Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BIANKA1']Zdjęcia przepiękne .. Z wielką przyjemnością zobaczę więcej .
Dziekuję. Proszę bardzo:lol:
Katedra

Cmentarz na Rossie

Sklepy z bursztynami, które są wszedzie...

Posted

Tam na dole do piwa :knajpa:podano nam litewski przysmak - kromki ciemnego chleba pokrojone w słupki, podsmazone na oleju, posypane zółtym startym grubo serem i to wszystko wymieszane z majonezem i czosnkiem. Polecam. Pychota!!!

Posted

Próbuj bo naprawde warto:lol: Zapomniałam dodac ze ser miesza sie z gorącym chlebem , zeby troszke się rozpuscił.
Wczoraj wpadli do nas znajomi na piwko no i próbowalismy to cudo. Okazało sie tez, ze to przysmak nie tylko Litwinów;) Suki były dziwnie podniecone zapachem od stołu; Tolka stała i wyła, a Zula wyciągneła ta swoją długaśną szyje i w sporej odległosci od stolu przebierała jezorkiem, jakby piła:evil_lol:
A moze sukom chodzilo o piwo;)
Szkoda ze mam zepsuty aparat...

Posted

Zula troche boi sie wychodzic na spacery; pare dni temu poturbowała ją sunia sąsiadka, poleciało troche czarnego futerka...
Zula jest bardzo ufna, podbiega do wszystkich psów, a widac nie zawsze taka otwartosc podoba sie.

Posted

Witam w upalny poniedziałek.
Wczoraj Zula była z nami na rowerach, właściwie "za rowerami", przebiegła dosyc długą trasę. Jechaliśmy w tempie Tolki;) ale nie było to tempo Zuli - wracała podbiegała, podkakiwała, zrobiła dwa razy wiecej km niz Tolka. W domu Tolka padła w poduszkach, a Zula do wieczora intensywie walczyła ze swoimi szeleczkami:shake: i zachowywałą sie tak, jakby nie miała w nogach tylu km. Ta sunia ma niespożyte pokłady energii.

Posted

Zulka ma niespożyte zapasy energii, odpocząć na spacerze to ona nie da:evil_lol: Biega, podskakuje, walczy z kazdym napotkanym kijem i zmusza mnie abym rzucałą jej patyki. Zbiega co jakixs czas do rzeki aby napic sie wody i zaczyna od nowa...
Uwielbia aportowac, a jak nie mialam dzisiaj na to ochoty, to calą drogę podszczypywała moje nogi.
Tolka z tego korzysta, chodzi swoimi drogami;)

Posted

Zapytanie z Allegro:
Witam,

Proszę mi napisać, w którym Zamościu znajduje się piesek.
Zgaduję, że ten największy, ale na mapie jest 16 miejscowości
o tej nazwie ;)
Czy piesek nadaję się do życia w jednym z domu ze
Sznaucerem Olbrzymem i Bassetem? Czy nie boi się
dużych psów?

Pozdrawiam
Hubert

Posted

Marta z TZ na razie czekają, bo Pan Hubert nie zdecydował sie jeszcvze na Zulę. Chce pomóc jakiemus małemu psu po przezyciach, powiedzial, ze nawet niewidomemu. Jestesmy w kontakcie. Mysle jednak ze Zulce trudno bedzie kogos znalezc, bo juz jest szczęsliwa, łatwiej pomoc psu w potrebie. Pamiętasz Aga - miałas takie same refleksje podczas szukania domu dla Jetki...