BIANKA1 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 PEWNIE WSZYSTKO DOBRZE Bo inaczej coś by napisali :lol: Quote
Tola Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 U Zulci wszystko dobrze, jest radosna od rana do wieczora:lol: Cieszy się rano jak nas widzi, skacze z radosci jak idzie na spacerek, kreci sie dookoła swojego ogonka, gdy wsiada do samochodu no i oczywiscie gdy napełniana jest jej miseczka. Zulcia boi się tylko burzy. Własnie w Zamosciu grzmi i leje:shake: Zulcia siedzi w szafie Quote
BIANKA1 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Znowu wsadzili psa do szafy :mad: U nas słońce i nic nie zapowiada burzy . Ale nigdy nic nie wiadomo . Jak w nocy bedzie grzmiało , to Roki da znać . Natychmiast otworzy drzwi do sypialni i skoczy na mnie :evil_lol: Nie ma szans , żebym przegapiła ten fakt :diabloti: Quote
Czaka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Patrząc na gabaryty Twojego Rokiego, to faktycznie nie masz szansy przegapić burzy :diabloti: Quote
agusiazet Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 U mnie nikt się nie boi burzy, takie dzielne dziewczyny jesteśmy i odważny pies!!! Quote
BIANKA1 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 U mnie boi się tylko ten największy :evil_lol: Jak mineła noc ? Bardzo popadało ? A szafa cała ?:evil_lol: Quote
robkowa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 BIANKA1 napisał(a):U mnie boi się tylko ten największy :evil_lol: Jak mineła noc ? Bardzo popadało ? A szafa cała ?:evil_lol: Bianka Ty się jeszcze nie położyłaś czy już wstałaś o tej porze?:razz: Quote
Tola Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Magda - Zamość napisał(a):Bianka Ty się jeszcze nie położyłaś czy już wstałaś o tej porze?:razz: Ja tez myslałam o tym:evil_lol: Quote
Tola Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Dzisiaj Cioteczki moga byc spokojne; maltretowania suk nie bedzie. Pogoda dopisuje, szafa zamknieta, a dziewczęta odpoczywaja po spacerku. Dzisiaj Zula poznała nowego kolegę, z którym nawet intensywnie próbowała się bawić:crazyeye: Potem do zabawy dołączyła Tolka, potem obie suki zaczęły sie kłócić:mad: no i kolega nawiał. Zula tak sie rozbawiła, ze w drodze powrotnej próbowała wciagnąc do zabawy kota sąsiada. Rudas chyba nie bardzo uwierzył, ze to jest możliwe bo zjeżył się , a potem dostojnie odszedł. Dziewczeta odpoczywają Quote
BIANKA1 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Zulka jest super dziewczyna :loveu: Tola też , ale nie ma co ją wychwalać , bo jeszcze zamiast na Zulkę ktoś się skusi na Tolę :evil_lol: Quote
Tola Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 BIANKA1 napisał(a):Zulka jest super dziewczyna :loveu: Tola też , ale nie ma co ją wychwalać , bo jeszcze zamiast na Zulkę ktoś się skusi na Tolę :evil_lol: Masz rację Bianka; nie moge do tego dopuscić, bo straciłabym i sukę i męża:evil_lol: Tolka to wielka miłość TZ, zresztą w pełni odwzajemniona. Quote
BIANKA1 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Zulka , czy ty pójdziesz w końcu do swojego domu ? Ile można siedzieć na tymczasie :cool1: Quote
robkowa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 BIANKA1 napisał(a):Zulka , czy ty pójdziesz w końcu do swojego domu ? Ile można siedzieć na tymczasie :cool1: wiem że Zulka jest na Allegro, a jak na innych stronach ogłoszeniowych? czy ktoś ogłaszał teraz Zulkę w Necie i na jakich stronach? ja raz jestem na Dogo, raz mnie nie ma i nie jestem zorientowana, mam teraz trochę czasu, mogłabym poogłaszać Zulę na tych, na których jeszcze jej nie ma Quote
BIANKA1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Zulka się zasiedziała na dobre , bo gdzie jej będzie lepiej :lol: Quote
Czaka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Wczoraj w Zamościu był Piotr Rubik, ciekawe czy Zulka była na koncercie :evil_lol: Quote
Tola Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Wczoraj w Zamościu był Piotr Rubik, ciekawe czy Zulka była na koncercie Koncerty Rubika to nie jest to co Zulcia lubi najbardziej:evil_lol: O wiele przyjemniejsza jest walka z podkradanymi ukradkiem rzeczami. Jak chodziło o wyciągane z szuflady skarpetki TZ, to nic nie mówiłam:evil_lol: Ale skarpetki juz się suni znudziły i dzisiaj rano Zula stoczyła walkę z dywanikiem przyłózkowym:mad: Quote
BIANKA1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Zuleczka jest bardzo dzielna :lol: A może to nie była walka , tylko Cioteczka Marta nie dość dokładnie odkurzyła dywanik ?:evil_lol: Pracowita psinka postanowila go wytrzepać :diabloti: Quote
Czaka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 martaa2 napisał(a):dzisiaj rano Zula stoczyła walkę z dywanikiem przyłózkowym:mad: A ja myślę, że ten dywanik pierwszy ją zaatakował i to była obrona konieczna :diabloti: Quote
robkowa Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Zulka idzie na popołudniowy spacerek :Dog_run: Quote
Tola Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Zulka była dzisiaj w odwiedzinach u Zadry i maluchów:lol: Obie sunie są tak do siebie podobne, ze gdy wyjezdzalismy TZ zapakował do samochodu Zadrę:evil_lol: Quote
Recommended Posts