Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Zulci wszystko dobrze, jest radosna od rana do wieczora:lol: Cieszy się rano jak nas widzi, skacze z radosci jak idzie na spacerek, kreci sie dookoła swojego ogonka, gdy wsiada do samochodu no i oczywiscie gdy napełniana jest jej miseczka.
Zulcia boi się tylko burzy. Własnie w Zamosciu grzmi i leje:shake:
Zulcia siedzi w szafie

Posted

Znowu wsadzili psa do szafy :mad:
U nas słońce i nic nie zapowiada burzy . Ale nigdy nic nie wiadomo . Jak w nocy bedzie grzmiało , to Roki da znać . Natychmiast otworzy drzwi do sypialni i skoczy na mnie :evil_lol: Nie ma szans , żebym przegapiła ten fakt :diabloti:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
U mnie boi się tylko ten największy :evil_lol:
Jak mineła noc ? Bardzo popadało ? A szafa cała ?:evil_lol:

Bianka Ty się jeszcze nie położyłaś czy już wstałaś o tej porze?:razz:

Posted

Magda - Zamość napisał(a):
Bianka Ty się jeszcze nie położyłaś czy już wstałaś o tej porze?:razz:

Ja tez myslałam o tym:evil_lol:

Posted

Dzisiaj Cioteczki moga byc spokojne; maltretowania suk nie bedzie.
Pogoda dopisuje, szafa zamknieta, a dziewczęta odpoczywaja po spacerku.
Dzisiaj Zula poznała nowego kolegę, z którym nawet intensywnie próbowała się bawić:crazyeye: Potem do zabawy dołączyła Tolka, potem obie suki zaczęły sie kłócić:mad: no i kolega nawiał.
Zula tak sie rozbawiła, ze w drodze powrotnej próbowała wciagnąc do zabawy kota sąsiada. Rudas chyba nie bardzo uwierzył, ze to jest możliwe bo zjeżył się , a potem dostojnie odszedł.
Dziewczeta odpoczywają

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Zulka jest super dziewczyna :loveu: Tola też , ale nie ma co ją wychwalać , bo jeszcze zamiast na Zulkę ktoś się skusi na Tolę :evil_lol:

Masz rację Bianka; nie moge do tego dopuscić, bo straciłabym i sukę i męża:evil_lol: Tolka to wielka miłość TZ, zresztą w pełni odwzajemniona.

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Zulka , czy ty pójdziesz w końcu do swojego domu ? Ile można siedzieć na tymczasie :cool1:

wiem że Zulka jest na Allegro, a jak na innych stronach ogłoszeniowych?
czy ktoś ogłaszał teraz Zulkę w Necie i na jakich stronach?
ja raz jestem na Dogo, raz mnie nie ma i nie jestem zorientowana, mam teraz trochę czasu, mogłabym poogłaszać Zulę na tych, na których jeszcze jej nie ma

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Wczoraj w Zamościu był Piotr Rubik, ciekawe czy Zulka była na koncercie

Koncerty Rubika to nie jest to co Zulcia lubi najbardziej:evil_lol:
O wiele przyjemniejsza jest walka z podkradanymi ukradkiem rzeczami. Jak chodziło o wyciągane z szuflady skarpetki TZ, to nic nie mówiłam:evil_lol:
Ale skarpetki juz się suni znudziły i dzisiaj rano Zula stoczyła walkę z dywanikiem przyłózkowym:mad:

Posted

Zuleczka jest bardzo dzielna :lol: A może to nie była walka , tylko Cioteczka Marta nie dość dokładnie odkurzyła dywanik ?:evil_lol:
Pracowita psinka postanowila go wytrzepać :diabloti:

Posted

martaa2 napisał(a):
dzisiaj rano Zula stoczyła walkę z dywanikiem przyłózkowym:mad:

A ja myślę, że ten dywanik pierwszy ją zaatakował i to była obrona konieczna :diabloti:

Posted

Zulka była dzisiaj w odwiedzinach u Zadry i maluchów:lol:
Obie sunie są tak do siebie podobne, ze gdy wyjezdzalismy TZ zapakował do samochodu Zadrę:evil_lol: