Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj zamknełam Zulę w łazience:shake:
Tolka złapała kleszcza, dopiero teraz zauwazyłam. Chciałam go usunąc, ale przez te małą nadpobudliwą miniaturke nic nie mogłam zrobic - tak skakała na Tolkę, warczala, podgryzała, ze wpakowałam ją do łazienki. Mała zazdrosnica. Najchętniej to sama miałaby kleszcza aby tylko cos przy niej robic.
Ale nie na długo ją zamknełam. Juz wyszła.

Posted

U nas upał. Na wycieczke juz dzisiaj nikt nie miał siły. Suki siedziały najpierw w domu, potem na działce. Zula nie spoczęła na moment:shake: Albo biegała albo walczyła z tym dragiem ze zdjęcia. Gryzła go, podrzucała, warczała na niego. I tak cały czas sama się nakręcała:shake:
Skąd ona bierze tyle energii?

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Marta ja nie wiem, jak my się Adze odwdzięczymy za te wszystkie ogłoszenia :loveu:

Ja już jestem odwdzięczona, jak widzę szczęśliwą Zulkę, choć smutno mi, że nikt jej nie chce, bo urocze z niej maleństwo i wierzę, że wreszcie trafi na swój dom, nie mówiąc już o Zadrze i jej niespodziankach, tego nikt już nie przebije.

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Marta ja nie wiem, jak my się Adze odwdzięczymy za te wszystkie ogłoszenia :loveu:

Musimy konieczie:lol:
Aga wystawia nie tylko Zulke i Zadrę ale od poczatku pomaga i kibicuje wszystkim zamojskim bidulkom
Na razie:calus: i :Rose: od nas wszystkich

Posted

Ja tracę powoli nadzieję na to, ze Zula znajdzie dom. Tyle miesięcy i zadnej dobrej propozycji. A tu wakacje juz tuż, tuż...
No i do Zuli zagląda coraz mniej osób, to tez zmniejsza jej szanse na domek, wątek spada i spada. Zostali najwytrwalsi, którzy gdy zaczynają i kończą dzien to zagladają do suni. Dzieki.
Załuje ze nie zrobiłam Zuli banerka. To jednak duzo daje.

Posted

Na banerek wcale nie jest za późno, poproś kogoś na pewno zrobi, Lupe robi fajne, widziałam na wątku psów ostrowieckich. Poza tym, ja jestem pewna, Zulcia, znajdzie swój dom - na Allegro jeden obserwator!!!

Czy planujecie sterylkę?