Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy to ta, której zdjecie pokazywałas na dogo?
A my wyjezdzamy dzisiaj na 3 dni na Polesie; znajomi spedzaja tam urlop i namówili nas na taki wypad. Nie znam tych terenów więc chetnie jedziemy.
Do kolejnego spotkania na dogo:bye:
Trzymajcie sie ciepło.

Posted

martaa2 napisał(a):
Czy to ta, której zdjecie pokazywałas na dogo?
A my wyjezdzamy dzisiaj na 3 dni na Polesie; znajomi spedzaja tam urlop i namówili nas na taki wypad. Nie znam tych terenów więc chetnie jedziemy.
Do kolejnego spotkania na dogo:bye:
Trzymajcie sie ciepło.

tak to ta:placz:
...udanego wypoczynku!!:loveu:

Posted

agusiazet napisał(a):
Wrócę, wrócę tego 18 sierpnia - tak łatwo się mnie nie pozbędziecie:diabloti:. Jestem jak zły szeląg i zawsze wracam!

e tam...raczej jak bumerang :evil_lol: ...my sie ciebie nie boimy, bo za bardzo cie lubimy:evil_lol:

Posted

agusiazet napisał(a):
Marta wypoczywa, Niki pracuje, Romki tu nie zaglądają, a ja do Was wracam!!!

Zaglądają, zaglądają, tylko się nie odzywają! :cool1:

Posted

agusiazet napisał(a):
O, przepraszam, Romki = tajniacy:diabloti:

haha tajniaków wszedzie potrzebujemy:cool1:
Ja wlasnie dzis zaczynam konczyc przeprowadzke ( jak ja to pięknie ujęłam) jutro wybieram sie do schroniska, wiec planuje (a co z tego bedzie to sie okaze) porobic fotki: jamniorkom, Ginie, rottkom, Mikrusi (obym ją znalazlam tym razem!)...ktos ma jeszcze jakies zyczenia specjalne?:cool3:

Posted

Tak sie nie cieszcie ze jestescie we dwie; ja tez juz jestem:eviltong:
Aga - witaj wsród swoich:loveu:
Jak Sony przyjął swoich Panstwa?! Poznał Was:evil_lol:

Posted

martaa2 napisał(a):
Tak sie nie cieszcie ze jestescie we dwie; ja tez juz jestem:eviltong:
Aga - witaj wsród swoich:loveu:
Jak Sony przyjął swoich Panstwa?! Poznał Was:evil_lol:

a czy my sie cieszymy?:eviltong: ...teraz to sie cieszymy, bo jestesmy we trzy:multi: czekamy jeszcze na Magde:cool1:

Posted

agusiazet napisał(a):
Ale przepiękne widoki. Pewnie, ze nas poznał, tak się darł z radości, że wszyscy wiedzieli, że już jesteśmy!!!

no i dobrze...niech caly Mielec wie , ze wrociliscie... wy zarazy jedne:eviltong: !!!! :diabloti:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Coś u Zulci cicho, pewnie znowu gdzieś pojechała , ta to ma dopiero życie! :lol:
No niestety dosyc wyjazdów, chociaz wszyscy bardzo bysmy chcieli. A u Zuli cisza bo "pracowała" dzisiaj w ogródku; przyjechalismy i od razu do was na dogo:p
Zula ze swoim kijosem; nie dziwie sie ze ona ma takie starte zeby, jak lubi takie zabawki:roll:

I Tola wyjadająca swoje ulubione poziomki