sacred PIRANHA Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 martaa2 napisał(a):Niestety masz rację. Tolka to niby trzyma "linię" i od dawna tak wyglada, ale Zula poszerzyła sie znacznie. Ona to z suk dziadówek; prawie wcale nie śpi w dzień, tylko siedzi i nasłu****e, czy ktos aby nie idzie do kuchni :mad: hihi...ona jest sliczna...nie moge sie naptarzyc jak ladnie sie blyszczy na fotkach:loveu: a to nasluchiwanie to u malych suniek moze norma? no zulka tak robi, Gina tez przeciez fruwala do kuchni ciagle (o ile dobrze pamietam Jetka takze)...no i teraz Pestka:shake: Quote
BIANKA1 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 U mnie też co chwilę całym stadem obchodzą miski :shake: Ile można jeść :mad: Wszyscy tacy grubi , aż wstyd :shake: Quote
sacred PIRANHA Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 BIANKA1 napisał(a): Wszyscy tacy grubi , aż wstyd :shake: u mnie odwrotnie... moj Tim zawsze taki chudy, az wstyd:shake: ale co ja poradze, ze ten pies ma ADHD i spala wszystko co zje w przeciagu paru minut:diabloti: kazdy sie dziwi czemu glodze tego biednego psiaka.... ja "milosniczka zwierzat" :evil_lol: Quote
Tola Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Dzisiaj w nocy miałam ochotę udusić Zulę:mad: Pół nocy szczekała i odstraszała wracających imprezowiczów. Mysłałby kto, ze taka odważna, a ma spacerach chowa sie za moje nogi na widok ciut większego od siebie psa Quote
Tola Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Przeczytaj!!! http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=424706 i podpisz petycje http://www.petitiononline.com/13031953/petition.html Przeolij dalej do jak najwiekszej liczby osób jesli bedziesz sie podpisywal trzecia rubryka do wypelnienia to "miasto" a czwarta to "kraj" Quote
agusiazet Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Powiem Wam szczerze psa łatwo upaść, a odchudzić ciężko. Wiem po swoim Sonym, wreszcie po ok. pięciu latach (na 9) udało się mu wrócić do dobrej dla niego wagi 13 kg. Cały czas, od 3 lat, je chrupki odchudzające w ilości naprawdę minimalnej plus to, co wyżebrze, bo w tym względzie jest naprawdę utalentowany! I chyba na tych chrupkach pozostanie, ale warto było - odzyskał wigor, biega, skacze i wygląda fajnie. wiec nie tuczmy swoich zwierzaków i siebie też zresztą, to bardzo, ale to bardzo niezdrowe, niestety!!! Quote
sacred PIRANHA Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 agusiazet napisał(a):udało się mu wrócić do dobrej dla niego wagi 13 kg to on taki chudziutki i malutki jest?? moj wazy 32:cool3: i jest chudy naprawde:) myslalam, ze Sony jet wielkosci jak moj Tim mnije wiecej:diabloti: Quote
agusiazet Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Sony jest zdecydowanie średni, ma długie łapy i jak to kastrat mocno rozbudowaną klatę, teraz wygląda całkiem, całkiem, ale jeszcze nie dawno był z niego całkiem spory wałeczek, ale to już nie wróci!!!:) Quote
Tola Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Staram się, zeby Zula nie była wałeczkiem:oops: A to wczorajsze popołudnie moich dziewczyn I dzisiejszy poranek Quote
BIANKA1 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Ale u Was śniegu :crazyeye: Wejscie na dogo graniczy z cudem :mad: Już mi brakuje nerw na to czekanie aż otworzy się strona :shake: Quote
Tola Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 BIANKA1 napisał(a):Ale u Was śniegu :crazyeye: Wejscie na dogo graniczy z cudem :mad: Już mi brakuje nerw na to czekanie aż otworzy się strona :shake: Bo my Bianko daleki wschód;) Quote
BIANKA1 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 No właśnie . Jak to jest , że moje psy po spacerze odpoczywają pół dnia , a ja w tym czasie sprzątam , gotuję i robię mnóstwo innych czynności .:cool3: Widzę , że u Ciebie jest tak samo :evil_lol: Quote
Tola Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 My pędzimy na spacerek, bo świeci słońce i zaraz zrobi sie bardzo mokro, snieg stopnieje. A nie chce mi sie z rana uskuteczniać sukom kąpieli. Quote
BIANKA1 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 A ja mam znowy zepsuty komputer . I co / Jest jeszcze śnieg ? Quote
Tola Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Tak, jeszcze mamy snieg:lol:, ale dzisiaj prawie 10 stopni, wiec szybciutko znika. A mnie wczoraj wziąło na wspomnienia i oglądałam stare zdjecia Zuli, te sprzed 9 miesiecy...Ale ona była chudziutka:-( Przypominam Zule pare dni po zabraniu ze schronu Quote
BIANKA1 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Taka biedulka z niej była . A teraz kawał baby i jeszcze się rządzi :evil_lol: Quote
Tola Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Tolcia mówi dobranoc Zula siedzi w kuchni i mysli, ze dostanie jeszcze cos do jedzienia:mad: Quote
BIANKA1 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 U Was znowu śnieg ? :crazyeye: U nas nawet w nocy było + 3 . A co ? Zulka już dzisiaj nic nie dostanie ? Była niegrzeczna i kolacja ją ominie ? Biedna :placz: Quote
Tola Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Ale mielismy noc:roll: Tolka wychodziła 8 razy; nie wiem czy ma biegunkę czy odwrotnie, bo ona nim sie załatwi to lata jak zwariowana, a to ciemno było:roll: Rano jakos był spokój i teraz od 16 znowu sie zaczęło. Zula nie wiedziała o co chodzi i za kazdym razem jak Tolka wychodziła w nocy ona tez szykowała sie na spacer i szalała w przedpokoju:mad: Sąsiedzi chyba tez nie spali:roll: Quote
BIANKA1 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 To faktycznie miałaś meksyk . U mnie Roki ma biegunkę . Ale on ma często , bo ma problemy z wątrobą . Też łazi po nocy na podwórko , a rano muszę sprzątać efekty :shake: Quote
agusiazet Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Może najadała się tego ciapiastego śniegu? Mój Sony je go dla rozrywki, a potem musimy biegać na polko w celach siusiających!:) Quote
sacred PIRANHA Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 ja tez dzis "tanczylam" cala noc z Timem...moze pogoda wykancza nasze psiaki:):):) tylko co pogoda ma wspolnego z biegunka?:) Quote
Recommended Posts