Tola Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Czy to ta, której zdjecie pokazywałas na dogo? A my wyjezdzamy dzisiaj na 3 dni na Polesie; znajomi spedzaja tam urlop i namówili nas na taki wypad. Nie znam tych terenów więc chetnie jedziemy. Do kolejnego spotkania na dogo:bye: Trzymajcie sie ciepło. Quote
sacred PIRANHA Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 martaa2 napisał(a):Czy to ta, której zdjecie pokazywałas na dogo? A my wyjezdzamy dzisiaj na 3 dni na Polesie; znajomi spedzaja tam urlop i namówili nas na taki wypad. Nie znam tych terenów więc chetnie jedziemy. Do kolejnego spotkania na dogo:bye: Trzymajcie sie ciepło. tak to ta:placz: ...udanego wypoczynku!!:loveu: Quote
agusiazet Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Wrócę, wrócę tego 18 sierpnia - tak łatwo się mnie nie pozbędziecie:diabloti:. Jestem jak zły szeląg i zawsze wracam! Quote
sacred PIRANHA Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 agusiazet napisał(a):Wrócę, wrócę tego 18 sierpnia - tak łatwo się mnie nie pozbędziecie:diabloti:. Jestem jak zły szeląg i zawsze wracam! e tam...raczej jak bumerang :evil_lol: ...my sie ciebie nie boimy, bo za bardzo cie lubimy:evil_lol: Quote
agusiazet Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Marta wypoczywa, Niki pracuje, Romki tu nie zaglądają, a ja do Was wracam!!! Quote
Czaka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 agusiazet napisał(a):Marta wypoczywa, Niki pracuje, Romki tu nie zaglądają, a ja do Was wracam!!! Zaglądają, zaglądają, tylko się nie odzywają! :cool1: Quote
agusiazet Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Zaglądają, zaglądają, tylko się nie odzywają! :cool1: O, przepraszam, Romki = tajniacy:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 agusiazet napisał(a):O, przepraszam, Romki = tajniacy:diabloti: haha tajniaków wszedzie potrzebujemy:cool1: Ja wlasnie dzis zaczynam konczyc przeprowadzke ( jak ja to pięknie ujęłam) jutro wybieram sie do schroniska, wiec planuje (a co z tego bedzie to sie okaze) porobic fotki: jamniorkom, Ginie, rottkom, Mikrusi (obym ją znalazlam tym razem!)...ktos ma jeszcze jakies zyczenia specjalne?:cool3: Quote
agusiazet Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Tajni agenci jesteście, bo Martusi to pewnie jeszcze nie ma!!! ale ja już jestem!!! Quote
sacred PIRANHA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 agusiazet napisał(a):Tajni agenci jesteście, bo Martusi to pewnie jeszcze nie ma!!! ale ja już jestem!!! Marty nie ma, Magdy nie ma, Romki to tajne agenciochy....dobrze, ze wrocilas:loveu: Quote
agusiazet Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Niki-lidka napisał(a):Marty nie ma, Magdy nie ma, Romki to tajne agenciochy....dobrze, ze wrocilas:loveu: Wiedziałam, co robię!!! Quote
sacred PIRANHA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 agusiazet napisał(a):Wiedziałam, co robię!!! nooo przyda sie kolejna para slepi wpatrzonych w monitor i paluszki do klikania...no i te plecy ze skolioza:cool3: Quote
Tola Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Tak sie nie cieszcie ze jestescie we dwie; ja tez juz jestem:eviltong: Aga - witaj wsród swoich:loveu: Jak Sony przyjął swoich Panstwa?! Poznał Was:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 martaa2 napisał(a):Tak sie nie cieszcie ze jestescie we dwie; ja tez juz jestem:eviltong: Aga - witaj wsród swoich:loveu: Jak Sony przyjął swoich Panstwa?! Poznał Was:evil_lol: a czy my sie cieszymy?:eviltong: ...teraz to sie cieszymy, bo jestesmy we trzy:multi: czekamy jeszcze na Magde:cool1: Quote
sacred PIRANHA Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 co do zdjęc...to przecudowne widoki.... Quote
agusiazet Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ale przepiękne widoki. Pewnie, ze nas poznał, tak się darł z radości, że wszyscy wiedzieli, że już jesteśmy!!! Quote
sacred PIRANHA Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 agusiazet napisał(a):Ale przepiękne widoki. Pewnie, ze nas poznał, tak się darł z radości, że wszyscy wiedzieli, że już jesteśmy!!! no i dobrze...niech caly Mielec wie , ze wrociliscie... wy zarazy jedne:eviltong: !!!! :diabloti: Quote
agusiazet Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 No, my to gorsze od zarazy jesteśmy!!!! Jak bumerang wracamy na nasze ulubione watki!!! Quote
Czaka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Coś u Zulci cicho, pewnie znowu gdzieś pojechała , ta to ma dopiero życie! :lol: Quote
Tola Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Coś u Zulci cicho, pewnie znowu gdzieś pojechała , ta to ma dopiero życie! :lol: No niestety dosyc wyjazdów, chociaz wszyscy bardzo bysmy chcieli. A u Zuli cisza bo "pracowała" dzisiaj w ogródku; przyjechalismy i od razu do was na dogo:p Zula ze swoim kijosem; nie dziwie sie ze ona ma takie starte zeby, jak lubi takie zabawki:roll: I Tola wyjadająca swoje ulubione poziomki Quote
Czaka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Uwielbiam pomarszczone czoło Tolki! :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Tolka jest sliczna...ile ona ma latek? Quote
Recommended Posts