Tola Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Idziemy na poranny spacerek:Dog_run: A potem kawka i idę kupować choinkę:tree1:. Mam nadzieję ze przetrwa do swiąt. To pierwsze świeta Bozego Narodzenia z Zulą:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 martaa2 napisał(a): To pierwsze świeta Bozego Narodzenia z Zulą:loveu: ciekawe jak na choinke zareaguje:cool3: Quote
Tola Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 A u nas kochani spadł śnieg. Moze będę lepiej spała, bo przez te ostatnie dni meczyły mnie starszne koszmary nocne:shake: Quote
sacred PIRANHA Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 aaaaaaaaaaa...ona ma niektore pazurki czarne a niektore biale!! jaka ona slodziasta:):):) Quote
BIANKA1 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 A mnie łamie w kościach . Chyba też spadnie śnieg . Dlaczego w szopce masz same diabełki :cool3: Quote
Tola Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 BIANKA1 napisał(a): Dlaczego w szopce masz same diabełki :cool3: Bo rzecz dzieje się w piekle w chwili narodzin Jezusa:cool3: Ale jest i cała jasełkowa reszta:lol: Quote
BIANKA1 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 martaa2 napisał(a):Bo rzecz dzieje się w piekle w chwili narodzin Jezusa:cool3: Ale jest i cała jasełkowa reszta:lol: Aaaaaaaaaaa:cool3: Quote
Tola Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Witam z zasypanego Zamościa. Zula nauczyła sie od Tolki kolejnej sztuczki - otwierania drzwi w pokoju córki; do tej pory stała i czekała na cud. Dzisiaj podpatrzyłam jak w identyczny jak Tolka sposób napiera swoim małym ciałkiem:evil_lol: A drzwi stare, nie domykają sie dobrze, wiec udaje sie teraz i Zuli;) Quote
BIANKA1 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Spryciula :lol: Ciekawe co takiego atrakcyjnego jest u córki w pokoju . Pewnie jak u mojego synusia rozbabrane łóżko i można się wtulić pod kołderkę :cool3: Moje też uwielbiają pokój syna i jego łóżko :evil_lol: Quote
Tola Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Też mi sie wydaje, ze to niepościelone łóżko ma taką moc przyciągania:evil_lol: Quote
Tola Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 U nas wciąż sypie snieg Ktos tu był przed nami...Moze dzik:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 martaa...w ktorym miejscu w zamosciu sa te zdjecia robione?:):):) nasypalo mase sniegu...ide na sniezny spacer z Timem...:) Quote
Tola Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Niki-lidka napisał(a):martaa...w ktorym miejscu w zamosciu sa te zdjecia robione?:):):) Nad Łabuńką:lol: Chodzimy dookoła od mostu do mostu. To stała trasa spacerowa moich suk 2 razy dziennie:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 martaa2 napisał(a):Nad Łabuńką:lol: Chodzimy dookoła od mostu do mostu. To stała trasa spacerowa moich suk 2 razy dziennie:lol: wiedzialam ze znam to drzewo:cool3::diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 BIANKA1 napisał(a):Jakie grzeczne pieski :loveu: one cos kombinuja! uwazajcie!! to cisza przed burzą:evil_lol::diabloti: Quote
Tola Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Niki-lidka napisał(a):one cos kombinuja! uwazajcie!! to cisza przed burzą:evil_lol::diabloti: Cały czas kombinują, jakby tu dostać wiecej jedzienia:evil_lol: Quote
Tola Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 A my prawdopodobnie będziemy mieli dodatkowe czworonogi na święta - suczkę koleżanki mojej córki. I jej 2 szczeniaki. Dziewczyna niecały rok temu starciła w wypadku matkę, została samiutenka z młodszym bratem, nie ma żadnej rodziny w Zamościu. Wyjezdzaja na swieta do dalszej rodziny i nie moga zabrać zwierzaków. Sasiadka, która do tej pory trochę dzieciakom pomagała tez wyjezdza na święta. Na razie nie myśle jak to będzie. Quote
agusiazet Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 To mi wygląda na dobry przedświąteczny uczynek, więc na pewno będzie dobrze!!! Quote
sacred PIRANHA Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 oooo to bedzie Was duso na Swieta:):) a jaka to sunia (owielkosc?) w jakim wieku szczeniorki? ma juz dla nich domki? Quote
Tola Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Liczac ludzi i zwierzeta to bedzie nas dosyc duzo:lol: Sunia jest mała; szczeniaki to 2 suczki, jedną zabiera ktos z dalekiej rodziny, druga szuka domu. Zgłosił sie wczoraj jakis facet, ele nie podobała sie Asi i nie dała małej. Sunie mają 7 tyg. Quote
Tola Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Czytałam właśnie na wątku Fryci o jej zaangazowaniu w sprawie pralki.... Te suki to chyba sie namówiły na to nicnierobienie Tolka pomagała mi dzisiaj przez cały dzien, teraz piszemy zyczenia swiateczne Zula cały dzien pilnuje kuchni Quote
Recommended Posts