Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Masz racje Bianka - to ten sam wirus i atakuje tylko tych, co przechodzili wiatrówkę lub maja skłonnosci do opryszczki na ustach:roll:
Aga - kawa doszła, dzisiaj cała rodzinka piła ja na śniadanie:lol: Wszystkim badzo smakowała:kaffee_2:
U nas dzisiaj piekny dzień:multi:, świeci słonce i nie pada.
Wieczorem o 20 na Rynku jest I zamojski Festiwal Kultury im. Marka Grechuty:lol:
http://www.grechuta.zamosc.pl/
wiec pogoda jak najbardziej pożądana.
Suki urzadziły dzisiaj rano koncert płaczów w czasie szykowania im jedzenia; jakby nie jadły tydzień:mad:
Zuli ledwo wchodzą szelki:mad:, o Tolce to juz nie napisze...

Posted

Bardzo się ciesz, że Wam kawusia smakowała!!! Następna dostawa w końcówce października!!! Pewnie też część pójdzie na biedne psiaki w potrzebie, bo jak inaczej pomóc!!!

A Tolka na dietę, Zulka ograniczenie porcji i wszystko będzie ok!

Posted

U nas pada i znowu chłodno:shake: Suczydła wyskakują na chwile i znowu do domu. Tolka to zadowolona, lubi leniuchowanie. A Zulę nosi po domu; zaczęła juz szczekac, jak pukają do sąsiada:mad:

Posted

martaa2 napisał(a):
U nas pada i znowu chłodno:shake: Suczydła wyskakują na chwile i znowu do domu. Tolka to zadowolona, lubi leniuchowanie. A Zulę nosi po domu; zaczęła juz szczekac, jak pukają do sąsiada:mad:

To sąsiad powinien się dołożyć do jej utrzymania . Niektórzy to mają dobrze . Ochrona mienia za darmo .:cool3:

Posted

Kochani; zagladam na dogo, czytam wątki i na tyle moge sobie na razie pozwolic. Przydałoby sie jeszcze jedno zycie:roll:
A Wczoraj przezyłam mały horror; syn formatował dysk i znikneła częsc moich plików do pracy i zdjecia z wakacji:mad:
Dzisiaj biegałam i szukałam kogos, kto potrafi odzyskac usuniete zdjecia. No i udało się ze zdjeciami:multi:
U nas zimno i mokro ; suki nadal mało spacerują za to wylegują sie
nieprzyzwoicie:mad:
Zula jest u nas 7 miesiecy, wczoraj rodzinne wspominalismy początki...Jak to wcale nie spała, zrywała sie o 6 rano, co 2 - 3 godz trzeba ją było wyprowadzać. Teraz codziennie rano uwielbia dosypiać,:evil_lol: chociaż smacznie spi calutką noc. A spi cichutko, nawet nie słychac jak oddycha. Tolka to sapie, chrapie, wydaje rózne dzwieki, wiec czesto z niepokojem nasłuchję, czy Zuli nic nie jest;)
Niki - lidka - w Twoim śnie to na pewno była Zula a nie Tola? Bo Zula to bawi sie tylko z ludzmi, inne psy jej nie interesują. A Tolka to pobiegałaby na łące z takim przystojniakiem:lol:

Posted

Synuś formatuje dysk:mad:
Nie mam nadal programu do odtworzenia zdjec:mad:
Zula ma sie świetnie; smazyłam placki ziemniaczane, wiec siedzi w kuchni i zostanie tam pewnie do ostatniego zapachu...

Posted

Synus nadal cos wyprawia z komputerem:mad:Wczoraj nie działał, dzisiaj dopiero teraz moge cos napisac:mad:
Zdjęć nadal nie moge wklejać, bo nadal nie mam programu:mad:
Mam obiecany na jutro...
Zula jest zdrowa, wesoła, z wielkim apetytem. Jest naprawdę wyjatkową sunią; łagodna, przyjazna, zupełnie bez agresji. Pokochaliśmy ją wszyscy i mogę teraz napisać, ze bardzo dobrze ze u nas została, nie wiem czy wybaczylibysmy sobie, gdyby poszła gdzies w nieznane...

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Tolcia to taki kochany pączuś ,chyba Zulcię objada :evil_lol:

Bianeczko - jest zupełnie odwrotnie.
A Tolka faktycznie gruba, nie wiem co z nia robic - je raz dziennie rano porcję nie wiele wieksza od porcji Zuli... Ale spi dwa razy wiecej i rusza sie dwa razy mniej od Zuli. Zaczeło sie tak robic po sterylce...
Ale ja kocham tego swojego paczusia. Tylko zeby ta tusza nie miałą ujemnego wpływu na zdrowie:roll:

Posted

I mój też niestety! Ale muszę napisać, że po karmach weterynaryjnych odchudzających sporo mu spadło na wadze, ale je je już od ponad 2 lat!!! Spadło mu ok. 5 kg, potrzeba byłoby drugie tyle!

Posted

agusiazet napisał(a):
I mój też niestety! Ale muszę napisać, że po karmach weterynaryjnych odchudzających sporo mu spadło na wadze, ale je je już od ponad 2 lat!!! Spadło mu ok. 5 kg, potrzeba byłoby drugie tyle!

Oj, chyba sama przejdę na te karmy, bo mam troszkę do zgubienia! :evil_lol: