Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, no te dwie małe suczki są całkiem, całkiem. Urabiam męża na kolejny tymczas, ale pierwszeństwo będzie miała moja wirtualna podopieczna z Rzeszowa Egida - chyba, że straszny szczekacz z niej, bo na taką wyglada - wtedy będę mieć dylemat!!!

Posted

To jeden z pierwszych ciuszków mojej córy...
Wczoraj córka stwierdziła, ze Zuli zimno na dworze.
TZ powiedział, zeby wyłączyc go ze spacerów:evil_lol:

Posted

Mam dobra wiadomość:lol:
Czarna sunia z poprzedniej strony ma domek:lol:
Dzisiaj jezdziłam po nią; jest po wizycie u weta. Sunia jest jeszcze bardzo zestresowana, ale mam nadzieję, ze bedzie dobrze.
Szczęściara w nowym domu

Posted

super ze sunieczce sie udalo:)
ja wlasnie mialam nieprzyjemna rozmowe z kolega, ktory zarzucil mi ze ja szukajac domu psom ze schroniska robie to samo co ludzie na gieldach...wiec jak ja moge byc przeciwna gieldom i pseudohodowlom?
zdenerwowalam sie !!!!!

Posted

Niki-lidka napisał(a):
super ze sunieczce sie udalo:)
ja wlasnie mialam nieprzyjemna rozmowe z kolega, ktory zarzucil mi ze ja szukajac domu psom ze schroniska robie to samo co ludzie na gieldach...wiec jak ja moge byc przeciwna gieldom i pseudohodowlom?
zdenerwowalam sie !!!!!

A jak był tok jego rozumowania ?

Posted

BIANKA1 napisał(a):
A jak był tok jego rozumowania ?

powiedzial mi ze takie jest jego zdanie i zdania nie zmieni bo ma do niego prawo...
przyznalam racje, ze ma prawo dow lasnego zdania, ale sie z nim eni zgadzam i chcialabym uslyszec konkretne argumenty "za"...
twierdzi,ze ja wyadoptowujac psa nie mam pewnosci ze nie trafi on znow na ulice i ze nie zostanie rozmnozony wiec robie to samo...nie dalo sie z nim wogole rozmawiac...powiedzial, ze nasza rozmowa nie ma sensu bo on wie swoje...
skonczylo sie wiec na tym, ze powiedzialam mu ze jesli on nie widzi roznicy pomiedzy ludzmi ktorzy specjalnie rozmnazaja swoje psy (tworza nowe psy - ekonomicznie mu sie staralam tlumaczyc) aby tylko zarobic na nich 50zl,trzymaja je czesto w niewlasciwych warunkow bez wiekszego dbania o ich zdrowie i sprzedaja byle komu nie interesujac sie czy dalej psy beda rozmnazane czy nie
a kims kto szuka domu za darmo psom(wkladajac w to swoje pieniadze),ktore juz są...i do tego zabezpiecza psy przed dalszym rozmnazaniem (kastracja) i ma kontakt z wlascicielami w razie jakichkolwiek problemow....to rzeczywiscie nie mamy o czym rozmawiac....powiedzial: "dla mnie to to samo"
jestem pseudohodowcą z rynku...
:shake::shake:

Posted

Niki , znajdz jego "słaby punkt " . Jakąś jego prawdę , coś czymś się pasjonuje . Wymyśl do tego własną ideologię , sprowadz rozmowę na ten tor , a potem powiedz mu , że Ty i tak masz swoje zdanie , inne , i go nie zmienisz , bo wiesz lepiej :cool3:
Staraj się go tym wyprowadzić z równowagi , ale sama bądz spokojna .:evil_lol: