Tola Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Z sasiadką, z którą pogryzła sie Tolka wojna na całego:roll: Z sasiadem od kopniaków również:roll: Moje suki jezą się i gulgoczą nawet na zapach, który zostaje po przejsciu obojga:roll: Quote
BIANKA1 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='martaa2']Z sasiadką, z którą pogryzła sie Tolka wojna na całego:roll: Z sasiadem od kopniaków również:roll: Moje suki jezą się i gulgoczą nawet na zapach, który zostaje po przejsciu obojga:roll:[/quote]To macie ciekawie :shake: Quote
agusiazet Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Po prostu to są psy obronne, choć na to nie wyglądają:) Quote
Tola Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='agusiazet']Po prostu to są psy obronne, choć na to nie wyglądają:)[/quote] Taak; szczególnie Zulka, która owszem warczy i szczeka, ale nie przekracza odległosci 5 m:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 kolejna bidulka:( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9809433#post9809433[/URL] Quote
Tola Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Wczoraj Zula oberwała ode mnie kapciem:oops: Nie wytrzymuję tego jej szczekania; robi to w namniej oczekiwanym momencie, a ja :eek2: Umrę któregos dnia na serce:cool3: A kapec był miekki, taki na "po kapieli":cool3: Quote
BIANKA1 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Moja Kropa ma taki głos . Jak szczeknie , to aż w głowie świdruje :cool1:Nic nie pomaga , ona nie potrafi się opanować . Nawet zastanawiałam się , czy przy okazji sterylki nie prosić o podcięcie jej strun głosowych . Znajomy który mieszkał chyba w stanach mówił , że tam u nich na ulicy to normalne , bo psy muszą być cicho . Co o tym myślicie ? Quote
Worel Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 taaaa.....ci amerykanie....o strunach nic mi nie wiadomo, moja Klopsia odpowiednio "pilnuje" domu, i musimy ja zamykac w pokoju jak nas nie ma...inaczej by juz nas wyeksmitowali...hihi co do nienormalnych wymagan, wiem, ze jesli ktos chce zamieszkac w budynku, w ktorym wolno miec zwierzeta, to kotom obowiazkowo trzeba WSZYTKIE pazury wyrwac!!!!!!!!! my naszego potajemnie trzymalismy z pazurkami...nie wyobrazam sobie czlowieka sprawnego bez palcow. idem dla kotkow... Quote
BIANKA1 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Mnie znajomy właśnie powiedział , że tam gdzie mieszkał prawie rok w dzielnicy domków , było kilka psów . Bardzo go zdziwiło , że są takie ciche . Wtedy go poinformowali , że psom nie wolno szczekać , wiec przecina im się struny głosowe :roll: Jak znajomy zapalił grila , to zaraz przyjechała policja . Tylko go pouczyli ze względu , że był gościem . Nie wolno dymić . To była jakaś miejscowość na granicy Kanady i Stanów :cool3: Sprzedał tam dom po teściowej i wrócił do Polski :lol: Nie wytrzymał rygoru . Teściowa mieszkała tam od czasów powojennych . Może tam były takie specjalne przepisy . Quote
Tola Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Dobrze ze Zulka nie siedzi na dogo, bo chyba więcej juz by nie szczekała:cool3: Co do przecinania strun głosowych i obcianania pazurów to wg mnie okaleczanie zwiarząt:roll: Ludzie robia rózne rzeczy dla własnej wygody:roll: Widziałam takiego kota kiedys u znajomej; próbował wskakiwac na meble i spadał, po upadku chował sie przestraszony i za chwile próbował znowu; smutny widok:roll: Quote
Tola Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 A Zula rozpoczęła sezon działkowo - patykowy Quote
agusiazet Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 całkiem pasuje do mojego Sonusia, on też lubi patyczki, im większy tym lepiej!!! I tak go rozbierze na czynniki pierwsze:) Quote
Tola Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Moge Zulkę dołozyc do pary, albo chociaz wypożyczyc... Dziaiaj o 6 dała wielki koncert szczekania:mad: Ja juz nie wiem co z nia robić:roll: Moze budka na balkon:cool3: Quote
agusiazet Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jak szczeka o szóstej rano to nie biorę!!! Mój wie, że o tej porze się śpi:) Quote
Tola Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Aga oto sunia Jamniczkopodobna rudaska i maleńka sliczna sunia przywieziona wczoraj; jest w boksie, w którym była Zula. Quote
sacred PIRANHA Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 o jamniczkopodobne cos:) w niedziele bede w schronie,wiec porobie fotki...przyjmuje zamowienia jak ktos chce jakiegos konkretnego psiaka uchwycic...postaram sie pofocic wszytskie, ktore maja watek... Quote
Tola Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Jak mozesz porób zdjecia temu niewidomemu molosowi... Quote
agusiazet Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Marto, wszystkie są prześliczne i powinny mieć swoje watki!!! Quote
Tola Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Załozyłam na razie jeden 2 dziewczynom... Zobaczymy co sie zadzieje. Pepsi znam mniej, jest w dalszych boksach. Cola jest przełagodna; jak ona wczoraj na mnie patrzyła:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9868575#post9868575 Zapraszam, chociaz podnoście. Quote
Tola Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 :multi::multi::multi: Udało się! Moja strona schroniska na oficjalnej stronie miasta Zamość:lol: http://www.zamosc.pl/zamosc.php?get=page,16,5 Quote
Recommended Posts