Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marta...ja chyba zwariuje juz calkiem od tego myslenia i kombinowania, jutro sie przenosze juz do domu, nie bede miec neta, wiec bede tylko raz dziennie na DG, ale w kontakcie zostajemy, bo ja caly czas szukam transportu...i znajde!!!!!!!!!!

Posted

Niki-lidka napisał(a):
marta...ja chyba zwariuje juz calkiem od tego myslenia i kombinowania, jutro sie przenosze juz do domu, nie bede miec neta, wiec bede tylko raz dziennie na DG, ale w kontakcie zostajemy, bo ja caly czas szukam transportu...i znajde!!!!!!!!!!

W jakim kontakcie? Na dogo?

Posted

My juz po spacerku.
Zula jak zwykle zaczęla spacer od wyszukania kijosa 3 razy dłuzszego od siebie:shake: wymachwała nim jak jakąs bronią, okładała sie po zadku. A jak przy tym warczy, poszczekuje. Chyba wydaje jej sie ze wyglada groznie;)

Posted

Bardzo lubie wrzosy, od lat o tej porze jezdzimy w to samo miejsce:loveu:
Bianka to zapraszamy, Roztocze warto poznać:loveu:
Dzisiaj suczydła siedza same w domu, bo my mamy wyjscie:eviltong:

Posted

Wielkie wyjście!!! A zdjęcia piękne, trzeba przyznać, że ten kto je robi ma niewątpliwie dryg do tego!!! Martuś czekam na telefon, oby dobre wieści i podałam Ci na PW numer stacjonarny, jakby co!!!

Posted

Dziewczyny dogaduja sie świetnie, choc są tak rózne...
Tolka najchetniej je i śpi, chociaz przyzwyczajona jest do wyjazdów i jest wtedy aktywna. Dosypia w aucie w drodze powrotnej;)
A Zula to podekscytowany, pobudzony maly żywiołek, który tez najchetniej je i zupełnie nie potrafi egzystowac bez Tolki. Gdy traci ja z pola widzenia to ucieka z niej cała energia.
I nie dosypia w aucie:mad:

Posted

Macie tam cudownie . Nawet nie wiedziałam , że to takie przepiękne tereny . Szkoda , że tak daleko :placz:
U mnie Puniek i Kropka są jak dwie połówki jabłka . Nawet ogonkami machaja w równym rytmie :evil_lol: