BIANKA1 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='agusiazet']Bianko, jak Ty to robisz, że już tyle kociąt wydałaś? Chyba masz talent:)[/quote] A tam talent ..........dopiero cztery :lol: Został ten niedorośnięty zdechlak i wojownicza pannica :evil_lol: Chcieli ja wczoraj zabrać , ale pan zapytał , o jej stosunek do dzieci :crazyeye: No .....a jaki stosunek do dzieci , może mieć 6-tyg. kocie :evil_lol: Nie dałam :diabloti: Quote
agusiazet Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Dwa wypastowane psy od Marty jak zwykle bardzo ładne! Quote
BIANKA1 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Śliczne i takie jak lubię .............grubiutkie :lol: Quote
Tola Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Dzisiaj Zula nie chciała wrócic ze spceru do domu; na klatce wymieniają okna, krącą sie obcy faceci, stukają. Tolka przeszła niezadowolona pomrukując pod nosem, a Zula w tył zwrot i na dwór. Quote
Tola Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Co prawda to wątek Zuli ale napisze o sobie bo muszę;) Dzisiaj odbierałysmy zdjecia do paszportów, które robiłysmy w szkole gdy firma robiła zdjecia uczniom. Na zdjęciu trzeba miec odsłoniete czoło, uszy i miec obojętną minę:evil_lol: Nie mogłysmy siebie rozpoznać:evil_lol: Komu pokazuje zdjecie to wybucha smiechem:evil_lol: Ubaw niesamowity:roflt: Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='martaa2']Co prawda to wątek Zuli ale napisze o sobie bo muszę;) Dzisiaj odbierałysmy zdjecia do paszportów, które robiłysmy w szkole gdy firma robiła zdjecia uczniom. Na zdjęciu trzeba miec odsłoniete czoło, uszy i miec obojętną minę:evil_lol: Nie mogłysmy siebie rozpoznać:evil_lol: Komu pokazuje zdjecie to wybucha smiechem:evil_lol: Ubaw niesamowity:roflt: no no ta obojetna mina to jest niezle naprawde:) Quote
BIANKA1 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Obojętna mina ........... ? :evil_lol: Chcę to zobaczyć :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='BIANKA1']Obojętna mina ........... ? :evil_lol: Chcę to zobaczyć :loveu:[/quote] zeskanuj i daj fotke na dogo....pliiiiiiis:loveu: Quote
Tola Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Niki-lidka']zeskanuj i daj fotke na dogo....pliiiiiiis:loveu:[/quote] Nie moge Wam tego zrobić:shake: Padłybyscie ze smiechu i kto by tu zagladał:evil_lol: Ja smieje się cały czas:evil_lol: Najlepsze jest to, ze jak facet powiedział o tej obojetnej minie to dostałam głupawki i nie mógł mi zrobic tego zdjęcia:evil_lol: Jedna z kolezanek powiedziała o sobie, ze wyszla jak mamut. Facet zrobił jej niesamowite zblizenie na twarz, a przy tej podniesionej grzywce i odsłonietych uszach:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='martaa2']Nie moge Wam tego zrobić:shake: Padłybyscie ze smiechu i kto by tu zagladał:evil_lol: Ja smieje się cały czas:evil_lol: Najlepsze jest to, ze jak facet powiedział o tej obojetnej minie to dostałam głupawki i nie mógł mi zrobic tego zdjęcia:evil_lol: Jedna z kolezanek powiedziała o sobie, ze wyszla jak mamut. Facet zrobił jej niesamowite zblizenie na twarz, a przy tej podniesionej grzywce i odsłonietych uszach:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] hihihi wklejaj zdjecie...najwyzej wszyscy wybierzemy sie na terapie grupowa, zeby wrocic do normy:evil_lol: Quote
Tola Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Byłam dzisiaj w Kazimierzu nad Wisłą - moim magicznym miejscu:loveu: Rynek Herbaciarnia U Dziwisza z najlepszą herbatą i szarlotką:loveu: Zamiast Zuli i Toli - kocur właścicieli Quote
Tola Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Byłam dzisiaj z sukami na spacerze w parku; Zulę bardzo interesowły pływjące kaczki, cały spacer dreptała wzdłuż brzegu, próbowała nawet skoczyc do stawu. Zrobiłam zdjęcia tel i nie moge ich wrzucic :roll: Quote
Tola Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Zula uwielbia zabawy ale tylko z człowiekiem. Potrafi cały spacer szalec, skakac, podobnie w domu. Zupełnie natomiast nie bawi sie z innymi psami; od razu ucieka albo powarkuje, zalezy jakiej wielkosci jest pies. Z Tolka tez nie bawi sie, chociaz Tola usilnie próbuje ja namawiac do wspólnych harców. Wspominałam dzisiaj Jetkę, która była u nas pare dni, a tak szalała z Tolką. Quote
sacred PIRANHA Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 martaa2 napisał(a):Byłam dzisiaj z sukami na spacerze w parku; Zulę bardzo interesowły pływjące kaczki, cały spacer dreptała wzdłuż brzegu, próbowała nawet skoczyc do stawu. Zrobiłam zdjęcia tel i nie moge ich wrzucic :roll: szkoda, ze nie mozesz ich wrzucic:-(...nie ma tam gdzies TZ albo syna? Quote
sacred PIRANHA Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 martaa2 napisał(a):Zula uwielbia zabawy ale tylko z człowiekiem. Potrafi cały spacer szalec, skakac, podobnie w domu. Zupełnie natomiast nie bawi sie z innymi psami; od razu ucieka albo powarkuje, zalezy jakiej wielkosci jest pies. Z Tolka tez nie bawi sie, chociaz Tola usilnie próbuje ja namawiac do wspólnych harców. Wspominałam dzisiaj Jetkę, która była u nas pare dni, a tak szalała z Tolką. hmm pewnie miala zle doswidczenia z psami ...a miala kontakt juz z jakims szczeniaczkiem? Quote
BIANKA1 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Zdjęcia poproszę . Tylko nie Kazimierza , bo mi żal , że w domu siedzę :roll: Quote
Tola Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Zula ma na spacerach kontakt z sukami i psami w róznym wieku. Nie chce bawisc sie z nikim, czy to szczenie czy dorosły pies. Owszem podchodzi zaciekawiona i macha ogonem, ale do chwili, gdy nie jest zachecana do zabawy. Wczoraj zaczepiał ja sznaucerek mini, robił takie cuda ze juz ja miałam ochote polatac. A Zula nic, cofała się, a gdy piesek nie przestawał zaczeła na niego warczeć. Tak mysle ze jezeli była w budzie to moze nie miałą zadnego kontaktu z innymi psami.. Bo za stara to nie jest; Tolka starsza i szaleje jak szczenie na spacerach, aby tylko pojawil sie ktos chetny do zabawy.. Zula miała chyba smutne zycie... Quote
Tola Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Jest natomiast zazdrosna gdy bawię sie z Tolką; szczeka i biegnie za nią lub próbuje capnąć za nogi. Quote
sacred PIRANHA Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 martaa2 napisał(a): Zula miała chyba smutne zycie... dokladnie...pewnie nie wie co to zabawa z psami...:-( moj Tim tez tak mial, ale to byl tylko uraz psychiczny po bardzu powaznych pogryzieniach (kilku w krotkim czasie)...do duzych psow sie od razu rzucal...a z malymi nie potrafil sie bawic...bo bawil sie nimi zamiast z nimi...troche to trwalo, ale przypomnialam mu jak sie bawi z psami, bo mial sobie co przypomniec...moze Zula nie ma:placz: Quote
BIANKA1 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Frytka też zupełnie nie potrafi się bawić . A Kropka bawi się z psami , ale zupełnie nie potrafi bawić się zabawkami . Quote
Tola Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Z zabawkami to nie wiem :oops:Tolka nie ma zadnych zabawek:oops: Bardzo podobały mi sie Bianka te gumowe Twojego zwierzyńca, które zobaczyłąm na wątku Fryciastej. Musze sprobowac kupic. Zobaczymy. Quote
Tola Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Zdjęc z wczorajszego spaceru nie bedzie, bo syn zabrał przewód do tel:mad: Jak przyjedzie to wkleje . Dzisiaj Zula stoczył walke z rękawem Po walce W tym czasie Tola.... Quote
BIANKA1 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Zula ma taka łobuzerską mordkę . Tolka taką ciapowatą :lol: Quote
Tola Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Pisałam przeciez ze Tolcia to ciamciaramcia:evil_lol: Quote
Recommended Posts