Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napatrzyłam sie na Biankowe spotkania z dzikami a tu i mnie przydarzyło się spotkanie z dziką rodziną oko w oko.
Uciekłam do auta, suki za mną:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

agusiazet napisał(a):
A mnie tak i czemu Tola ma tak dużo skóry na zbyciu, czyżby schudła?

To taka uroda Tolki:cool3:
Ja nie widzę, zeby była chudsza, ale wciąż dostaje połowę porcji; ma ok 9 lat i wet zalecił dietę ze względu na jej serce. Dostaje tez suchy pokarm dla starszych pań.
Obie dziewczynby były w ubiegłym tygodniu szczepione, dla Tolki to podobno ostatnie szczepienie przeciw parvo...
Jak u Was rozwiązuje sie problem szczepienie starszych psiaków?
Zula waży 6.70:oops: (waga przy zabraniu ze schronu 3,50)

Posted

Mój Sony ma 9 i pół roku, ale zdrowy jak rydz, przynajmniej na razie. A o szczepieniach nic na razie nie mówili. W tym roku został zaszczepiony na wściekliznę:) No i cały czas je karmę odchudzającą i dostaje witaminy dla starszych psów!

Posted

Na wściekliznę szczepię co roku . Młode psy szczepie na wirusówki . A starszych nie :oops: A powinnam ? Fryta ma z 15 lat i juz ledwie łazi , a 2 po 8 lat i Puniek 6 :roll: Muszę zapytac wetkę jak wróci .

Posted

Nam wet powiedział, ze Tolki od nastepnego roku juz nie powinno sie szczepic na wirusówki, ze 9 - 10 lat to taka granica.
Wściekliznę szczepię co roku i Tolce i Zuli.
Ale mam sąsiada, który swojego 10 letniego jamnika nie zaszczepił no i pies odszedł na parwo; facet do dzisaj nie moze sobie tego darowac.

• 1 month later...
Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
ale ona lsni:):):)

Dzięki:lol:
Metamorfoza Zuli trwa:lol:
W tej chwili to bardzo energiczna, bardzo wesoła dziewczynka.
Potrafi godzinami bawic się piłeczką, a jeszcze niedawno uciekała na dzwięk piszczacej zabawki. Teraz sama prowokuje zabawy, jej ulubiona to podgryzanie nosa i uszu pańcia:evil_lol:
Nie ma w niej cienia tej zalęknionej, niepewnej Zulki.
Potraf nawet sama wyjsc na balkon i jeszcze szczekać:p

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Zulka piękna . Aż miło popatrzeć :loveu:
A ja swoje wczoraj zaszczepiłam na wirusówki i wściekliznę . Nie bedę ryzykować że cos złapią od tymczasów .

Ja na razie mam spokoj. Ale w lipcu będe miala zgryz z Tolką - szczepic czy nie...

Posted

ja szczepilam wlasnie swojego w te wakacje...skonczyl 10lat w marcu i zaszczepilam go rowniez na wirusowki...za duze ryzyko jak dla mnie...
a Zulka to sie tak blyszczy jakby nasmarowala jakims nablyszczacem byla:)
musze ją spotkac na zywo i sprawdzic czy tez tak lsni:):):)

• 2 weeks later...