Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Agusiu, czy Ty myślisz o pomocy dla kolejnej zamojskiej suni? :loveu:

A czemu nie?:) Rzeszowski schron nie jest specjalnie zainteresowany DT dla swoich psów, więc spasowałam - ja nieprzebojowa jestem, tylko chcę być pomocna! Może coś słodkiego z Zamościa się trafi!!!???

Posted

W pierwszym boksie są same maluszki:loveu: Moze tam cos Lidka wypatrzy. Albo z przedszkola...
Poczekajmy.
Mojej Tolce cos dzisiaj odbiło, nie chciała ze spaceru isc do domu, staneła przed wejsciem i ani rusz:mad: Zaprowadziłam Zulę, wróciłam po oślicę, a ona nadal stoi w tym samym miejscu z opuszczoną głową. I nie weszła sama, musiałam ciągnąc na smyczy:mad:
W tym samym czasie Zula obudziła szczekaniem wszystkich sąsiadów:mad:
Była 6.15

Posted

Tolka nadal dziwna:roll:
Dzisiaj rano długo przymierzała sie do sniadania, odchodziła i wracała; dopiero obecnosc Zuli przy pełnej misce zacheciła ją do jedzenia, reaguje dopiero na ktores tam przywołanie...
Tak sobie myslę ze moze ona tęskni za TZ, bo nie ma go 2 dzien:roll:

Posted

Zula zakochała się:loveu:
Jej wybranek Kubuś ma 13 lat, jest mniejszy od niej, nie ma ani jednego zeba, nie ma tez ogona i wychodzi na specery w beżowym golfiku.
Zula na wieczornej randce odtanczyła wokół Kubusia taniec godowy.
Tolka tez ma na niego ochotę, tylko to nie ten rozmiar:diabloti: Jak Tolkla uderza w zaloty to Kubus ucieka. Tolka w amorach jest bardzo bezposrednia:evil_lol: