Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agusiazet']Bianko, jak Ty to robisz, że już tyle kociąt wydałaś? Chyba masz talent:)[/quote]
A tam talent ..........dopiero cztery :lol:
Został ten niedorośnięty zdechlak i wojownicza pannica :evil_lol:
Chcieli ja wczoraj zabrać , ale pan zapytał , o jej stosunek do dzieci :crazyeye:
No .....a jaki stosunek do dzieci , może mieć 6-tyg. kocie :evil_lol:
Nie dałam :diabloti:

Posted

Dzisiaj Zula nie chciała wrócic ze spceru do domu; na klatce wymieniają okna, krącą sie obcy faceci, stukają. Tolka przeszła niezadowolona pomrukując pod nosem, a Zula w tył zwrot i na dwór.

Posted

Co prawda to wątek Zuli ale napisze o sobie bo muszę;)
Dzisiaj odbierałysmy zdjecia do paszportów, które robiłysmy w szkole gdy firma robiła zdjecia uczniom. Na zdjęciu trzeba miec odsłoniete czoło, uszy i miec obojętną minę:evil_lol:
Nie mogłysmy siebie rozpoznać:evil_lol:
Komu pokazuje zdjecie to wybucha smiechem:evil_lol:
Ubaw niesamowity:roflt:

Posted

[quote name='martaa2']Co prawda to wątek Zuli ale napisze o sobie bo muszę;)
Dzisiaj odbierałysmy zdjecia do paszportów, które robiłysmy w szkole gdy firma robiła zdjecia uczniom. Na zdjęciu trzeba miec odsłoniete czoło, uszy i miec obojętną minę:evil_lol:
Nie mogłysmy siebie rozpoznać:evil_lol:
Komu pokazuje zdjecie to wybucha smiechem:evil_lol:
Ubaw niesamowity:roflt:
no no ta obojetna mina to jest niezle naprawde:)

Posted

[quote name='Niki-lidka']zeskanuj i daj fotke na dogo....pliiiiiiis:loveu:[/quote]
Nie moge Wam tego zrobić:shake:
Padłybyscie ze smiechu i kto by tu zagladał:evil_lol:
Ja smieje się cały czas:evil_lol:
Najlepsze jest to, ze jak facet powiedział o tej obojetnej minie to dostałam głupawki i nie mógł mi zrobic tego zdjęcia:evil_lol:
Jedna z kolezanek powiedziała o sobie, ze wyszla jak mamut. Facet zrobił jej niesamowite zblizenie na twarz, a przy tej podniesionej grzywce i odsłonietych uszach:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='martaa2']Nie moge Wam tego zrobić:shake:
Padłybyscie ze smiechu i kto by tu zagladał:evil_lol:
Ja smieje się cały czas:evil_lol:
Najlepsze jest to, ze jak facet powiedział o tej obojetnej minie to dostałam głupawki i nie mógł mi zrobic tego zdjęcia:evil_lol:
Jedna z kolezanek powiedziała o sobie, ze wyszla jak mamut. Facet zrobił jej niesamowite zblizenie na twarz, a przy tej podniesionej grzywce i odsłonietych uszach:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
hihihi wklejaj zdjecie...najwyzej wszyscy wybierzemy sie na terapie grupowa, zeby wrocic do normy:evil_lol:

Posted

Byłam dzisiaj w Kazimierzu nad Wisłą - moim magicznym miejscu:loveu:
Rynek

Herbaciarnia U Dziwisza z najlepszą herbatą i szarlotką:loveu:

Zamiast Zuli i Toli - kocur właścicieli

Posted

Byłam dzisiaj z sukami na spacerze w parku; Zulę bardzo interesowły pływjące kaczki, cały spacer dreptała wzdłuż brzegu, próbowała nawet skoczyc do stawu.
Zrobiłam zdjęcia tel i nie moge ich wrzucic :roll:

Posted

Zula uwielbia zabawy ale tylko z człowiekiem. Potrafi cały spacer szalec, skakac, podobnie w domu. Zupełnie natomiast nie bawi sie z innymi psami; od razu ucieka albo powarkuje, zalezy jakiej wielkosci jest pies. Z Tolka tez nie bawi sie, chociaz Tola usilnie próbuje ja namawiac do wspólnych harców.
Wspominałam dzisiaj Jetkę, która była u nas pare dni, a tak szalała z Tolką.

Posted

martaa2 napisał(a):
Byłam dzisiaj z sukami na spacerze w parku; Zulę bardzo interesowły pływjące kaczki, cały spacer dreptała wzdłuż brzegu, próbowała nawet skoczyc do stawu.
Zrobiłam zdjęcia tel i nie moge ich wrzucic :roll:

szkoda, ze nie mozesz ich wrzucic:-(...nie ma tam gdzies TZ albo syna?

Posted

martaa2 napisał(a):
Zula uwielbia zabawy ale tylko z człowiekiem. Potrafi cały spacer szalec, skakac, podobnie w domu. Zupełnie natomiast nie bawi sie z innymi psami; od razu ucieka albo powarkuje, zalezy jakiej wielkosci jest pies. Z Tolka tez nie bawi sie, chociaz Tola usilnie próbuje ja namawiac do wspólnych harców.
Wspominałam dzisiaj Jetkę, która była u nas pare dni, a tak szalała z Tolką.

hmm pewnie miala zle doswidczenia z psami ...a miala kontakt juz z jakims szczeniaczkiem?

Posted

Zula ma na spacerach kontakt z sukami i psami w róznym wieku. Nie chce bawisc sie z nikim, czy to szczenie czy dorosły pies. Owszem podchodzi zaciekawiona i macha ogonem, ale do chwili, gdy nie jest zachecana do zabawy. Wczoraj zaczepiał ja sznaucerek mini, robił takie cuda ze juz ja miałam ochote polatac. A Zula nic, cofała się, a gdy piesek nie przestawał zaczeła na niego warczeć.
Tak mysle ze jezeli była w budzie to moze nie miałą zadnego kontaktu z innymi psami.. Bo za stara to nie jest; Tolka starsza i szaleje jak szczenie na spacerach, aby tylko pojawil sie ktos chetny do zabawy..
Zula miała chyba smutne zycie...

Posted

martaa2 napisał(a):

Zula miała chyba smutne zycie...

dokladnie...pewnie nie wie co to zabawa z psami...:-(
moj Tim tez tak mial, ale to byl tylko uraz psychiczny po bardzu powaznych pogryzieniach (kilku w krotkim czasie)...do duzych psow sie od razu rzucal...a z malymi nie potrafil sie bawic...bo bawil sie nimi zamiast z nimi...troche to trwalo, ale przypomnialam mu jak sie bawi z psami, bo mial sobie co przypomniec...moze Zula nie ma:placz:

Posted

Z zabawkami to nie wiem :oops:Tolka nie ma zadnych zabawek:oops:
Bardzo podobały mi sie Bianka te gumowe Twojego zwierzyńca, które zobaczyłąm na wątku Fryciastej.
Musze sprobowac kupic. Zobaczymy.

Posted

Zdjęc z wczorajszego spaceru nie bedzie, bo syn zabrał przewód do tel:mad:
Jak przyjedzie to wkleje .
Dzisiaj Zula stoczył walke z rękawem

Po walce

W tym czasie Tola....