Tola Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Szkoda. Ale wszystko przed nami;) Zwierzynieckie piwko tez Quote
BIANKA1 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ale Wam zazdroszcze spacerków :shake: My teraz musimy siedzieć w domu :placz: Quote
Tola Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Dzisiaj zamknełam Zulę w łazience:shake: Tolka złapała kleszcza, dopiero teraz zauwazyłam. Chciałam go usunąc, ale przez te małą nadpobudliwą miniaturke nic nie mogłam zrobic - tak skakała na Tolkę, warczala, podgryzała, ze wpakowałam ją do łazienki. Mała zazdrosnica. Najchętniej to sama miałaby kleszcza aby tylko cos przy niej robic. Ale nie na długo ją zamknełam. Juz wyszła. Quote
Tola Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Tolka postanowiła tak rano wybrac sie na spacer;) No to ja i Zula razem z nią. Quote
BIANKA1 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Fajnie macie . Ja też poszłam z dziewczynami . Ale poszlam w klapkach na trawę , a tam straszna rosa :shake: Pewnie znowu pojedziecie nad wodę ? Quote
agusiazet Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Zuleczka na Allegro! Może tym razem się jej poszczęści:lol:! http://allegro.pl/item204285702_zulka_miniaturowa_sunia_do_wspanialego_domku.html Quote
robkowa Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Zulka na pierwszą stronę maszeruje, tak ciepło na dworze Quote
Czaka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Marta ja nie wiem, jak my się Adze odwdzięczymy za te wszystkie ogłoszenia :loveu: Quote
BIANKA1 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 U Was chyba nie pada :shake: Pewnie ciągle są na wycieczce :lol: Quote
Tola Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 U nas upał. Na wycieczke juz dzisiaj nikt nie miał siły. Suki siedziały najpierw w domu, potem na działce. Zula nie spoczęła na moment:shake: Albo biegała albo walczyła z tym dragiem ze zdjęcia. Gryzła go, podrzucała, warczała na niego. I tak cały czas sama się nakręcała:shake: Skąd ona bierze tyle energii? Quote
agusiazet Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Marta ja nie wiem, jak my się Adze odwdzięczymy za te wszystkie ogłoszenia :loveu: Ja już jestem odwdzięczona, jak widzę szczęśliwą Zulkę, choć smutno mi, że nikt jej nie chce, bo urocze z niej maleństwo i wierzę, że wreszcie trafi na swój dom, nie mówiąc już o Zadrze i jej niespodziankach, tego nikt już nie przebije. Quote
BIANKA1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 U nas popadało i jest całkiem przyjemnie . Wstawaj Zulka , ile można spać ? Quote
Tola Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Marta ja nie wiem, jak my się Adze odwdzięczymy za te wszystkie ogłoszenia :loveu: Musimy konieczie:lol: Aga wystawia nie tylko Zulke i Zadrę ale od poczatku pomaga i kibicuje wszystkim zamojskim bidulkom Na razie:calus: i :Rose: od nas wszystkich Quote
Tola Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Ja tracę powoli nadzieję na to, ze Zula znajdzie dom. Tyle miesięcy i zadnej dobrej propozycji. A tu wakacje juz tuż, tuż... No i do Zuli zagląda coraz mniej osób, to tez zmniejsza jej szanse na domek, wątek spada i spada. Zostali najwytrwalsi, którzy gdy zaczynają i kończą dzien to zagladają do suni. Dzieki. Załuje ze nie zrobiłam Zuli banerka. To jednak duzo daje. Quote
Czaka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 A Zadra miała banerek i to bardzo ładny i też nikomu nie wpadła w oko. :shake: Quote
agusiazet Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Na banerek wcale nie jest za późno, poproś kogoś na pewno zrobi, Lupe robi fajne, widziałam na wątku psów ostrowieckich. Poza tym, ja jestem pewna, Zulcia, znajdzie swój dom - na Allegro jeden obserwator!!! Czy planujecie sterylkę? Quote
Tola Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Sterylka musi byc! W poniedziałek Zulka jedzie na szczepieie no i ustalimy datę operacji. Quote
Tola Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 W Zamosciu ciemno, grzmi, idzie burza. Zulka juz w szafie. Dzien dla suk zapowiada sie mało atrakcyjnie:roll: Quote
agusiazet Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 A nas burz niestety złapała na spacerku, prawie w lesie. Szybki odwrót niczego nie zmienił i pies, i Pańcia wrócili mokruteńcy!!! Quote
robkowa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Właśnie miałam pisać że zaczyna padać i jest chłodniej, dla futrzaków lepsza pogoda ale chyba Zula jest innego zdania, jeśli nie lubi burzy Quote
robkowa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Zulka się dokształca z samego rana :cool3: no prawie z samego, już koło południa w sumie Quote
BIANKA1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ale jej dobrze :lol: Do budki ją chcieli , też pomysł :mad: Quote
Czaka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Znowu Zulcia na kanapie, a ja się pytam co zrobiliście z Tolką ? :mad: :diabloti: Quote
Recommended Posts