agusiazet Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Nie obgryzaj, fuj!!! Na pewno się uda!!! Quote
sacred PIRANHA Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 marta...ja chyba zwariuje juz calkiem od tego myslenia i kombinowania, jutro sie przenosze juz do domu, nie bede miec neta, wiec bede tylko raz dziennie na DG, ale w kontakcie zostajemy, bo ja caly czas szukam transportu...i znajde!!!!!!!!!! Quote
Tola Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Niki-lidka napisał(a):marta...ja chyba zwariuje juz calkiem od tego myslenia i kombinowania, jutro sie przenosze juz do domu, nie bede miec neta, wiec bede tylko raz dziennie na DG, ale w kontakcie zostajemy, bo ja caly czas szukam transportu...i znajde!!!!!!!!!! W jakim kontakcie? Na dogo? Quote
sacred PIRANHA Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 postaram sie raz dziennie na dogo zagladac, a jakby co to mam twoj nr z PW, wiec bede dzwonic jakby sie cos wyklarowalo:) Quote
Tola Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 My juz po spacerku. Zula jak zwykle zaczęla spacer od wyszukania kijosa 3 razy dłuzszego od siebie:shake: wymachwała nim jak jakąs bronią, okładała sie po zadku. A jak przy tym warczy, poszczekuje. Chyba wydaje jej sie ze wyglada groznie;) Quote
BIANKA1 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Bardzo romantyczne to wrzosowisko . Ja też chce tam być :placz: Quote
Tola Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Bardzo lubie wrzosy, od lat o tej porze jezdzimy w to samo miejsce:loveu: Bianka to zapraszamy, Roztocze warto poznać:loveu: Dzisiaj suczydła siedza same w domu, bo my mamy wyjscie:eviltong: Quote
agusiazet Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Wielkie wyjście!!! A zdjęcia piękne, trzeba przyznać, że ten kto je robi ma niewątpliwie dryg do tego!!! Martuś czekam na telefon, oby dobre wieści i podałam Ci na PW numer stacjonarny, jakby co!!! Quote
Czaka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Wrzosowisko przepiękne, oczywiście suczydełka też! :loveu: Quote
Tola Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Mamy rodzinę z Wałbrzycha i Zula pokazuje im Roztocze;) Quote
sacred PIRANHA Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 dziewczyny sie chyba super dogaduja no nie?...przynajmniej tak to wyglada na zdjeciach:) ...jesli chodzi o zdjecia, to jakos smiesznie sie patrzy na widoki, ktore sie tak dobrze zna:) Quote
Tola Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Dziewczyny dogaduja sie świetnie, choc są tak rózne... Tolka najchetniej je i śpi, chociaz przyzwyczajona jest do wyjazdów i jest wtedy aktywna. Dosypia w aucie w drodze powrotnej;) A Zula to podekscytowany, pobudzony maly żywiołek, który tez najchetniej je i zupełnie nie potrafi egzystowac bez Tolki. Gdy traci ja z pola widzenia to ucieka z niej cała energia. I nie dosypia w aucie:mad: Quote
BIANKA1 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Macie tam cudownie . Nawet nie wiedziałam , że to takie przepiękne tereny . Szkoda , że tak daleko :placz: U mnie Puniek i Kropka są jak dwie połówki jabłka . Nawet ogonkami machaja w równym rytmie :evil_lol: Quote
Tola Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Jade do schronu po Ginę. Trzymajcie kciuki zeby bylo wszystko ok. Denerwuje się. Quote
BIANKA1 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 martaa2 napisał(a):Jade do schronu po Ginę. Trzymajcie kciuki zeby bylo wszystko ok. Denerwuje się. Trzymam kciuki choć nie wiem o co chodzi :lol: Quote
Tola Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Bianko - Gina to sunia, która wiekszosc zycia spedziłą u nas w schronie. No i teraz Agusiazet chce zabrac ja do siebie na tymmczas:lol: Dzisiaj wozilismy sunie do weta. Jak wejdziesz Bianko na jej watek to nie pomyłka - to nie Zula tylko Gina;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6610611#post6610611 Quote
agusiazet Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Przyjedzie do Mielca i będziemy jej szukać wspaniałego domku stałego - musi sie udać. Z Zulką to chyba siostry, są podobne, w jednym wieku - chyba to prawdopodobne!!! Quote
BIANKA1 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 agusiazet napisał(a):Przyjedzie do Mielca i będziemy jej szukać wspaniałego domku stałego - musi sie udać. ! Może z lepszym skutkiem jak Marta :lol: Quote
agusiazet Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Musi być efekt, bo Gina nie może u mnie zostać na stałe, ja jestem tylko DT!!!! Quote
BIANKA1 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 agusiazet napisał(a): ja jestem tylko DT!!!! Ja też byłam tylko ...............................:roll: Quote
Recommended Posts