agusiazet Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 No, no, ale się tej Zulce powodzi!!! Czy u Was już wszystko w porządku, mam nadzieję, że tak:) Quote
Tola Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Dzięki Aga za troskę. Córka już w domu, ale diagnoza nie postawiona, musimy zrobic rezonans, a w Zamosciu nie wykonują tego badania. Czeka nas jeszcze troche nerwów, wyjazdów i badań:roll: Chciałabym zeby było dobrze... Quote
agusiazet Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 To przyjedźcie do Mielca u nas robią. A ja chętnie Was ugoszczę, nawet z psami:):):) Quote
Tola Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Dzieki:lol: Jedziemy chyba do Wałbrzycha bo tam najszybszy termin. A spotkanie zawsze przed nami:lol: Aby zdrowie było. Quote
Tola Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 BIANKA1 napisał(a):Dobrze , że już jesteście :lol: Dzięki:lol: Ja tez sie cieszę. Quote
Tola Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 U nas zima; biało, słonecznie, ale bardzo wieje. Byliśmy na krótkim spacerze i do domu. Tolka śpi, Zula śpi. Ale mają życie... Za tydzień rocznica zabrania Zuli ze schronu. Tak na nas czekała Quote
agusiazet Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='martaa2']U nas zima; biało, słonecznie, ale bardzo wieje. Byliśmy na krótkim spacerze i do domu. Tolka śpi, Zula śpi. Ale mają życie... Za tydzień rocznica zabrania Zuli ze schronu. Tak na nas czekała Istna Ginka:) Quote
Tola Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 agusiazet napisał(a):Istna Ginka:) Tak:lol: I obie takie szczekliwe:mad: Quote
BIANKA1 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Zuka jak zwykle z drągami :cool3: U nas też trochę popadało śniegu . Quote
agusiazet Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Zulka pasuje do mojego Sonego, on też namiętnie bawi się kijami. Im większy tym lepiej. I, żeby jeszcze udało się pańcię tym kijeczkiem poobijać, ale radocha! Quote
Tola Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Byłam dzisiaj w schronie bo wyjezdzała nasza biała Magia:multi: Porobiłam trochę zdjęc, moze doradzicie kochane Cioteczki, które z nich mają szanse na dogo...Moze uda sie uratowac kolejne psie zycie... Quote
BIANKA1 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 martaa2 napisał(a):Byłam dzisiaj w schronie bo wyjezdzała nasza biała Magia:multi: Porobiłam trochę zdjęc, moze doradzicie kochane Cioteczki, które z nich mają szanse na dogo...Moze uda sie uratowac kolejne psie zycie... Wydaje mi się , że wszystkie pieski mają szanse . O domki trudno . Mnie 2 śliczne , maleńkie kudłate szczeniaczki utkneły . Już niedługo będzie 4 tygodnie . A wydaje się , że powinni ludzie bić się o nie :cool1: Owszem , dzwonią , ale jacyś tacy :cool3:Gdzie są te domki ? Quote
Tola Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Najdziwniej ubarwiona sunia jaka widzialam:crazyeye: Na początku wydawało mi sie, ze w tych jasnych miejscach nie ma siersci. Quote
agusiazet Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ta z plamką na oku wykazuje spore podobieństwo do Magii! Quote
Tola Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Rok temu Zula została zabrana ze schronu. Tak wygladałą pierszego dnia po kąpieli. Taki mały przestraszeniec... Quote
Tola Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Zostawiam reszte zdjec naszej bernardynki; Anettta - moze sie przydadzą... Quote
Tola Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Znowu u wrót kuchni Będę musiała chyba zakupić piętrowe lóżko:evil_lol: Quote
Recommended Posts