BIANKA1 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Dobrze Ciotka , że masz taką pojemną szafe :evil_lol: Quote
Tola Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Zula zdezorientowana; jak nie burza to petardy lub Cyganie:evil_lol: Pod oknem wygrywa mała orkiestar cygańska. Zula poszczekuje i powarkuje. Chyba fałszują:evil_lol: Quote
robkowa Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 agusiazet napisał(a):Melduję, że Zulka ma 3 obserwatorów na Allegro!!! żeby z tych trzech obserwatorów wykluł się fajny domeczek dla Zulki:cool3: a Zula wygląda prześlicznie na zdjęciu :loveu: Quote
ganek65 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Witam wszystkich , wreszcie was znalazłam poza allegro:) Jak tam Zula? Niestety w warszawie upały nie do zniesienia. Moje zwierzaki nie mają takich extra warunków na wypoczynek:( Ale i tak zapakowałam mojego Psiura (ONek ale o charkterze kanapowca) do samochodu i dzięki sobocie pojechaliśmy przekąpać go. Ale był szczęśliwy przez 1.5 godziny moczył się w wodzie aż żal go było zabierać do domu. I tak właśnie się mocno zastanwiam nad Zulką. Czy moj psiur sobie poradzi z taką iskierką:). A przedewszystkim czy moja kicia (wyjątkowo malutka i spokojniutka) by to przeżyła:) ? Bo Zula jest śliczna i jej "gabaryty" są wprost wymarzone i dla naszej kotki i do naszego mieszkania. Chociaż w przyszłości mamy zamiar wynieść się z centrum Warszawy do domku z ogrodem ale to dopiero w przyszłym roku bo teraz go remontujemy. Może Zulka czekała na nas? Jak myślicie? Do zeszlego roku mieliśmy jeszcze bokserkę która po 13 latach odeszła od nas :( i teraz brakuje mi drugiego psiaka. Pozdrawiam, Quote
agusiazet Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 ganek65 napisał(a):Witam wszystkich , wreszcie was znalazłam poza allegro:) Jak tam Zula? Niestety w warszawie upały nie do zniesienia. Moje zwierzaki nie mają takich extra warunków na wypoczynek:( Ale i tak zapakowałam mojego Psiura (ONek ale o charkterze kanapowca) do samochodu i dzięki sobocie pojechaliśmy przekąpać go. Ale był szczęśliwy przez 1.5 godziny moczył się w wodzie aż żal go było zabierać do domu. I tak właśnie się mocno zastanwiam nad Zulką. Czy moj psiur sobie poradzi z taką iskierką:). A przedewszystkim czy moja kicia (wyjątkowo malutka i spokojniutka) by to przeżyła:) ? Bo Zula jest śliczna i jej "gabaryty" są wprost wymarzone i dla naszej kotki i do naszego mieszkania. Chociaż w przyszłości mamy zamiar wynieść się z centrum Warszawy do domku z ogrodem ale to dopiero w przyszłym roku bo teraz go remontujemy. Może Zulka czekała na nas? Jak myślicie? Do zeszlego roku mieliśmy jeszcze bokserkę która po 13 latach odeszła od nas :( i teraz brakuje mi drugiego psiaka. Pozdrawiam, Witamy, witamy, czyżby jakaś dobra dusza zainteresowana Zulką? Jak znalazła nas poza Allegro, to naprawdę Zulka musiała się spodobać. A tak jeszcze to liczba obserwatorów wzrosła do 4 :crazyeye:!!! Quote
BIANKA1 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 ganek65 napisał(a):Witam wszystkich , wreszcie was znalazłam poza allegro:) Jak tam Zula? Niestety w warszawie upały nie do zniesienia. Moje zwierzaki nie mają takich extra warunków na wypoczynek:( Ale i tak zapakowałam mojego Psiura (ONek ale o charkterze kanapowca) do samochodu i dzięki sobocie pojechaliśmy przekąpać go. Ale był szczęśliwy przez 1.5 godziny moczył się w wodzie aż żal go było zabierać do domu. I tak właśnie się mocno zastanwiam nad Zulką. Czy moj psiur sobie poradzi z taką iskierką:). A przedewszystkim czy moja kicia (wyjątkowo malutka i spokojniutka) by to przeżyła:) ? Bo Zula jest śliczna i jej "gabaryty" są wprost wymarzone i dla naszej kotki i do naszego mieszkania. Chociaż w przyszłości mamy zamiar wynieść się z centrum Warszawy do domku z ogrodem ale to dopiero w przyszłym roku bo teraz go remontujemy. Może Zulka czekała na nas? Jak myślicie? Do zeszlego roku mieliśmy jeszcze bokserkę która po 13 latach odeszła od nas :( i teraz brakuje mi drugiego psiaka. Pozdrawiam, Witamy :loveu: Chętnie zobaczymy kanpowca i Kićkę .Możemy prosić o zdjęcia pływającego ONka ? U nas poranek chłodny , ale chyba będzie gorąco . Wstawać śpiochy :multi: Quote
Czaka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Witamy serdecznie nowego dogomaniaka! :lol: I gratulujemy gustu, bo Zuleńka jest przepiękną panienką. Quote
Tola Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Wtamy na watku Zuli:loveu: Cieszę sie że Zulcia podoba się, jest śliczna dziewczynką:loveu: Quote
agusiazet Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ganek65, czy jesteś zainteresowany/a wzięciem Zulki do adopcji? Quote
robkowa Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 witamy, witamy nowego Dogomaniaka! :lol: i czekamy na zdjęcia kanapowca i kici Quote
ganek65 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Witam, witam byliśmy na zielonej trawce z wizytą i innej psicy:) Dobra pokażę Wam swojego psa obronnego;) Tutaj leżę sobie jak królewicz na swoim najwygodniejszym miejscu chociaż te dwie mogłyby się trochę przesunąć, no lae jak się nie ma co się lubi ...;) A tutaj pozuję do zdjęcia na spacerku a tutaj moja towarzyszka-czasem zajmuje moje miejscówki, no ale takie jest życie Pozdrawiam, musimy się troszkę posilić Quote
Czaka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Fajne zwierzaki! Ciekawa tylko jestem jak one traktują innych futerkowców? :roll: Quote
BIANKA1 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Wstawać !!!!!!!!! U nas dzisiaj nie ma słońca i jest nawet chłodno :lol: Quote
agusiazet Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 kolejne zapytanie o Zulkę z Allegro: " Witam. Chętnie kupiłabym tę sunię, ale jest pewien problem:mieszkam za Warszawą i nie posiadam samochodu. Czy w związku z tym byłby możliwy jakiś inny transport niż odbiór osobisty i z jakimi on by się wiązał kosztami? W moim domu jest dużo miłości i spokoju, brakuje tylko czworonoga. Pozdrawiam. Za szybką odpowiedź z góry dziękuję. Róża Adamczyk(Rose1982).' od wolly2@knc.pl Quote
Czaka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Widzę, że po Zuleńkę zaczyna się kolejka ustawiać ! :lol: Quote
robkowa Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 O proszę, najpierw cisza a teraz kolejka! Ganek śliczne masz te kanapowce :lol: czekamy na Martę, chyba ma dłuższy weekend Quote
Tola Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Magda - Zamość']O proszę, najpierw cisza a teraz kolejka! Ganek śliczne masz te kanapowce :lol: czekamy na Martę, chyba ma dłuższy weekend[/quote] O dłuższym weekendzie to sobie marzę; koniec roku w szkole to dla mnie cięzki czas, ale nie daje sie zwariować Od wczoraj dopiero teraz zagladam bo stęskniłam sie za Wami i dogo. Zula rozrabia, ma w sobie mnóstwo energii, czasami nie chce mi sie wierzyc, ze to ta sama sunia, którą zabralismy ze schroniska w lutym. Quote
Tola Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Ciesze sie ze Zulka interesuje sie juz druga osoba. Zaraz odpiszę na podany adres. Quote
Tola Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Trwają rozmowy na temat adopcji Zuli przez Panią Różę:lol: Jutro napisze wiecej Quote
pidzej Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 jakby co to my chyba mogłybyśmy z Lublina ponownie Zulę odebrać... ;) Quote
Recommended Posts