Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tez:evil_lol:
Aga - moze Gina bedzie miala wiecej szczęscia niz Jetka i szybko znajdzie dom gdzies blisko. Chociaz Jetka daleko ale trafiła swietnie:loveu:
A moja mała czarna podbiła serce rodzinki z Wałbrzych; stwierdzili ze gdyby nie ich 3 koty to wzięliby Zulkę:loveu:
Wczoraj zostawiłam koszyk z zakupami w przedpokoju; w koszyku byla min.kielbasa. Zula siadla, a gdy w polu widzenia pojawiala sie Tolka - warczala. A ta moja du....ta Tolka cofała sie :mad:

Posted

Ide do pracy w poniedziałek:roll:
Nie powiem ze jestem szcześliwa. Wczoraj byłam na radzie; szkoła obchodzi w tym roku 90 - lecie no i bedzie sie działo:roll:
Rodzinka jest do czwartku. Dzisiaj pojechali wszyscy do Lezajska. Ja siedze z sukami w domu:roll:
Wypoczywają nie wiem po czym; chyba po sniadaniu i spacerze.
Tolka w swojej budzie na posłaniu Zulki

I Zula bez swojego posłania

Posted

Jak tam nowy rok szkolny ? Jakieś zmiany ?
Zuleczka i Toleczka są takie śliczne jak spią . Choć Zulka śpi tylko jednym okiem , ktoś przecież musi ogarnąć wzrokiem co się w domu dzieje :lol:

Posted

Rok szkolny zacząl sie niefortunnie; mam półpasiec i siedze w domu:roll: Kto to przechodzil ten zrozumie moja nieobecnosc na dogo:roll:
Dziewczeta w przeciwienstwie do mnie mają sie dobrze; dzisiaj cały dzien pada wiec trwa nieustanna wspólna drzemka

Posted

Mam dosyc siedzenia w domu:-( Gdyby jeszcze bylo cieplej, bo tego faktycznie nie mozna przeziebic.
Dzisiaj nie pada, ale mokro i nieprzyjemnie. Rodzinka moja i z Wałbrzycha wybiera sie na grzyby, a ja znowu z suczydłami.

Posted

Dzisiaj byłam juz w pracy, ale z trudem wrociłam do domu; mam napadowe bóle, ale juz coraz rzadziej. Podobno boli dopóki utrzymuje sie wykwit na skórze, a mnie sporo juz sie zmniejszył. W pracy wiekszosc wyczytała juz w internecie co to za choroba no i przede wszystkim czy nie zarażałam, jak okazało sie ze nie to wszyscy odetchneli z ulgą.
Ludziska boją sie o siebie.
Zula wczorajszy wieczór znowu spedziła w łazience, bo lało i grzmiało. Ona teraz jak tylko zaczyna padac i słyszy deszcz, to pedzi do łazienki i kładzie sie. Dobrze ze znalazła sobie bezpiecze miejsce.
Tolka nie zwraca uwagi na grzmoty i błyski; spi i nawet ich nie słyszy.

Posted

Cieszę się, że troszkę lepiej się czujesz, ale nadal życzę zdrówka:) A Gina, mimo, że pewnie siostra Zulki, nie boi się deszczu i grzmotów, choć spacerek po deszczu zupełnie jej nie interesuje! Czy kawa doszła i czy ew. smakuje?