agusiazet Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Martuś, ja mogę Zulkę wystawiać cały czas, bo mam nieograniczony dostęp do Internetu. Więc tylko słówko, a wiesz, że domki to nas raczej biorą z zaskoczenia! Quote
Tola Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='BIANKA1']Zdjęcia przepiękne .. Z wielką przyjemnością zobaczę więcej . Dziekuję. Proszę bardzo:lol: Katedra Cmentarz na Rossie Sklepy z bursztynami, które są wszedzie... Quote
Tola Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Tam na dole do piwa :knajpa:podano nam litewski przysmak - kromki ciemnego chleba pokrojone w słupki, podsmazone na oleju, posypane zółtym startym grubo serem i to wszystko wymieszane z majonezem i czosnkiem. Polecam. Pychota!!! Quote
BIANKA1 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Pięknie tam jest . Można zrobić taki chlebek w domu , ale pewnie nie będzie tak smakował :lol: Jak tylko kupię ciemny chleb , to spróbuję . Quote
Tola Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Próbuj bo naprawde warto:lol: Zapomniałam dodac ze ser miesza sie z gorącym chlebem , zeby troszke się rozpuscił. Wczoraj wpadli do nas znajomi na piwko no i próbowalismy to cudo. Okazało sie tez, ze to przysmak nie tylko Litwinów;) Suki były dziwnie podniecone zapachem od stołu; Tolka stała i wyła, a Zula wyciągneła ta swoją długaśną szyje i w sporej odległosci od stolu przebierała jezorkiem, jakby piła:evil_lol: A moze sukom chodzilo o piwo;) Szkoda ze mam zepsuty aparat... Quote
Tola Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Zula troche boi sie wychodzic na spacery; pare dni temu poturbowała ją sunia sąsiadka, poleciało troche czarnego futerka... Zula jest bardzo ufna, podbiega do wszystkich psów, a widac nie zawsze taka otwartosc podoba sie. Quote
agusiazet Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 czy Zulka nadaje się na psa stróżującego tzn, czy szczeka? bo ja ją wkleiłam do takiego wątku! Quote
robkowa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 zdjęcia super, pięknie jest, też byłam tam na pielgrzymce:cool3: Quote
BIANKA1 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Zostajesz Zulka czy nie , a ja i tak cie podniosę :cool3: Quote
Tola Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Witam w upalny poniedziałek. Wczoraj Zula była z nami na rowerach, właściwie "za rowerami", przebiegła dosyc długą trasę. Jechaliśmy w tempie Tolki;) ale nie było to tempo Zuli - wracała podbiegała, podkakiwała, zrobiła dwa razy wiecej km niz Tolka. W domu Tolka padła w poduszkach, a Zula do wieczora intensywie walczyła ze swoimi szeleczkami:shake: i zachowywałą sie tak, jakby nie miała w nogach tylu km. Ta sunia ma niespożyte pokłady energii. Quote
BIANKA1 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 U nas było upalnie , potem była burza , a teraz przestało padać i jest całkiem fajnie :lol: Quote
agusiazet Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Zulka na Allegro: http://allegro.pl/item211991120_zulka_miniaturowa_sunia_do_wspanialego_domku.html Quote
BIANKA1 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Witam Zuleńke i wszystkie Cioteczki . Zobaczymy , może tym razem ktoś wypatrzy Zulkę na ALLEGRO . Quote
Tola Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='agusiazet']Zulka na Allegro: http://allegro.pl/item211991120_zulka_miniaturowa_sunia_do_wspanialego_domku.html Dzięki Aga; jestem wdzęczna za Twoje starania i pomoc zamojskim psiakom:buzi: Zulka chyba mniej... To juz chyba ostatnie Allegro Quote
Tola Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Zulka ma niespożyte zapasy energii, odpocząć na spacerze to ona nie da:evil_lol: Biega, podskakuje, walczy z kazdym napotkanym kijem i zmusza mnie abym rzucałą jej patyki. Zbiega co jakixs czas do rzeki aby napic sie wody i zaczyna od nowa... Uwielbia aportowac, a jak nie mialam dzisiaj na to ochoty, to calą drogę podszczypywała moje nogi. Tolka z tego korzysta, chodzi swoimi drogami;) Quote
BIANKA1 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dobrze , że Zuleńka jest taka radosna i pełna życia . Jak porównuję ją z moją Frytką , to Frytka ma chyba 100 lat :shake: Quote
BIANKA1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Wstajemy Zulka . Nowy dzień , nowe wyzwania :evil_lol: Quote
agusiazet Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Zapytanie z Allegro: Witam, Proszę mi napisać, w którym Zamościu znajduje się piesek. Zgaduję, że ten największy, ale na mapie jest 16 miejscowości o tej nazwie ;) Czy piesek nadaję się do życia w jednym z domu ze Sznaucerem Olbrzymem i Bassetem? Czy nie boi się dużych psów? Pozdrawiam Hubert Quote
BIANKA1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Oj Zulka , chyba ci sądzona liczna rodzina :evil_lol: Dasz radę mała . Co tam dla ciebie sznaucer i basset :diabloti: Quote
agusiazet Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Tylko, czy Marta z TZ-tem zdecydują się oddać!!?? Quote
Tola Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Marta z TZ na razie czekają, bo Pan Hubert nie zdecydował sie jeszcvze na Zulę. Chce pomóc jakiemus małemu psu po przezyciach, powiedzial, ze nawet niewidomemu. Jestesmy w kontakcie. Mysle jednak ze Zulce trudno bedzie kogos znalezc, bo juz jest szczęsliwa, łatwiej pomoc psu w potrebie. Pamiętasz Aga - miałas takie same refleksje podczas szukania domu dla Jetki... Quote
Recommended Posts