Tola Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 U nas dzisiaj w któryms z kosciołów jest odpust, dzieciaki nakupiły stzelajacych pierduł i hałasuja nad rzeką od rana:mad: Zula siedzi w łazience i cała się trzesie, nie ma mowy o spacerze:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 martaa2 napisał(a):U nas dzisiaj w któryms z kosciołów jest odpust, dzieciaki nakupiły stzelajacych pierduł i hałasuja nad rzeką od rana:mad: Zula siedzi w łazience i cała się trzesie, nie ma mowy o spacerze:roll: biedactwo:-( moj Tim tez tak mia jak mieszkalismy jeszcze w zamosciu, teraz na skokowce to jest cisza i spokoj...takze ma na stare lata relaksik:loveu: Quote
agusiazet Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Moje specjalnie na huki nie reagują. Wystrzały Sonego raczej irytują, Gina nie miała styczności. Zulka trzymaj sie!!! Quote
BIANKA1 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Roki się denerwuje na strzały , a durny Puniek szczeka :evil_lol: Quote
Tola Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 A Tolka śpi, nawet jak leca petardy... Tolka to ciamciaramcia. Quote
Tola Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Nie otwiera mi sie strona http://www.imageshack.us/ i nie moge wkleic zdjec:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 martaa2 napisał(a):Nie otwiera mi sie strona http://www.imageshack.us/ i nie moge wkleic zdjec:roll: probuj do skutku....ja tak mialam wczoraj...myslalam, ze sie wsciekne:angryy: ale pozniej jakos poszlo:lol: Quote
BIANKA1 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Mnie też cały dzień sie nie otwiera . W końcu zalogowałam się na fotosiku . A tam są albo miniaturki , albo wielkie . Quote
agusiazet Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Kto tu obraża Tolkę giertychowskim (?) ciamciaramcia? Quote
BIANKA1 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 agusiazet napisał(a):Kto tu obraża Tolkę giertychowskim (?) ciamciaramcia? Właśnie :evil_lol: Quote
agusiazet Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='BIANKA1']Właśnie :evil_lol:[/quote] Nikt się nie przzynaje!!! Quote
Tola Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 U nas piekna pogoda, jak w lecie:lol: a Zula siedzi w domu. Przez ostatnie 2 dni jezdzilismy na działke na rowerach, a Zula zupełnie nie wie o co chodzi:shake:Nie potrafi ani za rowerem ani na rowerze w koszyku. Wiec zostje w domu. Dzisiejszy poobiedni dpoczynek Stateczna Tola Energiczna Zula Quote
Tola Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Ciocia Marta marynuje maślaki i przerabia winogrona:roll: I na moment wpadła na dogo. Quote
BIANKA1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ciekawe na co Ciocia Marta winogrona przerabia :cool3: Quote
Tola Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Na sok Ciociu Bianko; moja rodzinka uwielbia pic go w zimie. Przecieram winogrona, jest gesty i pyszny. Quote
BIANKA1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ja też nie umiem robić wina . Swije winogrona zerwałam i podarowałam sąsiadom . Oni nastawili 2 wielkie butle . Mam nadzieje , że się załapię na degustację . :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='martaa2']Dobrą masz sasiadke Bianko:cool3:[/quote] To ja jestem dobrą sąsiadką :evil_lol: Narwałam kilka wiader winogron , a sasiadka ma wino ;) Ale sąsiadka też jest dobra . Nigdy w biedzie nie zostawi . Jak soli zabraknie , to można do niej jak w dym :lol: Quote
agusiazet Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Bianko, jak Ty to robisz, że już tyle kociąt wydałaś? Chyba masz talent:) Quote
Recommended Posts