BIANKA1 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ale piękne zdjęcia :loveu: Ja tez lubie szelest lisci pod nogami , bajkowe kolory i ten zapach :lol: Quote
BIANKA1 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 agusiazet napisał(a):Ale Tolce posiwiała mordka! Wczoraj spotkałam znajoma , której nie widziałam 3 lata . Była ze swoim spanielem . Aż mnie zatkało :shake: Spaniel ma 8 lat , a cała mordka biała . Aż do czubka głowy :roll: Zulka ma tylko taki szronik . :lol: Quote
Tola Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Tolka faktycznie bardzo posiwiała, widzę to dopiero na zdjeciach. Martwi nie to, bo przecież ma ok 9 lat:roll: Jest zdrowa, wesoła, uwielbia się bawić, na spacerach zaczepia wszystkie psy. Ma problemy z kamieniem nazębnym no i jest gruba, ale to wszystko. A Zulcia to chyba jest młodsza; jej wiek wet okreslił po stanie zębów na 5 lat, ale te bardzo starte zęby to moze wynik złego odzywiania... A odesłano ją z Warszawy, bo była smutna... Zulcia po prostu miała byc u nas:p Quote
sacred PIRANHA Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 moj Tim ma 10lat i tez jest baaaaardzo siwy na mordce, a co do stanu uzębienia to mam teraz 3 letniego yorka ktory zęby ma w o wiele gorszym stanie niz moj Tim...gdyby ktos mial oceniac ich wiek na podstawie zebow to dalby im pewnie odwrotnie:shake: fajnie sie patrzy na zdjecia ze znajomymi widokami:) Quote
Tola Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Wszystko dobrze; panny zdrowe, wesołe. Zula garłata coraz bardziej, teraz juz nikt nie ma prawa nawet zaszemrać pod drzwiami:mad: Ale mam wielki problem z Benkiem:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-pilne-beniowi-znowu-grozi-schron-122449/ Przeciez nie moge oddac go do znowu schroniska:-( Quote
sacred PIRANHA Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Tola napisał(a): Przeciez nie moge oddac go do znowu schroniska:-( powiedz jak on z wychodzeniem na dwor? z zostawaniem samemu w domu? byl moze akurat sprawdzany pod tym katem? Quote
Tola Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='sacred PIRANHA']powiedz jak on z wychodzeniem na dwor? z zostawaniem samemu w domu? byl moze akurat sprawdzany pod tym katem? Pies lubi ruch, spacery i towarzystwo ludzia. W dom sam zostawał na razie na max 30 min i było ok. Jednak szybko sie nudzi, wtedy troche rozrabia. Na razie tyle wiem. DT zrezygnował, bo ma Benia dość; pies probował przegryżc kable, nasikał na łózko. No i chciał duzego psa. No cóz, za bardzo chyba wierzę w człowieka. Bo potem jest wielkie buuum. Mam problem. Mam dwie suki i nie chce miec 3 psa. Nie mogę. Nie moge też Benia odwiezc znowu do schronu. Quote
Tola Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 U nas wszystko po staremu; Tola wypoczywa ( płaszcz bratowej):evil_lol:, Zula szuka wrażeń. Quote
BIANKA1 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Czyli normalne , spokojne życie 2 starszych dam :loveu: Quote
Tola Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Przypominam Tolę Zulę:cool3: W splątanym gaju rąk i nóg... Quote
BIANKA1 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Super :loveu: A co ? Tola dzwoniła po pogotowie celem rozplątania ?:cool3::evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Piękna Zulcia . Tyle prezentów pod choinką :lol: I taka sliczna panienka Zulke tuli . Udało się malutkiej . Wszystkiego dobrego . Quote
Tola Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Dzięki za zyczenia, dopiero dzisiaj weszłam na watek:oops: A oto moja starsza ksieznicka na ziarnku grochu:evil_lol: TZ przygotował sobie miejsce, zeby wygodnie obejrzec mecz:cool3: Quote
BIANKA1 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Tola też chce wygodnie obejrzeć i jeszcze się potulić do pańcia :lol: Coraz bardziej siwa ta mordzia . Już 2 lata jak ja znam . Ale ten czas leci . Quote
malagos Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Aż miło popatrzeć na takie zdjecia :lol: Quote
Tola Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 BIANKA1 napisał(a):Tola też chce wygodnie obejrzeć i jeszcze się potulić do pańcia :lol: Coraz bardziej siwa ta mordzia . Już 2 lata jak ja znam . Ale ten czas leci . Niestety leci nieubłaganie.... Tolcia siwa to fakt, zaczęła siwiec bardzo wcześnie. Ale zdrowa, wesoła, apetyt nieustannie jej dopisuje. Za jedzenie obie z Zulką oddałyby wszystko:cool3: Quote
BIANKA1 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Lubię kiedy zwierzaki mają apetyt :lol: Quote
Tola Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Kolejna Zulcia w schronisku:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/miniaturowe-sunie-czekaja-na-pomoc-129506/#post11623778 Quote
Tola Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Wczoraj minęło 2 lata od chwili, kiedy TZ przywiózł do nas Zulcię. Dzisiaj po raz piewszy Zulka bawiła się z psem:p Do tej pory bawiła się owszem, ale z nami. I jest w tym bardzo natrętna:mad: Trzeba było 2 lata, zeby ten krasnal poczuł się bezpieczny na dworze:lol: Quote
Tola Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Dziekujemy:loveu: Wrzucam zdjęcia z zabawy:p Quote
Recommended Posts