Tola Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 U mnie tez chyba tak bedzie. Bo do Zuli coraz czesciej dołącza Tolka. Dzisiaj jak jak córka odkurzała to do nadzierały sie obie :roll: Tolki do tej pory odkurzanie nie ruszało, mogła szczotka jezdzic jej po grzbiecie a ona spała. Quote
BIANKA1 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 U mnie na szczęście na odkurzacz nie szczekają . Quote
agusiazet Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Mój Sony to prawdziwe walki toczy z rurą od odkurzacza jak tylko jest zbyt blisko jego cennego futra:):diabloti: Quote
BIANKA1 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Tola ma zawsze minę ciężko doświadczonego psa :cool3::evil_lol: Quote
Tola Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Jadę do schroniska; kolejna ofiara ludzkiego okrucieństwa:placz: Quote
BIANKA1 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 martaa2 napisał(a):Jadę do schroniska; kolejna ofiara ludzkiego okrucieństwa:placz: Co się stało ? Quote
sacred PIRANHA Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 ja tez jade...tylko najpierwdo kliniki ze swoim... Quote
Tola Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Przywieziono dzisiaj sunię z lasu -bardzo wychudzoną, zupełnie łysą na grzbiecie i ogonie:-( Prawdopodobnie ktos, doproadził ją do takiego stanu, nie leczył , a potem jak zaczęła wyglądać nieciekawie - wywiózł do lasu:angryy: Sunia jest przemiła, prosi o głaskanie, piszczy z radosci na widok człowieka. Po czyms takim jeszcze chce zaufać :-( Zaraz wrzucę zdjęcie Quote
sacred PIRANHA Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 martaa2 masz fotki suni wyzelki? jesli tak wrzuc prosze na watek wyzlow z zamoscia...ja jutro zrobie jeszcze pare wrzucic sunieczki tej o ktorej mowisz fotki czy zakladamy jej watek od razu? Quote
Tola Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Chyba trzeba założyc... To jedyna dla niej szansa.. . Quote
Tola Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 To ta sunia:placz: Na zdjeciu nie widac gołego grzbietu, nie mogłam inzcvej zrobic zdjęć:roll: Quote
Tola Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Znalazłam jeszcze takie szczenię bez mamy i silczną małą terrierkowata sunie przywiezioną z wypadku Quote
agusiazet Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Uroczy kudłaczek, w jakim jest wieku? I co to za choroba z tym łysieniem? Widział ją jakiś wet.? Quote
sacred PIRANHA Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 zalozylam jej watek martus wklej fotki ktore ty masz jeszcze na watek... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107184&highlight=porzucona Quote
Tola Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Rudasek to sunia, bo u nas szczeniaki to same sunie, ma 7 - 8 tyg A te wyłysienia to nie wiem co to jest, czy uczulenie na pchły? jakas choroba skóry? Z wetem nie wiem jak jest i kiedy bedzie Quote
agusiazet Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Postaram się szczeniakowi zrobić Allegro, ale nie dzisiaj, bo już mnie przeganiają:( Quote
BIANKA1 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Zulka widzę robi za poduszkę elektryczną :lol:Nie ma to jak wygrzać Pańciowi kręgi szyjne własnym ciałkiem :loveu: Quote
Recommended Posts