Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niki-lidka napisał(a):
widze, ze Twoje sunie to prawdziwe psy pracujące...no no...powiedz TZtowi, ze w zwiazku z tym powinny dostawac wiecej karmy!!!!!

TZ zawziął się i juz. Próbowałam negocjować. Nie ustąpi.

Posted

Tolka ma dość Zuli. Coraz częsciej wkurza sie, powarkuje, jak mała podchodzi do niej za blisko, wczoraj próbowałą Zulę ugryżć.
Nie dziwię się; Zula jest wszedzie tam gdzie Tolka, a nawet gorzej - wszedzie chce być pierwsza i zazwyczaj udaje jej...
Zblizaja się świę trzeba jakos pogodzic suki;)
Zadumana Tolka

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Idą święta, a biedne suki konają z głodu :placz:
Schudły trochę ?:cool3:

TZ mówi, ze kazda po 5 dag:cool3:
Ale przyzwyczaiły sie juz do jedzenia 2 razy dziennie.
Czekamy na cieczke Zuli, bo trzeba ją wysterylizować. Ale nic nie ma:roll:
Zanosiło sie na cos pod koniec listopada i nic.
Zula miała cieczkę jak tylko do nas przyszła, w marcu.
Potem w czerwcu dostała zastrzyk, bo nie chcielismy jej ciąc na wakacje.
A moze takie maleństwo ma cieczki bezobjawowe?

Posted

Nie sądzę , że miała cieczkę bezobjawową . Raczej zastrzyk jeszcze działa . Ja mam tak z kotką . Bianka nie jest sterylizowana . Czasem dostaje zastrzyki , a czasem tabletki . Nie ma rujek czasem po jednej tabletce nawet pół roku . W tym roku miała wiosną 2 kociaki mimo zastrzyku , a potem dostała tabletkę i już nie miała rujki :shake: Znaczy teren i wszystkich leje . Ale ma już 12 lat i nie chcę jej ciąć . Przez te zastrzyki cały cykl ma udziwniony .

Posted

Wczoraj w nocy przyjechał mój syn Mateusz, nie było go od pazdziernika i Zula go nie poznała. Najpierw narobiła wrzasku w srodku nocy, a teraz jak Mateusz ją woła, to niesmiało podchodzi na krótkich nogach, robi minki, ucieka wzrokiem.
Jest taka smiesznie niepewna.

Posted

[FONT=Times New Roman]Życzę wszystkim dogomaniakom, aby nadchodzące Święta były [/FONT]
[FONT=Times New Roman]niezapomnianym czasem[/FONT][FONT=Times New Roman] spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę, aby odbyły się w spokoju i radości, wśród Rodziny, Przyjaciół
oraz wszystkich Bliskich Wam osób i zwierzaków.
[/FONT]

Posted

Martusiu, kochana, dla Ciebie i Twojej rodziny, i zwierzyńca płyną z Mielca gorące życzenia Świąt radosnych, rodzinnych i spokojnych, aby tylko nie było gorzej, a jakby się dało to zdecydowanie niech będzie lepiej:):):)

czy masz już całą psią ferajnę u siebie?

Posted

Święta i po świętach:roll:
Jesteśmy juz w stałym składzie czyli my i 2 suki.
Ale było większe zapsienie:evil_lol:
I zgadnijcie która z moich suk miała najwięcej do powiedzenia, a własciwie do szczekania:mad:

Posted

Ten czas świąteczny to dla Zuli wielkie przeżycia...
Obce zwierzaki, nieznani ludzie:evil_lol:
A jaką minę miała przy wiigilii:evil_lol:
Widok stojących przy modlitwie, a potem całujących sie osób sprawił, ze wygladała jakby za chwile miała byc złozona w ofierze.
Zula po świętach

Posted

Wyjezdzam na 2 dni wiec dzisiaj życzę, aby

Ten Nowy Rok był dla Was szczęśliwy i radosny, niech spełnia wszystkie marzenia!!!
Zwierzakom życzę spokojnej nocy sylwestrowej!!!

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Wyjechali na 2 dni , a nie ma ich tydzień :shake:

hehe bo to bylo powiedziane na dwa dni zeby nikt nie marudzil na dogo czemu tak dlugo:evil_lol:
a teraz wyjazd przedluzony, my sie zamartwiamy a oni wypoczywaja:diabloti: