Tola Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Najpierw bede prosic o sprawdzenie domu jak Pani Róza sie zgodzi ;) bo drugi raz w nieznane Zula nie pojedzie:mad: Quote
Tola Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 A tak w ogóle to nie wiem jak my się z Zulą rozstaniemy Na samą mysl boli mnie brzuch:placz: Quote
pidzej Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Wy z Zulą to pól biedy ale Zula z Wami...:shake: Quote
Czaka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='martaa2']Najpierw bede prosic o sprawdzenie domu jak Pani sie zgodzi ;) bo drugi raz w nieznane Zula nie pojedzie:mad:[/quote] Myślę, że to normalne, że chcesz poznać potencjalny domek. A jeśli Pani zależy na Zulce, to nie powinna robić problemu! :lol: Quote
Tola Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='pidzej']Wy z Zulą to pól biedy ale Zula z Wami...:shake:[/quote] Tego obawiamy sie najbardziej. Zula juz raz przezyła rozstanie gdy pojechała "na dobre i na złe" do psiarzy do stolicy Quote
BIANKA1 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Coś mi się wydaje , że wizja domku dla Zulki jakoś Cioci Marty nie cieszy :oops: Quote
agusiazet Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Pani Róża ma takie piękne imię, że chyba fajna z niej osoba! Ale sprawdzić trzeba, bo nauczka już została dana, więc uczymy się na błędach! A co do rozstań, to są okropne - ale jeśli swoich tymczasów komuś nie oddamy (w dobre ręde i do kochających domów) - to kto pomoże następnym bidom? Ale tęsknić będziemy zawsze, ja za Jetką ciągle i gdybym mogła nie oddałabym jej. A tak rozglądam się za następną suczką, której mogłabym pomóc i już się cieszę, że będę pomocna. Matuś Wy też będziecie pamiętać o małej Zulce, która przeszła tak wielką przemianę, ale może wyciągniecie jeszcze kogoś?:multi: Quote
Tola Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 agusiazet napisał(a):Pani Róża ma takie piękne imię, że chyba fajna z niej osoba! Ale sprawdzić trzeba, bo nauczka już została dana, więc uczymy się na błędach! A co do rozstań, to są okropne - ale jeśli swoich tymczasów komuś nie oddamy (w dobre ręde i do kochających domów) - to kto pomoże następnym bidom? Ale tęsknić będziemy zawsze, ja za Jetką ciągle i gdybym mogła nie oddałabym jej. A tak rozglądam się za następną suczką, której mogłabym pomóc i już się cieszę, że będę pomocna. Matuś Wy też będziecie pamiętać o małej Zulce, która przeszła tak wielką przemianę, ale może wyciągniecie jeszcze kogoś?:multi: Wyciagniemy Aga, wyciagniemy jesli tylko kochane Cioteczki dogomaniaczki pomogą i beda podnosic watki. W piątek umowiłam sie z Magda - jedziemy do schroniska i posraramy sie wybrac ze 3 psiaki i zalozyc im wątki. Zgłosiły sie do pomocy dwie tegoroczne maturzystki; chciały pomagac w schronisku ale poniewac u nas nie ma wolontariuszy, chetnie pomoga na dogomanii:lol: Quote
Tola Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 No niestety, znowu nie udało się. Dostałam taką wiadomość: Witam. Przepraszam najmocniej że nie odpisałam wcześniej, ale wczoraj późno wróciłam. Otrzymałam telefon od kolegi który już od długiego czasu obiecywał nam psa. Ze względu na to że on wyjeżdza zagranice może oddać nam swojego, dlatego musimy zrezygnować z Zulki. Mamy dobre serca i nie chcemy aby kolejny psiak trafił do schroniska bo dobrze wiemy co znaczy być samotnym i opuszczonym, a kiedy kolega wyjedzie ktoś będzie musiał się nim zająć. Mam nadzieję że mi Pani wybaczy całe to zamieszanie, ale dwa psy w domu to troszeczkę za dużo. Gdyby coś się zmieniło zadzwonię do Pani albo napiszę. Bardzo dziękuję za odpowiedzi i mam wielką nadzieję że Zulka znajdzie dobry i kochający dom. Pozdrawiam. To fakt ze pokochalismy Zulke a ona nas i serce kaze nam co innego niz rozum, ale gdyby znalazł sie dobry domek to myslę, ze byłoby to dobre rozwiązanie ... Quote
BIANKA1 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witaj Zuleńko . Chyba załapiesz się jeszcze na wakacje . Quote
Czaka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 A Zuleńce, to chyba nawet podoba się takie rozwiązanie. :cool3: Quote
Tola Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Zulka zadowolona i szczesliwa. My troche mniej, a czas płynie. Coraz trudniej będzie sie rozstac. Zula po wylizaniu kubka z jogurtem. Kubek zabrała Tolce:shake: Quote
agusiazet Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Coraz bardziej zaradna ta nasza Zuleczka. Na Allegro ma nadal 3 obserwatorów i ja mam przeczucie, że przed wakacjami coś sie w sprawie Zulki wyklaruje, bardzo chciałabym mieć rację:):):) Quote
BIANKA1 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='martaa2']Zulka zadowolona i szczesliwa. My troche mniej, a czas płynie. Coraz trudniej będzie sie rozstac. Zula po wylizaniu kubka z jogurtem. Kubek zabrała Tolce:shake: Nie mogliście jej dać łyżeczki ? Quote
robkowa Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Moja kocica też uwielbia wylizywać resztki z pojemników po jogurtach, pokrywki, z własnej miski by tak nie smakowało, skoro ktoś z tego jadł to znaczy że to najlepsze, Zulka pewnie myśli podobnie :lol: fajnie że będą nowe Dogomaniaczki z Zamościa bo jest nas za mało :cool3: Quote
Tola Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Nie miałam netu:mad: Padł mi aparat:mad: Pada, więc spacerek bedzie krótki Za to wczoraj dziewczęta pobiegały sobie za wszystkie czasy. Próbowały nawet bawic sie ze sobą. Razem wbiegały pod ulubiona górę Tolki. Tylko nim Tolka ropzpedziła się - Zula juz z niej zbiegała. Tolka wkurzyła sie i przestała biegac. Po 13 jedziemy z Magda do schroniska. Miałysmy jechac teraz, ale pada. Quote
Czaka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Marta jak założysz nowe wątki, to koniecznie wklej ich adresy. Będziemy do nich zaglądać :razz: Quote
Recommended Posts