Tola Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Zaniedbałam Zule i jej wątek:oops: W poniedziałek trzeba będzie podjechac z sunia do weta, bo ma jakis guzek u nasady ogona, który powieksza się:roll: Mam nadzieję, ze to nic powaznego. Obie panny siedza teraz więcej w domu, bo mialam troche pracy na cmentarzu, ale to wszystko do nadrobienia. Aby tylko jesien była nadal piękna. Quote
Tola Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Tak wyglada śpiąca Zula w objeciach mojej córki:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 hyhy podobaja jej sie te objecia najwyrazniej:):):) Quote
BIANKA1 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Zulka jak zwykle prześliczna :loveu: A gdzie Tolcia ? Quote
Tola Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='BIANKA1'] A gdzie Tolcia ? Tolcia mówi dzień doby! Nie wiadomo co będzie z sesją do Playboya, bo Tolcia troche sie wstydzi. Quote
agusiazet Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Zdjęcia zawstydzonej Tolki są przecudne!!! Quote
Tola Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Tolka zasłania tak pyszczek, gdy chce byc miziana po brzuchu:evil_lol: Quote
Tola Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Dziewczyny były dzisiaj u weta; Tolka na szczepienie, a Zula z tym guzkiem. Dały obie taki koncert:mad:jakiego jeszcxze nie słyszałam. Jedna nakrecała drugą. Zula oczywiesce ze stresu wymiotowała w drodze powrotnej:roll: Guzek powstał z kaszaka; Zula w ogóle cała jest w kaszakach, ciagle robia sie jej nowe:roll: Ten najwiekszy trzeba nagrzewać i potem próbowac wydusic:roll: Skąd to sie bierze w takiej ilosci? Quote
robkowa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 to zdjęcie z łapkami na oczach jest cudne:loveu: Quote
BIANKA1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Jak moje kochane pannice ? Nie marzną w doopki ? :cool3: Quote
Tola Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 BIANKA1 napisał(a):Jak moje kochane pannice ? Nie marzną w doopki ? :cool3: Nie wiem jak dupki, ale Zulce cos padło na głowę, moze to z zimna:mad:; od wczoraj zrobiła sie z niej warcząca panna. Dzisiaj była Magda; Zula siedziała koło niej, Magda ją głaskała, potem sie nachyliła się, a ta mała czarna bestyjka szczeknęła i probowała capnąc :-o To małe z nastaniem zimna robi sie wredne:mad: Do tej pory warczała tylko na Tolkę. Quote
BIANKA1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 martaa2 napisał(a):Nie wiem jak dupki, ale Zulce cos padło na głowę, moze to z zimna:mad:; od wczoraj zrobiła sie z niej warcząca panna. Dzisiaj była Magda; Zula siedziała koło niej, Magda ją głaskała, potem sie nachyliła się, a ta mała czarna bestyjka szczeknęła i probowała capnąc :-o To małe z nastaniem zimna robi sie wredne:mad: Do tej pory warczała tylko na Tolkę. U mnie nawet koty gryzą . Chyba też z zimna :evil_lol:Bo nie sądzę , żeby z głodu :cool3: Quote
Czaka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 W takim razie muszę sprawić mojej Zadziorce jakieś ciepłe palteczko, bo już z nią sobie nie daję rady! :mad: Quote
Tola Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Bardzo proszę - zajrzyjcie:-( http://www.dogomania.pl/forum/showth...91#post8731491 __________________ republika.pl/zamosc_schronisko Quote
Tola Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Witam. Czemu doba nie ma 48 godz:roll: W czwartek odwiedzili nas znajomi z Warszawy. To niby dobrzy ludzie, ale nie mają zwierzaków, a psy znajomych trzymają na odległość:roll: Nie uznają zwierząt w domu. Wiec było ciężko, bo jak tu wytłumaczyc sukom, ze mają siedziec oddzielnie we własnym domu. Zamknęłam je w drugim pokoju, ale wytrzymały bardzo krótko, bo one towarzyskie istoty. Najgorzej było jednak w nocy. Suki postanowiły spac z warszawiakiem. Nie mozna było zamknac drzwi, bo ich tam nie mam. Zamykanie psic w drugich pomieszczeniach tez nic nie dało, bo zaczynało sie wycie Tolki i zdzieranie tapety przez Zulkę:mad: Calutką noc znajomy odganiał obie panny, wreszcie skapitulował. Rano obudził sie z Zulka pod pachą:evil_lol: Był taki zszokowany, ze zamiast o 9.00 pojechali około południa. Quote
BIANKA1 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Znaczy się , nie mógł wyjść z szoku ?:cool3: Czy tak dobrze się wyspał z psem w łóżku , że zapragnął jeszcze się za dnia potulić .? Quote
Tola Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Prosze podnosić:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8764886#post8764886 Kolejna psia tragedia. Czy my zyjemy wsród ludzi? Quote
BIANKA1 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ja tam nic nie chcę mówić , ale czy dziewczyny nie przytyły troszkę ?:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 hihi bo one na zime zapasy zbieraja pewnie:) Quote
Tola Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 BIANKA1 napisał(a):Ja tam nic nie chcę mówić , ale czy dziewczyny nie przytyły troszkę ?:cool3: Niestety masz rację. Tolka to niby trzyma "linię" i od dawna tak wyglada, ale Zula poszerzyła sie znacznie. Ona to z suk dziadówek; prawie wcale nie śpi w dzień, tylko siedzi i nasłu****e, czy ktos aby nie idzie do kuchni :mad: Quote
Recommended Posts