Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zula zdezorientowana; jak nie burza to petardy lub Cyganie:evil_lol:
Pod oknem wygrywa mała orkiestar cygańska. Zula poszczekuje i powarkuje. Chyba fałszują:evil_lol:

Posted

agusiazet napisał(a):
Melduję, że Zulka ma 3 obserwatorów na Allegro!!!

żeby z tych trzech obserwatorów wykluł się fajny domeczek dla Zulki:cool3:

a Zula wygląda prześlicznie na zdjęciu :loveu:

Posted

Witam wszystkich , wreszcie was znalazłam poza allegro:)
Jak tam Zula? Niestety w warszawie upały nie do zniesienia. Moje zwierzaki nie mają takich extra warunków na wypoczynek:(
Ale i tak zapakowałam mojego Psiura (ONek ale o charkterze kanapowca) do samochodu i dzięki sobocie pojechaliśmy przekąpać go. Ale był szczęśliwy przez 1.5 godziny moczył się w wodzie aż żal go było zabierać do domu.
I tak właśnie się mocno zastanwiam nad Zulką. Czy moj psiur sobie poradzi z taką iskierką:). A przedewszystkim czy moja kicia (wyjątkowo malutka i spokojniutka) by to przeżyła:) ? Bo Zula jest śliczna i jej "gabaryty" są wprost wymarzone i dla naszej kotki i do naszego mieszkania. Chociaż w przyszłości mamy zamiar wynieść się z centrum Warszawy do domku z ogrodem ale to dopiero w przyszłym roku bo teraz go remontujemy.
Może Zulka czekała na nas? Jak myślicie? Do zeszlego roku mieliśmy jeszcze bokserkę która po 13 latach odeszła od nas :( i teraz brakuje mi drugiego psiaka.
Pozdrawiam,

Posted

ganek65 napisał(a):
Jak tam Zula? Niestety w warszawie upały nie do zniesienia. Moje zwierzaki nie mają takich extra warunków na wypoczynek:(
Ale i tak zapakowałam mojego Psiura (ONek ale o charkterze kanapowca) do samochodu i dzięki sobocie pojechaliśmy przekąpać go. Ale był szczęśliwy przez 1.5 godziny moczył się w wodzie aż żal go było zabierać do domu.
I tak właśnie się mocno zastanwiam nad Zulką. Czy moj psiur sobie poradzi z taką iskierką:). A przedewszystkim czy moja kicia (wyjątkowo malutka i spokojniutka) by to przeżyła:) ? Bo Zula jest śliczna i jej "gabaryty" są wprost wymarzone i dla naszej kotki i do naszego mieszkania. Chociaż w przyszłości mamy zamiar wynieść się z centrum Warszawy do domku z ogrodem ale to dopiero w przyszłym roku bo teraz go remontujemy.
Może Zulka czekała na nas? Jak myślicie? Do zeszlego roku mieliśmy jeszcze bokserkę która po 13 latach odeszła od nas :( i teraz brakuje mi drugiego psiaka.
Pozdrawiam,

Witamy, witamy, czyżby jakaś dobra dusza zainteresowana Zulką? Jak znalazła nas poza Allegro, to naprawdę Zulka musiała się spodobać. A tak jeszcze to liczba obserwatorów wzrosła do 4 :crazyeye:!!!

Posted

ganek65 napisał(a):
Pozdrawiam,

Witamy :loveu: Chętnie zobaczymy kanpowca i Kićkę .Możemy prosić o zdjęcia pływającego ONka ?
U nas poranek chłodny , ale chyba będzie gorąco . Wstawać śpiochy :multi:

Posted

Witam, witam byliśmy na zielonej trawce z wizytą i innej psicy:)
Dobra pokażę Wam swojego psa obronnego;)
Tutaj leżę sobie jak królewicz na swoim najwygodniejszym miejscu chociaż te dwie mogłyby się trochę przesunąć, no lae jak się nie ma co się lubi ...;)

A tutaj pozuję do zdjęcia na spacerku

a tutaj moja towarzyszka-czasem zajmuje moje miejscówki, no ale takie jest życie

Pozdrawiam,
musimy się troszkę posilić

Posted

kolejne zapytanie o Zulkę z Allegro:

"
Witam.
Chętnie kupiłabym tę sunię, ale jest pewien problem:mieszkam za Warszawą i nie
posiadam samochodu. Czy w związku z tym byłby możliwy jakiś inny transport niż
odbiór osobisty i z jakimi on by się wiązał kosztami? W moim domu jest dużo
miłości i spokoju, brakuje tylko czworonoga.
Pozdrawiam.
Za szybką odpowiedź z góry dziękuję.
Róża Adamczyk(Rose1982).'

od wolly2@knc.pl

Posted

[quote name='Magda - Zamość']O proszę, najpierw cisza a teraz kolejka!
Ganek śliczne masz te kanapowce :lol:

czekamy na Martę, chyba ma dłuższy weekend[/quote]

O dłuższym weekendzie to sobie marzę; koniec roku w szkole to dla mnie cięzki czas, ale nie daje sie zwariować
Od wczoraj dopiero teraz zagladam bo stęskniłam sie za Wami i dogo.
Zula rozrabia, ma w sobie mnóstwo energii, czasami nie chce mi sie wierzyc, ze to ta sama sunia, którą zabralismy ze schroniska w lutym.