Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas dzisiaj w któryms z kosciołów jest odpust, dzieciaki nakupiły stzelajacych pierduł i hałasuja nad rzeką od rana:mad:
Zula siedzi w łazience i cała się trzesie, nie ma mowy o spacerze:roll:

Posted

martaa2 napisał(a):
U nas dzisiaj w któryms z kosciołów jest odpust, dzieciaki nakupiły stzelajacych pierduł i hałasuja nad rzeką od rana:mad:
Zula siedzi w łazience i cała się trzesie, nie ma mowy o spacerze:roll:

biedactwo:-( moj Tim tez tak mia jak mieszkalismy jeszcze w zamosciu, teraz na skokowce to jest cisza i spokoj...takze ma na stare lata relaksik:loveu:

Posted

U nas piekna pogoda, jak w lecie:lol: a Zula siedzi w domu. Przez ostatnie 2 dni jezdzilismy na działke na rowerach, a Zula zupełnie nie wie o co chodzi:shake:Nie potrafi ani za rowerem ani na rowerze w koszyku. Wiec zostje w domu.
Dzisiejszy poobiedni dpoczynek
Stateczna Tola
Energiczna Zula

Posted

Ja też nie umiem robić wina . Swije winogrona zerwałam i podarowałam sąsiadom . Oni nastawili 2 wielkie butle . Mam nadzieje , że się załapię na degustację . :evil_lol:

Posted

[quote name='martaa2']Dobrą masz sasiadke Bianko:cool3:[/quote]
To ja jestem dobrą sąsiadką :evil_lol: Narwałam kilka wiader winogron , a sasiadka ma wino ;)
Ale sąsiadka też jest dobra . Nigdy w biedzie nie zostawi . Jak soli zabraknie , to można do niej jak w dym :lol: