Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaniedbałam Zule i jej wątek:oops:
W poniedziałek trzeba będzie podjechac z sunia do weta, bo ma jakis guzek u nasady ogona, który powieksza się:roll:
Mam nadzieję, ze to nic powaznego.
Obie panny siedza teraz więcej w domu, bo mialam troche pracy na cmentarzu, ale to wszystko do nadrobienia.
Aby tylko jesien była nadal piękna.

Posted

Dziewczyny były dzisiaj u weta; Tolka na szczepienie, a Zula z tym guzkiem. Dały obie taki koncert:mad:jakiego jeszcxze nie słyszałam. Jedna nakrecała drugą. Zula oczywiesce ze stresu wymiotowała w drodze powrotnej:roll:
Guzek powstał z kaszaka; Zula w ogóle cała jest w kaszakach, ciagle robia sie jej nowe:roll:
Ten najwiekszy trzeba nagrzewać i potem próbowac wydusic:roll:
Skąd to sie bierze w takiej ilosci?

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Jak moje kochane pannice ? Nie marzną w doopki ? :cool3:

Nie wiem jak dupki, ale Zulce cos padło na głowę, moze to z zimna:mad:; od wczoraj zrobiła sie z niej warcząca panna.
Dzisiaj była Magda; Zula siedziała koło niej, Magda ją głaskała, potem sie nachyliła się, a ta mała czarna bestyjka szczeknęła i probowała capnąc :-o
To małe z nastaniem zimna robi sie wredne:mad:
Do tej pory warczała tylko na Tolkę.

Posted

martaa2 napisał(a):
Nie wiem jak dupki, ale Zulce cos padło na głowę, moze to z zimna:mad:; od wczoraj zrobiła sie z niej warcząca panna.
Dzisiaj była Magda; Zula siedziała koło niej, Magda ją głaskała, potem sie nachyliła się, a ta mała czarna bestyjka szczeknęła i probowała capnąc :-o
To małe z nastaniem zimna robi sie wredne:mad:
Do tej pory warczała tylko na Tolkę.

U mnie nawet koty gryzą . Chyba też z zimna :evil_lol:Bo nie sądzę , żeby z głodu :cool3:

Posted

Witam. Czemu doba nie ma 48 godz:roll:
W czwartek odwiedzili nas znajomi z Warszawy. To niby dobrzy ludzie, ale nie mają zwierzaków, a psy znajomych trzymają na odległość:roll:
Nie uznają zwierząt w domu.
Wiec było ciężko, bo jak tu wytłumaczyc sukom, ze mają siedziec oddzielnie we własnym domu.
Zamknęłam je w drugim pokoju, ale wytrzymały bardzo krótko, bo one towarzyskie istoty.
Najgorzej było jednak w nocy. Suki postanowiły spac z warszawiakiem. Nie mozna było zamknac drzwi, bo ich tam nie mam. Zamykanie psic w drugich pomieszczeniach tez nic nie dało, bo zaczynało sie wycie Tolki i zdzieranie tapety przez Zulkę:mad:
Calutką noc znajomy odganiał obie panny, wreszcie skapitulował. Rano obudził sie z Zulka pod pachą:evil_lol:
Był taki zszokowany, ze zamiast o 9.00 pojechali około południa.

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Ja tam nic nie chcę mówić , ale czy dziewczyny nie przytyły troszkę ?:cool3:

Niestety masz rację.
Tolka to niby trzyma "linię" i od dawna tak wyglada, ale Zula poszerzyła sie znacznie. Ona to z suk dziadówek; prawie wcale nie śpi w dzień, tylko siedzi
i nasłu****e, czy ktos aby nie idzie do kuchni :mad: