Tola Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Wybaczcie; mam problemy:-( Nie bardzo rozpoczął się ten rok. Myslę o Was wszystkich. Quote
BIANKA1 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 martaa2 napisał(a):Wybaczcie; mam problemy:-( Nie bardzo rozpoczął się ten rok. Myslę o Was wszystkich. To przykre :-( Trzymajcie się . Quote
sacred PIRANHA Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 a my myslimy o Tobie...buziaki! daj znac jakbys czegokolwiek potrzebowala... Quote
agusiazet Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Marto, tęsknimy za Tobą i trzymamy kciuki, żeby wszystko u Was było ok!!! Quote
Tola Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Bardzo dziekuje za życzenia i troskę. Mam nadzieję, ze juz bedzie wszystko dobrze. Quote
BIANKA1 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 martaa2 napisał(a):Bardzo dziekuje za życzenia i troskę. Mam nadzieję, ze juz bedzie wszystko dobrze. W takim razie czekamy na relacje . Schudły dziewczyny ? Quote
Czaka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 BIANKA1 napisał(a):W takim razie czekamy na relacje . Schudły dziewczyny ? Widziałam je w czwartek, są strasznie zabiedzone :placz::diabloti: Quote
BIANKA1 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Romek-Zamość napisał(a):Widziałam je w czwartek, są strasznie zabiedzone :placz::diabloti: Masakra .:shake: Chodzą jeszcze o własnych siłach ? ;) Quote
Tola Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Romek-Zamość napisał(a):Widziałam je w czwartek, są strasznie zabiedzone :placz::diabloti: Najtrafniejszy komentarz do wyglądu moich dziewczyn:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 widac taki smutek w ich oczkach...smutek glodnego psa.... :):):):) Quote
Tola Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Niki-lidka napisał(a):widac taki smutek w ich oczkach...smutek glodnego psa.... :):):):) Taaaaak, szczególnie u Tolki:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 One już nawet stać nie mają siły :placz: Taaaaak .....................smutek w oczach i puchlina głodowa :evil_lol: Quote
agusiazet Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Całkiem ładne te Twoje suczydła i coraz zgrabniejsze. Mam nadzieję, że TZ czuwa!!! Quote
Tola Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 agusiazet napisał(a):Całkiem ładne te Twoje suczydła i coraz zgrabniejsze. Mam nadzieję, że TZ czuwa!!! TZ czuwa, tylko ja nie widzę efektów tego czuwania:evil_lol: Moze dlatego ze codziennie jestem z suczydłami. Syn, który przyjechał na święta - a nie było go od pazdziernika - mówil, ze Tolka schudła, a Zula zaokragliła się. Więc nie wiem jak to jest z tym odchudzaniem;) Quote
sacred PIRANHA Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 moze Zula z glodu podkrada Tolce i Tola ma podwojną diete hehe a Zula zjada porcje Toli wiec je wiecej:) Quote
agusiazet Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Martuś, ja czekałam na widoczne efekty odchudzania mojego Sonusia ok 3 lat. a odchudzam go już 6 i cały czas jest na chrupkach odchudzających i nadal będzie, bo wygląda teraz całkiem, całkiem. Tak to jest z tym odchudzaniem!!! Quote
Tola Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Boksereczka jest w opłakanym stanie:-( Quote
Recommended Posts