Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje szczekają i drapią . Nie da się nie zauważyć czyjejś nieobecności :evil_lol:
Czy suki nie powinny iśc do jakiegoś fitness klubu ? Jak schudną to będą miały obwisłe brzuchy :cool3:

Posted

Tolka ma dość diety.
Podczas naszej nieobecnosci dorwała się dzisiaj do orzechów. Jak wrócilismy na jej posłaniu były tylko puste łupiny i było tego sporo.
Nie wiem czy uczestniczyła w tym Zula.
Dzisiejsza noc wyjaśni wszystko:cool3:

Posted

martaa2 napisał(a):

Moze w ogóle się nie kłaść:razz:

BIANKA1 napisał(a):
śpij w ubraniu :razz:

tak ja spalam (srednio po 15-20 minut) w ubraniu na lozku...co zasnelam to Tim mnie budzil...w dzien dyzur przejmowala siostra a noce nalezaly do mnie:shake: trzy dlugie noce:shake:...ale Tim na widok (zapach?) orzechow teraz wychodzi do innego pokoju:diabloti:

Posted

Jestem dopiero teraz; zajmowałam się koleżanką i jej rodzinką, byli u nas 2 dni, to taka przedświąteczna wizyta, bo nie zobaczymy się w czasie świąt.
Tamta noc po diecie orzechowej spokojna; Tolka wychodziła w nocy tylko raz, około 4, pewnie wtedy strawiła te orzechy;)
Zula spała spokojnie.
U nas przedwiosnie; szaro, mokro i smutnie. Nie znosze takiej pogody po po kazdym spacerze trzeba myc suki:roll: Na pierwszy ogień idzie Zula, bo jak zostaje sama za drzwiami to bardzo denerwuje się.
A wnieśc Tolkę do łazienki to jednak wyczyn:shake:

Posted

wanda szostek napisał(a):
16 kilogramów? Przecież ona miała 5kg. Nic nie rozumiem.

To moja druga suka Tolka wazy 16 kg; teraz decyzją TZ jest na diecie.
Zula jak przyszła do nas wazyła 3.70; teraz wazy 6.60
Jest wciąz głodna.

Posted

martaa2 napisał(a):
To moja druga suka Tolka wazy 16 kg; teraz decyzją TZ jest na diecie.
Zula jak przyszła do nas wazyła 3.70; teraz wazy 6.60
Jest wciąz głodna.

To nie głodź ją ciotka tylko dawaj jeść. Moja Mimi też ciągle głodna Mąż mówi grubaska, a ja mówię, że dużo ma sierści, ale pod ręka fałdek jest.

Posted

Mam nadzieję, ze sukom nic nie będzie:cool3:
To co dostawały do tej pory rano, teraz mają dzielone na 2 częsci i jedza rano i wieczorem.
Tolka dostaje swoja karme na jelita.

Posted

Chwilowo nie mam czasu pisac na dogo.
Mam b. duzo zajęc w szkole, obchodzimy 90 - lecie i jest istne szaleństwo:roll:
No i co roku w grudniu moje dzieciaki występują z jasełkami, 3 dzien wracam po 18
Moje diabliczki:loveu: