malagos Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Czyli kolejny dom tymczasowy stał się stalym :roll: kiedyś na jakims watku dziewczyna pisała, ze nie moze oddać psa, ze zostanie w dt, to nakrzyczeli na nią wszyscy, ze tymczasowiczów nie zostawimy!! I dla mnie to było ok. Oddaję, bo czeka kolejka innych w potrzebie. Ale tu się porobiło :mad: Chałupa się zaludnia w zastraszajacym tempie, a kolejka jak była, tak jest. Bianko, coś wiesz o tym , nie? Marta też :razz: Quote
BIANKA1 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Wiem coś o tym , wiem :shake: Ale skoro nie mogę brać na tymczas psów , to biorę morświny i teraz kolejne kociaki . Nadal działam jako tymczas :lol: Quote
agusiazet Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 malagos napisał(a):Czyli kolejny dom tymczasowy stał się stalym :roll: kiedyś na jakims watku dziewczyna pisała, ze nie moze oddać psa, ze zostanie w dt, to nakrzyczeli na nią wszyscy, ze tymczasowiczów nie zostawimy!! I dla mnie to było ok. Oddaję, bo czeka kolejka innych w potrzebie. Ale tu się porobiło :mad: Chałupa się zaludnia w zastraszajacym tempie, a kolejka jak była, tak jest. Bianko, coś wiesz o tym , nie? Marta też :razz: Dobrze, jeśli tymczas może zostać w DT. U mnie nie może i pewnie nigdy nie będzie mógł - brak zgody rodziny i wtedy klops na całej linii jak DS nie ma:( Quote
Tola Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Mysle ze rzadziej zdarza sie, ze bierzemy sie psa na tymczas z mysla ze zostanie na zawsze. Ja bylam pewna ze Zula znajdzie dom. Oboje z TZ bardzo chcielismy byc DT i dla innych psów, bo wiadomo ze kolejka w schronie długa...No niestety stalo sie. Teraz nie moge wziac zadnego psa bo boje sie , ze znowu zostanie:roll: Quote
Tola Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Nie ma to jak odpoczynek na pańciowych spodniach Quote
sacred PIRANHA Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 martaa2 napisał(a):Mysle ze rzadziej zdarza sie, ze bierzemy sie psa na tymczas z mysla ze zostanie na zawsze. Ja bylam pewna ze Zula znajdzie dom. Oboje z TZ bardzo chcielismy byc DT i dla innych psów, bo wiadomo ze kolejka w schronie długa...No niestety stalo sie. Teraz nie moge wziac zadnego psa bo boje sie , ze znowu zostanie:roll: ja z tego powodu nie biore psow na tymczas...rodzina by mnie zabila po prostu:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 BIANKA1 napisał(a):Zulka jak zwykle urocza :loveu: ja nie moge sie nadziwic jak ona pieknie lsni na tych fotkach:loveu: Quote
Czaka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 martaa2 napisał(a): Nie ma to jak odpoczynek na pańciowych spodniach To nie jest odpoczynek !!! To jest Zulka w pracy!!! Przecież nikt nie ma lepiej przypilnowanych portek! :diabloti: Quote
agusiazet Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 A gdzie ta Martusia nam się podziała z zwierzyńcem? Quote
agusiazet Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Oni chyba zaginęli nam na tych grzybach!!! Czy mam już zawiadamiać odpowiednie służby??:) Quote
sacred PIRANHA Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Martus na stronie zamojksiego schroniska jest blad:) zamiast zdjecia Doriana jest zdjecie sunki ze szczeniaczkami;) Quote
Tola Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Witam :lol: Dzieki ze mysłałyscie o mnie:lol: To nie grzyby tylko przyjazd kuzyna z Anglii. Młody wpadł tylko na 2 dni wiec trzeba było poswięcic mu troche czasu i nie tylko;) A wczoraj wieczorem miałam "party women" :evil_lol: Były dziewczyny ze szkoły no i troche swietowałysmy dzien nauczyciela;) U suczydeł wszystko ok. Wczoraj Tolka nie była chyba zbyt zadowolona z wizyty no i poprzestraszała mi kolezanki. Zula wisiała cały czas nad talerzami:roll: A w ogóle to strasznie darły sie przy kazdym dzwonku domofonu:roll: Podobno u mnie jak w schronisku:roll: Szkoda ze kolezanki nie były z wizytą u Bianki:evil_lol: Albo w Kosiorkowie:evil_lol: Quote
Tola Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Niki-lidka napisał(a):Martus na stronie zamojksiego schroniska jest blad:) zamiast zdjecia Doriana jest zdjecie sunki ze szczeniaczkami;) Dzieki:oops: Ale tak to jest jak samemu nie robi sie zdjec i nie zna psów;) Quote
BIANKA1 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 To jesteś usprawiedliwiona :evil_lol: Do mnie mało kto wpada , ale u mnie zawsze było dużo psów i kotów , ptaszki , rybki , szczurki , chomiki . Od dziecka miałam sforkę , więc to nie rewelacja . Na ulicy też nikt się nie odzywa . Ostatnio jakiś przechodzień zawołał " ma pani aż 4 psy ?. Ja mam jednego " To ja mu powiedziałam , żeby dał adres , to mu kilka przywiozę ze schroniska :diabloti:. Zaczął coć się tłumaczyć , że nie ma warunków i nawiał .:evil_lol: Quote
agusiazet Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Tłumaczenie przyjęte, nieobecność usprawiedliwiona:) Quote
sacred PIRANHA Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 martaa2 napisał(a): A w ogóle to strasznie darły sie przy kazdym dzwonku domofonu:roll: Podobno u mnie jak w schronisku:roll: dwa psy szczekaja i od razu jak w schronisku? ludzie w schronisku nie byli chyba:diabloti: martaa2 napisał(a):Dzieki:oops: Ale tak to jest jak samemu nie robi sie zdjec i nie zna psów;) ....do uslug;) BIANKA1 napisał(a):Ostatnio jakiś przechodzień zawołał " ma pani aż 4 psy ?. Ja mam jednego " To ja mu powiedziałam , żeby dał adres , to mu kilka przywiozę ze schroniska :diabloti:. Zaczął coć się tłumaczyć , że nie ma warunków i nawiał .:evil_lol: trzeba bylo go sledzic...ja tez bym mu pare podrzucila:evil_lol: agusiazet napisał(a):Tłumaczenie przyjęte, nieobecność usprawiedliwiona:) oczywiscie!!:lol: Quote
agusiazet Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 BIANKA1 napisał(a):Ale piękny park :lol: Przepiękny!!! Quote
sacred PIRANHA Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 BIANKA1 napisał(a):Ale piękny park :lol: agusiazet napisał(a):Przepiękny!!! zapraszamy zatem do Zamościa:cool3: Quote
Tola Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Niki-lidka napisał(a):zapraszamy zatem do Zamościa:cool3: Pewnie ze zapraszamy:lol: W tym celu tak troszeczke przemycam razem z Zulka nasze Roztocze:cool3: Quote
Tola Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Zula wróciła własnie ze spacerku; wyszalała się nad rzeka i teraz smacznie spi. A ja myśle o suni/psie? który został przedwczoraj wyrzucony z autobusu przy głownej ulicy w Zamosciu:angryy: Piesek jest cały biały, długowłosy, przypomina mi troche Lule z wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42146 Biega wciąz z jednej strony ulicy na druga i szuka swoich:-( Byłam tam przed chwila, ale biedak gdzies chyba oddalił sie. Quote
Recommended Posts