podobnych i z wyglądu, i z rozmiaru:) Spryciulka! To kolega; pierwszy piesek, któremu wyraźnie bardziej podoba się Zulcia, a nie Tola:p Quote
BIANKA1 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Piękna Zuleńka :loveu: Co to biedactwo musiało przeżyć :shake: Dobrze , że ma Was . Jest spokojna , szczęśliwa , robi sie ufna . Życzę wielu wspólnych , szczęśliwych lat . Quote
Tola Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Dziękujemy:loveu: Jakie piękne róże :loveu: Quote
stonka1125 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 fajowe macie te dziewczynki,i buduje mnie figurka toli :),płatucha jest chudsza(jak na dzis),a kolega wyjątkowej urody! Quote
Tola Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 stonka1125 napisał(a):fajowe macie te dziewczynki,i buduje mnie figurka toli :),płatucha jest chudsza(jak na dzis),a kolega wyjątkowej urody! Rok temu TZ stwierdził, ze bierze się sam za dietę Toli:cool3: Quote
BIANKA1 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Tola napisał(a):Rok temu TZ stwierdził, ze bierze się sam za dietę Toli:cool3: I schudła ? Quote
Tola Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 BIANKA1 napisał(a):I schudła ? TZ mówi ze tak:cool3: A resztę widać na zdjęciu:evil_lol: Quote
Tola Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Dzisiaj szczepiłam swoje dziewczyny... Wet przypomniał mi, ze Tola ma 11 lat, a Zula 8... Czemu tez czas tak pędzi... Quote
BIANKA1 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Może jakieś nowe zdjęcia " staruszek " :cool3: Zobaczymy , czy się zmieniły :lol: Quote
stonka1125 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 tolunia rzeczywiście siwiutka już.......... Quote
stonka1125 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 a to jak zulka leży na tolci to u nas nazywa się grzanie tyłków:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Zulka zawiera nowe znajomości ? Tolcia fajnie się trzyma . I co z dietą ? Moje spaślaki tyją chyba z powietrza . Diety nie pomagają . Quote
Tola Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 BIANKA1 napisał(a):Zulka zawiera nowe znajomości ? Tolcia fajnie się trzyma . I co z dietą ? Moje spaślaki tyją chyba z powietrza . Diety nie pomagają . Zulka nie boi sie tylko szczeniaków:evil_lol: Psy karmi TZ bo uwaza uwaza, ze wtedy nie tyją. Ale i nie chudną:cool3:. Obie mogą jesc ciągle, cały czas są w kuchni:mad: Na wsi bylo mmi wstyd, bo przy grilu wiejskie burki czekały na kiełabskę, ale chlebka nie ruszyły. A moje wszystko wsuną:shake: Quote
BIANKA1 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Tola napisał(a):Zulka nie boi sie tylko szczeniaków:evil_lol: Psy karmi TZ bo uwaza uwaza, ze wtedy nie tyją. Ale i nie chudną:cool3:. Obie mogą jesc ciągle, cały czas są w kuchni:mad: Na wsi bylo mmi wstyd, bo przy grilu wiejskie burki czekały na kiełabskę, ale chlebka nie ruszyły. A moje wszystko wsuną:shake: Moje też wiecznie zaglądają w miski :shake: Miki nawet jedzenie kurom wyjada :evil_lol: Quote
Tola Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Zulka miała dzisiaj badanie w pełnej narkozie:-( Przy jej słabym sercu były to bardzo stresujace chwile... Od piatku Zula piszczała przy ziewaniu, nie mogła swobodnie gryzc, Myslelismy, ze zeskoczyła jej szczęka. Dzisiaj wizyta u weta no i badania nie mozna bylo wykonac bez narkozy ze wzgledu na olbrzymi ból. Okazalo się, ze ma w pysku duzą ranę. Moze to po zabawach z kijami, bo Zula potrafi złapac nawet wielki konar drzewa i ciągnąc za sobą. Jest juz po; dzisiaj nie moze nic jesc i to najwiekszy problem Zuli. Quote
stonka1125 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 o boże Marta,nic nie wiedziałam ,biedny maluszek,trzymajcie sie i niech ta mała myszka szybko wraca do zdrowia,i szlaban na kije! Quote
BIANKA1 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Mój Roki kiedyś przebił sobie kijem podniebienie miękkie . Krwi nie było , bo leciała do środka . Zauważyłam dopiero , że jak pije , to woda wylewa mu się nosem :roll: Miał 4 szwy . Tak to już jest z tymi pupilkami :cool3: Zdrowiej Zulka , bo schudniesz :evil_lol: Quote
robkowa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 zdjęcie Zulki na kufrze Tolki jest zarąbiste:cool3: trzymaj się Zuleczko! Quote
Recommended Posts