Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agusiazet napisał(a):
Ale wieści - Mimi poszła do domku, mam nadzieję, że to naprawdę super domek!!! A te maluszki są śliczne, szczególnie ten, co wygląda jak jamniczek długowłosy i to małe czarne co wyłazi z budy!!! Czy u Was adoptują szczeniaki?

Tak; Mimi trafiła do fajnego domku, podobno pani była sympatycza i bardzo wypytywała o Mimi :lol:

Posted

A ja musze naskarżyc na Zulkę; zrobiła sie z niej niegrzeczna dziewczynka:mad: Juz nie jest cichutka, grzeczniutka i milutka dla inych psów; teraz szczeka, pomrukuje i nie pozwala sie do siebie zblizyc zadnemu sąsiadowi:shake:

Posted

martaa2 napisał(a):
A ja musze naskarżyc na Zulkę; zrobiła sie z niej niegrzeczna dziewczynka:mad: Juz nie jest cichutka, grzeczniutka i milutka dla inych psów; teraz szczeka, pomrukuje i nie pozwala sie do siebie zblizyc zadnemu sąsiadowi:shake:

Bo Zulka już wie , że została na zawsze i teraz wychodzi z niej prawdziea natura :evil_lol:

Posted

Dzisiaj spotkałysmy na spacerze znajomą, która widziała Zulke zaraz po zabraniu ze schronu; sunia zebrała same komplementy, pani chwaliła szczególnie wyglad sierści:lol:
Niedzielny odpoczynek

Posted

martaa2 napisał(a):
TZ zajmuje sie podkarmianiem Zulki; wg niego Zuli to sie nalezy bo wyglada ciągle marnie;)

Faktycznie , wygląda wyjątkowo marnie :shake:
Zupełnie jak moje pieszczoszki . Co jedno to marniejsze :placz:

Posted

agusiazet napisał(a):
Zulka wygląda rewelacyjnie i lepiej niech nie będzie spaślakiem, bo potem ciężko psa odchudzić i są problemy. Jest śliczna taka jak teraz!

I tez jestem tego zdania:p