Tola Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Dobra rada:lol: A swoją drogą to facet ma dziwny tok rozumowania... Quote
agusiazet Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Bardzo dziwny człowiek, ale takich jest większość!!! Niestety:( Quote
Tola Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Dostałam dzisiaj taki wpis na stronę schroniska:angryy:: "Ja oddałam 15 wrzesnia 2006 roku do schroniska psa "Dog Arlekin".Chciałąm wiedzieć czy nadal jest w schronisku czy znalazł już dom ale nie ma zdjęć z września 2006 i także nie ma go w liście psów które już dom znalazły.Smutno mi ze musiałam go oddać ale teraz wiem ze cierpi(jeśli jeszcze żyje).Do właścicieli schroniska:bardzo bym prosiła o kontakt na emaila lub gg i przesłabym zdjęcie psiaka." Załamka:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 oddala w 2006? ...jest 2008... glupota? naiwnosc? brak wyobrazni? brak szzarych komorek? ...ludzie mysla, ze schronisko to hotel dla psow? pieciogwiazdkowy? Quote
sacred PIRANHA Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 pozwolilam sobie pobrac jej numer gg...dziewcze ma w tej chwili 15 lat...mysle, ze moje pytania z poprzedniego postu sa w sam raz do niej co troche z wieku wynika...choc spotykalam juz duzo madzrejsze i bardziej uswiadomione 15latki...:( Quote
Tola Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Traktowanie zwierzaka jak rzeczy, która nie czuje:-( Nie wiem jak mozna spac spokojnie ze swiadomością, ze zrobiło sie cos takiego swojemu psu:roll: Quote
Tola Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 U nas znowu zmiana pogody, jest śnieg i lekki mróz, wlasnie idzemy na spacerek. Quote
BIANKA1 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 U nas słońce i koło zera . Psy wróciły ze spaceru mniej ubłocone :lol: Quote
Tola Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Pozdrowienia od Magdy - Zamość:lol: Przyjechała na parę dni z Anglii i wpadła nas odwiedzić:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 ooooooo...pozdrow ją takze ode mnie:) i niech juz wraca szybciej na stale, bo potrzebna tutaj jest:) Quote
sacred PIRANHA Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 tak juz mam,dzieki:) moze zaloze mu watek...skoro ponoc mam szczesliwa reke... Quote
Tola Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Czarna sunia ma na imie Wiki; była dzisiaj u weta, bo nie ma apetytu, troche wymiotuje. To pozostałosci po schroniskowym żarciu; trzeba czasu cierpliwosci i wszystko wróci do do normy. Quote
Tola Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Jeszcze tej suni chcialabym znalezc dom Quote
Tola Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 agusiazet napisał(a):A co wiesz o tej Białasce, Marto? To przemiła, cudowna istotka, bardzo łagodna:loveu: Ujęła mnie tym, ze próbowała włożyc łąpki w otwory w siatce i przygarnąć mnie chociaz na troche do siebie. Tak samo wiele lat temu Tolka zwróciła na siebie nasza uwagę. I juz wyjechalismy z nia do domu:loveu: Widac ze bardzo cierpi, ze tęskni do ludzi. Jest w schronisku tydzień. moze troche więcej, wyglada na zadbaną. Nie wiem dlaczego trafiła do schronu:roll: Zostałą znaleziona z obrozą, ale nikt jej nie szuka. Dzisaij do schronu miałą jechac Lidka, moze cos sie wiecej dowie. Mam jeszcze pare zdjec, wieczorem załoze jej wątek. Pomozesz Aga? Quote
Tola Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Sunię miałą zabrac ta moja znajoma, która wzięła Wiki; Białaska jest trochę za duza, znajoma chciała nieduzą sunię. Quote
sacred PIRANHA Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 ja jade do schroniska w sobote, jutro:) dzis jade ze swoimi do weta (dzwonilam juz, mam sie pojawic o ktorejkolwiek aby do 20) zwroce na nią szczegolną uwage:) Quote
Tola Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 No tak, dzisiaj piątek:oops: To trzymam kciuki za Tima, zeby wszystko było dobrze:thumbs: I dowiedz sie jak najwiecej o "małej". Quote
agusiazet Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Duża tzn. jaka waga i wzrost? Bo mąż już się prawie zgodził na kolejny tymczas:) Tylko musi lubić dzieci, żeby z Alą się dogadała! I niestety nie może być większa od Sonego, ani zbyt wiele szczekać, bo Gina wyczerpała limit na szczekanie w naszej klatce:) Quote
sacred PIRANHA Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Agus ja ją jutro dokladnie obejrze:) zrobie fotki, nakrece filmik...moze nawet zmierze centymetrem...i wszystko bedzie jasne:) Quote
Czaka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Agusiu, czy Ty myślisz o pomocy dla kolejnej zamojskiej suni? :loveu: Quote
Recommended Posts