Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam dzisiaj taki wpis na stronę schroniska:angryy::
"Ja oddałam 15 wrzesnia 2006 roku do schroniska psa "Dog Arlekin".Chciałąm wiedzieć czy nadal jest w schronisku czy znalazł już dom ale nie ma zdjęć z września 2006 i także nie ma go w liście psów które już dom znalazły.Smutno mi ze musiałam go oddać ale teraz wiem ze cierpi(jeśli jeszcze żyje).Do właścicieli schroniska:bardzo bym prosiła o kontakt na emaila lub gg i przesłabym zdjęcie psiaka."
Załamka:roll:

Posted

pozwolilam sobie pobrac jej numer gg...dziewcze ma w tej chwili 15 lat...mysle, ze moje pytania z poprzedniego postu sa w sam raz do niej co troche z wieku wynika...choc spotykalam juz duzo madzrejsze i bardziej uswiadomione 15latki...:(

Posted

Traktowanie zwierzaka jak rzeczy, która nie czuje:-(
Nie wiem jak mozna spac spokojnie ze swiadomością, ze zrobiło sie cos takiego swojemu psu:roll:

Posted

Czarna sunia ma na imie Wiki; była dzisiaj u weta, bo nie ma apetytu, troche wymiotuje. To pozostałosci po schroniskowym żarciu; trzeba czasu cierpliwosci i wszystko wróci do do normy.

Posted

agusiazet napisał(a):
A co wiesz o tej Białasce, Marto?

To przemiła, cudowna istotka, bardzo łagodna:loveu: Ujęła mnie tym, ze próbowała włożyc łąpki w otwory w siatce i przygarnąć mnie chociaz na troche do siebie. Tak samo wiele lat temu Tolka zwróciła na siebie nasza uwagę. I juz wyjechalismy z nia do domu:loveu:
Widac ze bardzo cierpi, ze tęskni do ludzi. Jest w schronisku tydzień. moze troche więcej, wyglada na zadbaną. Nie wiem dlaczego trafiła do schronu:roll: Zostałą znaleziona z obrozą, ale nikt jej nie szuka.
Dzisaij do schronu miałą jechac Lidka, moze cos sie wiecej dowie. Mam jeszcze pare zdjec, wieczorem załoze jej wątek. Pomozesz Aga?

Posted

Duża tzn. jaka waga i wzrost? Bo mąż już się prawie zgodził na kolejny tymczas:) Tylko musi lubić dzieci, żeby z Alą się dogadała! I niestety nie może być większa od Sonego, ani zbyt wiele szczekać, bo Gina wyczerpała limit na szczekanie w naszej klatce:)