BIANKA1 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='martaa2']:multi::multi::multi: Udało się! Moja strona schroniska na oficjalnej stronie miasta Zamość:lol: http://www.zamosc.pl/zamosc.php?get=page,16,5 Lece patrzeć . Gratulacje .:loveu: Pooglądałam . Podoba mi się . Quote
Tola Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Próbuje powstac organizacja na rzecz pomocy schroniskowym psom; trzymajcie kciuki... Quote
sacred PIRANHA Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 ja rowniez trzymam kciuki i gdyby moja pomoc byla potrzebna mimo wszystko to ja jestem chetna oczywiscie... Quote
mariee Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Oj dziewczyny widze ze zbieracie i cos bedzie sie dzialo , Marta i Lidka i inni ktorych jeszcze nie znam :ptrzymam kciuki Quote
Tola Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 mariee napisał(a):Oj dziewczyny widze ze zbieracie i cos bedzie sie dzialo , Marta i Lidka i inni ktorych jeszcze nie znam :ptrzymam kciuki Zbieramy sie, zbieramy:lol: Dzieki stronie internetowej okazalo sie, ze jest spora grupa osob, ktore swoja pomoc schronisku chca usankcjonowac prawnie, bo wtedy mozna wiecej... Na to trzeba czasu, ale mysle ze cos z tego bedzie... Dostalam tez sygnaly od zamoscian, ktorzy na stale sa w Niemczech i tez chca pomoc. A ja myslałam ze jestesmy tylko my skupieni wokl dogo:cool3: W kupie siła;) Trzymajcie kciuki:thumbs: Quote
Tola Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Dzisiaj miałam smutne przejscie; ktos w nocy podrzucił i przywiązał starego psiaka do trzepaka:placz::placz::placz: Pies płakał straszliwie, obudził wiele osób. Zupełnie nie wiedzielismy co z nim zrobic , ja rano na zajecia, TZ miał wyjazd, a w domu 2 suki. Zlitował sie sąsiad, który zabrał przerazonego psa do siebie z zaznaczeniem ze rano odwiezie go do schroniska. Piesek jest mały i w totalnym szoku, przywi.zxno go łancuchem, pewnie juz za stary:angryy: Quote
Tola Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 To ten piesek:-( Taki troche Fryciowaty... Ale mu sie trafiło; końcówka życia w schronie:-( Quote
agusiazet Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Przecież on jest taki ładny! Ludzie to już degeneraci totalni, mam nadzieję, że los im odpłaci przynajmniej tym samym! Quote
Tola Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Załozyłam wątek 2 nowym suniom... Ta biała jest w bardzo zlym stanie, prawie szkielet, boje sie o nią:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110462 Jak możecie, zaglądajcie od czasu dom czasu... Quote
BIANKA1 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Biedny Fryciowaty maluch . Jak on znosi pobyt w schronie ? Quote
Tola Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Jest w szoku:-( Wsadzili go od razu do boksów ogólnych. Pies siedzi na srodku i rozglada się:-( Quote
agusiazet Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Żeby mu się jakieś nieszczęście nie przytrafiło! Quote
Tola Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Pies jest w schronisku. Dzisiaj tam nie byłam, bo po sprawie z Marlonem i Fredziem jestem w rozsypce psychicznej:-( Quote
Tola Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Tola i Zula rozpoczęły sezon działkowy:cool3: Quote
BIANKA1 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Zula jak zwykle wygodna :evil_lol: Tola jak zwykle zamyślona :loveu: Quote
Tola Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Tak mnie wzieło na wspomnienia, przegladałam strare zdjecia Zuli ze schronu i trafiłam na takie zdjecie... Ta suczka obok Zuli... Jest bardzo podobna... Moze obie trafiły do schronu? Quote
BIANKA1 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Tam sporo jest piesków , a raczej suczek tej " rasy " :-( Quote
Tola Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Zobaczcie kogo znalazłam dzisiaj w schronie:-( To sunia zupełnie jak Zulka kiedys w styczniu:-( Jest równie malenka maleńka.. Quote
Tola Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Zula w sobotę ma sterylkę:roll: Kto moze niech pomysli o mojej maleńkiej. Quote
Recommended Posts