Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mariee napisał(a):
Oj dziewczyny widze ze zbieracie i cos bedzie sie dzialo , Marta i Lidka i inni ktorych jeszcze nie znam :ptrzymam kciuki

Zbieramy sie, zbieramy:lol: Dzieki stronie internetowej okazalo sie, ze jest spora grupa osob, ktore swoja pomoc schronisku chca usankcjonowac prawnie, bo wtedy mozna wiecej...
Na to trzeba czasu, ale mysle ze cos z tego bedzie...
Dostalam tez sygnaly od zamoscian, ktorzy na stale sa w Niemczech i tez chca pomoc.
A ja myslałam ze jestesmy tylko my skupieni wokl dogo:cool3:
W kupie siła;)
Trzymajcie kciuki:thumbs:

Posted

Dzisiaj miałam smutne przejscie; ktos w nocy podrzucił i przywiązał starego psiaka do trzepaka:placz::placz::placz:
Pies płakał straszliwie, obudził wiele osób. Zupełnie nie wiedzielismy co z nim zrobic , ja rano na zajecia, TZ miał wyjazd, a w domu 2 suki.
Zlitował sie sąsiad, który zabrał przerazonego psa do siebie z zaznaczeniem ze rano odwiezie go do schroniska.
Piesek jest mały i w totalnym szoku, przywi.zxno go łancuchem, pewnie juz za stary:angryy:

• 3 weeks later...
Posted

Tak mnie wzieło na wspomnienia, przegladałam strare zdjecia Zuli ze schronu i trafiłam na takie zdjecie...
Ta suczka obok Zuli... Jest bardzo podobna...
Moze obie trafiły do schronu?