Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciekawe, czy Zulka chciałaby im matkować?

Zapytanie z Allegro:
Witam jak tam sunieczka znalazła już nowy domek?
Jeśli nie to poproszę o informację jak reaguje na koty?
Pozdrawiam
Agnieszka
ganek65@o2.pl

Martuś, chyba warto odpisać, tylko wiesz coś na ten temat?

Posted

[quote name='martaa2']Zulka była dzisiaj w odwiedzinach u Zadry i maluchów:lol:
Obie sunie są tak do siebie podobne, ze gdy wyjezdzalismy TZ zapakował do samochodu Zadrę:evil_lol:

Piękne dziewczyny . A jesteś pewna , że wróciła Zulka ?:evil_lol:

Posted

[quote name='agusiazet']Ciekawe, czy Zulka chciałaby im matkować?

Zapytanie z Allegro:
Pozdrawiam
Agnieszka
ganek65@o2.pl

Maże tym razem poszczęści się Zuleńce :thumbs:

Posted

[quote name='agusiazet']Ciekawe, czy Zulka chciałaby im matkować?

Zapytanie z Allegro:
Pozdrawiam
Agnieszka
ganek65@o2.pl

Pewnie ze odpiszę. Dzieki Aga:lol:

Posted

Zadzwoniła pani z Warszawy z Allegro; pytała gdzie jest ten Zamość i ze moze Zulkę kupią. Nie zapytała nic o sunię i bardzo szybko skonczyła rozmowę:roll:
Dziewczyny - Jakie zasady są na Allegro przy wydawaniu psa? Czy mam prawo dowiedziec sie o warunki, w jakich sunia bedzie meiszkac?

Posted

To wszystko jakieś dziwne jest. Do mnie też dzisiaj zadzwoniła 18-latka w sprawie Tsukiego (również z Warszawy) i była bardzo zdziwiona dlaczego ja chcę rozmawiać z jej rodzicami. Też się zastanawiam jak można sprawdzić taki domek? Marta , a może my jesteśmy jakieś przeczulone. No ale przecież nie można oddać psa tak w ciemno.

Posted

Asia nie jestesmy przeczulone. Po poprzednim nieudanym wyjezdzie Zuli do Warszawy nie oddam jej w nieznane:shake: Bo okazało sie jacy ludzie moga byc nieodpowiedzialni. Nie dali suni szansy.
Zula wiele przszła, bardzo duzo tez nauczyła sie przez te pare miesiecy. Nie wybaczyłabym sobie, gdyby znowu sie nie udało. Ta psinka jest teraz taka ufna. Zreszta sama wiesz jak było...
I z Tsukim masz rację. To tez podejrzane, ze dziewczyna tak sie wzbrania zeby zadzwoili rodzice. Mieszka z rodzicami?

Posted

Przez ALLEGRO wydaje się psa , tak jak przez inne ogłoszenia .Tam napewno jest napisane , że wygranie aukci nie jest jednoznaczne z otrzymaniem psa , lub inna klauzula . Rozmawiasz przez telefon , prosisz o zgode na wizyte przedadopcyjną itd.

Posted

Marta, masz całkowitą rację, dom trzeba sprawdzic i to dokładnie, wiadomo wariatów nie sieją sami się rodzą. W Allegro jest napisane, że pies do wydania dopiero po kontakcie z obecnym właścicielem, żeby nie licytowali tak sobie, bez jakiegoś wcześniejszego kontaktu!

Posted

[FONT=Times New Roman]Marta musisz być bardzo czujna, to dziwne, że kobieta nie zapytała nawet o Zulkę. Same wiecie , że jak trafi psiarz na psiarza , to rozmowa wygląda troszkę inaczej. Ale może nie ma co się uprzedzać, czas pokaże, co to za ludzie. [/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

Posted

trzymam nadal kciuki, faktycznie trochę dziwne że nic nie zapytała o Zulkę, może sugerowała się opisem Zuli na Allegro i to tej Pani wystarcza ale choć jedno pytanie mogła zadać :roll:

Posted

U nas upał trwa:shake:
Piesy leżą na podłodze i cięzko dyszą, nawet Zulka nie ma siły na swoje podskoki i ganianki. W południe na spacerze Zula wskoczyła za Tolką do rzeki i też chłodziła się; a wydawało mi sie wczesniej, ze boi sie wody.
Pai ie dzwoniła.
Zula i upał

Posted

agusiazet napisał(a):
Zulki jęzorek wygląda jak smaczna szyneczka!!!

Jęzorek tak, bo Zulce jeszcze duzo do szyneczki brakuje:evil_lol:

Posted

Zula znowu w szafie:shake:
Na rynku zamojskim strzelają petardy, huk jak na sylwestra. Zamknęłam okna ale to nic nie daje.
A Tolka nawet uchem nie ruszy;)

Posted

martaa2 napisał(a):
Zula znowu w szafie:shake:
Na rynku zamojskim strzelają petardy, huk jak na sylwestra. Zamknęłam okna ale to nic nie daje.
A Tolka nawet uchem nie ruszy;)

A Zadziorka nie bardzo wiedziała co się dzieje, ale na wszelki wypadek naszczekała na to wszystko :mad: :diabloti: